Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Çocuklar, beni çok güldürdünüz sabah sabak, çok yaşayın...
Vişneleri görünce , hele bir de tadına bakınca resmen açlıktan gözüm döndü ve hayatımda yapmadığım şekilde saldırdım. O an bahçe sahibi gelseydi vız gelirdi... :D Tadı muhteşemdi... Karagöl'e varana kadar rahat 1 kg Armut, 1 kg Elma ve 1,5 kg vişne yemişimdir ...:D:D

Ahmet abi detanatorler için bana laf atıyordu ,inişlerdeki o sürat neydi?? bence tüm grubun ortak merak konusu :D

@murty

Sevgili Murty, hangi inişi kast ediyorsun ? Dönüşte Cubuk girişi öncesini mi?
Tekniğimi sizlerle paylaşmaya hazirim dostlar

• Beğen
Tepkiler: murty
@gokdaltercume

Evet ta kendisi ,o lastiklerle bunu nasıl gerçekleştirdiniz ??? :rolleyes: :cool:

O lastikler zaten bu tür inişler için tasarlanmış... bir de bisiklet sürücüsü belirli teknikler geliştirince detonatörler ile asfaltı böyle ağlatır... :D

• Beğen
Tepkiler: murty
Günaydın herkese :)
Dün yazayım yazayım dedim kısmet buguneymiş:) Herşeyiyle harika bir geziydi. Hem kalabalık oluşumuzun verdiği güzellik, hem performans, hem her türlü eğlence, başkanın bizimle ilgilenmesi, Anka'daşlarımın espirileri :) Bol bol vişne ve elma bahçeleri yol kenarlarındaki...O uzun, dar ve bitmek bilmeyen satıh yol...Dönüşü 4 kişi (Ahmet, Can, Hacı Murat ağabeylerim ve ben) bisikletle yapmamız güzeldi...Ortalamamız 35 km/sa civarındaydı..Ahmet abinin felsefesini sevdim :) Bisikletle gidilen yerden özel bir durum olmadığı sürece bisikletle dönmek en güzeli...Kuik risil falan bozulursa o ayrı :D Çünkü o özel duruma giriyor :) Hacı Murat abinin dediklerinede katılıyorum :) Şahsen ben gerçekten eğlendim katılan herkese sonsuz teşekkürler :)

Ankara - Çubuk - Karagöl - Çubuk - Ankara Km Değerleri

Gün Toplam: 135,73 km
Ortalama Hız : 18,83
Maksimum Hız : 72,31
Bisiklet Kullanımı : 7:12:17

@gokdaltercume

Ahmet abi :D Çubuğa girişteki Ceset ile Detonatörün yarışında kaç yaptığımı sen benden daha iyi bilirsin :D Selametle abi :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
yav bi hafta uzak kaldık buralarda neler olmuş yaaaa konuşulanlardan bnişi anladıysam arap olam :)

@EXTASY
abi arap ol belki anlarsın .:) ben bizim grubun türkcesini anlayamaz oldum :D

sicot ditinetör ceset kuik rilis vs. :D

bu arada ahmet bey yeni trek iniz hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız sürüşler diliyorum en kısa sürede tanışıp birlikte pedallamak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@Mert Kabtan

Bunlar zaten Türkçe'ye çevirilmiş halleri. Normal telafusları yabancı zaten. :cool: Bu arada gezilere katılırsanız bunları nie böyle diyoruz daha iyi anlarsınız.

Bu arada bisiklet hakkatten kırıldı ya... :D

Geri