Bol çakıllı sarsıntılı arazide rampa çıkarken dinlediğim hard rock müziğinde
etkisiyle iron maiden miydi? manovar mıydı? hatırlayamıyorum..
Bir ara yolun daha sertleştiğini, daha sarsıntılı olduğunu hissettim..
müzik mi sert..? yol mu sert..? bunun ayrımındaydım ki.. arkadan biri beni tuttu..
meğer lastik patlamış..
Bende duracaktım zaten
Çantamdan çıkan yedek lastiğin bebe bisikleti lastiği çıkmasının sorumlusu tamamen
SDS ve Ozan'dır.. konuyla bir alakam yoktur..
Bugün nazara inandım bisikletçiye arkaya sele çanta felan taktırmaya gittim benden 5-10 dk sonra 3 tane yaklaşık ben yaşlarda eleman bisiklet fiyatı sormaya gelmişler kapıdan girmeden benim bisiklete takıldılar çok güzel kaça aldın harika vs neyse işim bitti bisikletçiden çıktım bi baktım arka lastik iptal 1. ayında ilk patlak cam girmiş hepde şehir içi asfaltta kullandım eşek şansı işte 500m gittim hafif bir çukura girdim arkadaki flaşör yerinden fırlayıp kırıldı bu ne ya dedim en iyisi eve gitmek yoksa bana bişi olacak
Abi geçen Murat'la zor kaçtık normalde gündüz bisikletlilere bişi demiyolar öğrencidir felan diye olsa gerek ama geçen akşam güvenlik arkamızdan hayırdır gençler felan diye bağırıp durdurmak istedi duymamazlıktan gelip durmadık aksi gibi kimlikte almamıştım o gün yanıma.
10 kişi hiç şansımız olmaz keklik gibi avlarlar bizi akşam kapıda kaçmaya kalksak içerde jandarmaya yakalatırlar rezil oluruz
Beyler Persembe 20:00 de güvenpark`da bulusup Estergon ve Altinparkyapalim diyoruz... ne dersiniz? Bu arada Deniz gene kayip galba ...?? Cok sey kaciriyor , nasil telafi edecek bilmiyorum.. ahanda msn e geldi
Abi tutmak ne kelime az daha durmasan Cüneyt Arkın misali atlayacaktım üstüne . Çığlıklarımız Iron Maiden' ın çığlıklarına karıştı herhalde, o arada şarkı sözlerinde adım da geçiyormuş bak hele vokaller bir ağızdan "Can Abiii, Caaaan Abiiii" diye sesleniyorlar falan da dedin mi? .
teşekkür ederim erdem bey. bu arada yazılanları okudukça içim gidiyor. görkem sen o paraşüt ipi olayında ciddiydin dimi bak gaza gelip çıkar gelirim işi uydurursam