Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Benim objektifimden de bu kareler çıktı... Toplam 76 tane fotoğraf var hepsinin orjinali 400 küsür mb tutuyor. O yüzden rapidleyemedim. Verdiğim bağlantıda fotoğrafın altında SDC diye başlayan rakamlarla devam eden kodu iletirseniz onları bir şekilde size ulaştırabilirim...

İyi seyirler..

(link)

Güzel, eğlenceli bir tur oldu.. :)

Ve milli oldum. ilk defa lastiğim patladı :D

Patlamasaydı SDS den aldığım yedek iç lastiğin bebe bisikleti lastiği
olduğunu anlayamayacak ve kahkahalara gark olamayacaktık :D :D :D

Ahmet'in gözünü karartıp çakıllı virajlı inişleri 35 km hızla inip bize fark atıp parmak ısırtması .. :eek:

Hayatımda yediğim en güsel vişneler, yada bana öyle gelmesi.. :p

Görkem'in emektar bisikletinin giant, fox maşa vs söylemleri arasında sinir sisteminin iflas etmesi :boese157: ... pardon kuik rilays sisteminin :D ..

Çubuk belediye başkanını sıcak tavırları..:)
Bizi festivale davet etmesi..

12 saat pedal çevirip dişe dokunan kaliteli bişe..yiyemesekte :Skull-175 (turşu.. yalandan gözleme vs..)

Nihayetinde güzel bir tur oldu..

Herkese teşekkürler.

Çubuk taki muhabire şu maili attım bilginize

Hüseyin Selam,

Ben Can, Anka Bisiklet grubu üyesi.

Pazar günü Çubuk ilçesine turumuz vardı..

Sen fotoğraflarımızı çekmiştin, Başkan ile sohbet etmiştik..

Fotoları yollayabilirsen sevinirim.. bizde Bisiklet forum da yayınlayalım.

https://www.bisikletforum.com

Yayınlayınca sana ilgili bölümün , konunun linkini gönderirim.

Festival, katılım ile ilgili konularıda bu mail den haberleşiriz.

Sana logomuzu da gönderiyorum.. Haberde kullanabilirsin.

@stheaven

Süpersin Can, ellerine saglik... gercekten unutamayacagimiz gezilerden birisi oldu...

O virajlari üstelik Detonatörlerle indim (80 PSI) :D azcık sarstı ama benden de tam not aldı.. MAXXIS başka tanımam üstüne ...

Lastiginin patladigini sana duyurmak icin de baya bir çaba sarfettik :D mp3 den birsey duymadin, biz de kendimizi parcaladık sana duyurana kadar :D

Abi yalnız gözlemeleri ben beğendim doğrusu. Köy usulüydü ve bence hazır yufkayla falan yapılandan güzeldi yani... İç lastik mi? O Serdar'ın kolyesi değil miydi?? :D:D

• Beğen
Tepkiler: murty ve lindemann
@Hacı Murat ŞAHİN

Ya o gözlemelerle birlikte gelen taptaze, mis kokulu, enfes lezzetli köy domateslerine ne demeli ? Kac tabak yedik....?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@gokdaltercume

Valla çekirge sürüsü gördüm bizi orada. Görevli köylü malzemelerin hazırlandığı yer ile masa arasında koşturup duruyordu :D. Domatesler, biberler harikaydı. Sanırım sabah toplayıp öğleden sonra bize ikram ettiler. Pazar, manav ya da marketlerde öylesini bulmanın imkanı yok.

• Beğen
Tepkiler: murty
Abi yola öyle çıktığın için öyle gelmiştir. Bizle çıksan da gelebilirdin eminim. Ben de sabah yola çıktığımda kendimden umutlu değildim, uzun süre binmemem böyle düşünmemde etken oldu sanırım ama bindikçe öyle olmadığını gördüm. Yola çıkarsan bitiyor, önemli olan yolda olmak (Filozof Serdar AKTAŞ)

Çok eğlenmişsiniz ya elimde olmayan sebeplerden kaçırdık valla gül gibi turu. Neyse bundan sonrakine inş.

Bu arada Can abi senin bisikletin arkasında sele borusuna bağlı bir bagaj görmüştüm Tigem'de ondan nerde bulabilirim?

@murty

Bi bakayım oraya yaw biz Türk'üz abi kıra giderken bisikletin arkaya mangal neyin koymak gerekiyor. :D:D:D (yanlız daha stepne bilem alamadım mangal koyacam diyorum)

• Beğen
Tepkiler: murty
@Uğur Güngör

Ben Delta'dan almıştım..

Bi ara SDS de de ona benzerini gördüm.
Benimki max 10 kg taşıyor.
Zaten sele borusuna monte olduğu için üzerinde 15, 20 yazanlar olsada 10 un üzerine çıkmak pek sağlıklı değil kanısındayım.

Tamir takımı, yedekler, cüzdan, telefon, ıvır zıvır için yeterli.

Görkem, Ömer hoca cd göndericem demişti.. Çanakkale- İzmir fotoğrafları..
ulaşatı mı sana?

Sendeki fotoların akıbeti nedir? :)

Hacı Murat, Karagöl fotoları uygun bi zamanda upload eder misin?

Ben mesai bitimi evden upload ederim bendekileri.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@murty

verdiğin link bende hata veriyor bakabilirmisin. TEŞEKKÜR

@ASTRO

Uğur abi o bağlantıdan günlük indirme limiti 10'dur...10'dan fazla indirildiği için o hatayı veriyor diye biliyorum.Yarın denersen sanırım sorun çözülür. Ama tam emin değilim.

@SerdarAktas90

Serdar sana meysu forma'mı verseydim :D iyi reklam yapıyorsun :p

@SerdarAktas90

evet haklısın biraz inceleyince günlük limitin 10 olduğunu gördüm teşekkür. Sendeki fotoların orjinallerini bekliyoruz.

Persembe`nizi Murty nin dedigi gibi lütfen bos tutun. O gün benim veda turumu atariz:(
Cuma günü Abbas yolcu ve 1 ayligina yazligina cekilip cocukllariyla ve ailesiyle huzur dolu 1 ay gecirecek. Ankara`daki (ve ilcelerindeki :D) yollar detonatörlerimin kokusunu solumadan idare edecek artik.. hepinizi cok özliycem....bisikletimi de... Karasu taraflarina tur düzenlerseiz (300 km) sizlere nefis bir mangal ve semaverde cay ikram ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri