Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@SerdarAktas90

Serdarcım alfabetik sırayla da yazmışsın ellerine sağlık ama Hacıyı Görkemden sonraya yazman gerekirdi:D ....d,e,f,g,h,i,j,... diye gider:D

Önceki organizasyonlardan tecrübeyle sabittir geç kalmamaya özen gösterelim. Sıcağa kalmayalım. 06.10 da tekerlekler dönsün.

Ahmet Dalgıçoğlu
Can Sarı
Hacı Murat Şahin
Göker Derya
Görkem Kılınç
Murat Yılmaz
Serdar Aktaş
Serdar Gültekin
Şafak Atilla Akpınar
uğur özvar (sabah kalkabilirsem)

@Görkem Kılınç

Ne oldu hayırdır :eek:

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak abi ne o senin makina ya. Maşallah. Başkanın nazarı deydi ama halettik :D Cila atıoz demi ? :cool:

@Şafak Atilla Akpınar

"Kuzeyin yıldız ilçesi Çubuk"
ANKA'daşlar süper bir tur oldu. Canımıza okudu Karagöl yolu ayrı ama hem çok eğlendik hem de inanılmaz bir performans sergiledik.

Şafağın Sicotuna Belediye Başkanının binmesi, Görkemin "kuik risil"inin bozulması, bahçelerdeki süper vişneler ve Murty'nin sırt çantasındaki bir küp acılı Çubuk Turşusu gezinin göze batan noktalarıydı.

Arkadaşlarrım merhaba:D ben geldiiiim 9 günlük aradan sonra aranıza tekrar dönmüş bulunmaktayım.eee nede olsa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer belli ..neyse hepinizi cidden özlemişim okuyabildiğim kadarı ile 2 tane çok güzel tur kaçırmışım ayaklarınıza sağlık aranızda olmayı isterdim ....cidden özlemişim sizleri ve sizlerle pedallamayı..

Ilahi Serdar (Gültekin)... Kvik Risıl olayı gerçekten bisikletçilik tarihinde çığır açtı. Bu arada "Loklayt" olayini da göz ardı etmemek gerekir. Görkem bir gün önce tüm vidalari "loklayt" ile sıkmasaymış daha fazla hasar meydana gelebilirdi.
Görkem'in pisitletinin kırılmasi ANKA üyerlerini derinden yaraladı...
Mesire alanindaki vatandaş da Başkan lafini duyunca giriş ücreti istemekten vazgeçt, bize birdenbire efendim diye hitap etmeye başladı :D:D:D

Erdem kardeş bu arada hoşgeldin demek istiyorum sana. Tatilin sadece dokuz gün mü sürdü? Bana daha uzun gibi gelmişti. :)

Karagöle gelen tüm arkadaşları kutluyorum, şamata gırgır bol bi turdu.. Kendime hayret ettim, sabah yola çıktığımda beş onuncu kmlerde herhalde tamamlayamayacağım, son yaklaşık beş kilometredeki tırmanışta da artık bisikletle dönmem mümkün değil dediğim turu bisiklet üzerinde tamamlamayı başardım. Üstelik akşam dönüş yolunda sabah yola çıktığımdakinden daha iyi hissediyordum kendimi.

Bir ara nerede kaldı bu Karagöl, acaba geçtik mi soruları, hatta neredeyse birilerinin Karagöl diye bir yer yok aslında geri dönelim demesini beklediğim bir yerden elli metre sonra gölü görmemiz ilginçti... :).

Ama en güzel noktalardan biri de oraya varınca yediğim üç tane gözleme, normalde şekersiz içmem rağmen dört beş şeker attığım üç bardak çaydı. Ve hala da yiyebilirdim :)

Haftasonu yaptığım iki Karagöl turundan sonra bir iki hafta titreyeceğim galiba ve bileklerim epey ağrımış.

Bu arada Çubuk Belediye Başkanını da kutluyorum. Spora hele de bisiklete gönül vermiş bizleri elinden geldiğince ağırladı. Dinledi ve kendisinin bisiklet ile ilgili beklenti ve planlarını anlattı. Aynı haftasonu Şam'a doğru ikibin kilometrelik tura çıkan bir grup Türk bisikletçisini de mekan ve diğer imkanları düzeyinde ilçesinde ağırlamaktaymış. Bir belediye başkanında olması gerektiği gibi önüne siyasi düşüncesi yerine işini ve planlarını koydu. Açıkçası bende saygı uyandırdı. Partisi veya siyasi fikri ne olursa olsun planları ve uygulamaları bu yönde olacak ve bunda kararlı ve ciddi ise özlenen bir siyasetçi tavrı sergiledi. Eğer faaliyet alanları içerisinde kalıyor ise kendisinden; adını duyunca bizden ücret almayan Karagöl görevlisinin de talebi olarak (iletmek boyun borcu oldu ama ben de aynı düşünüyorum tabii) Karagöle giden yoldaki yaklaşık onbeş kilometrelik bozuk yola düzenleme getirmesini talep ediyorum. Hem araçla hem de bisikletle giderken yolun bu kısmı mahvetti beni. Kendisinin deyimi ile;

"Bisikletin yolu Kuzeyin incisi Çubuk'da"

Ahmet abi seni bu vişne olayında çok çeşitli açılardan tanımış oldum :)
heleki tarla sahibinin 'layyynnn yeter gariii ' lafı üzerine insan üstü bir hızla vişne tüketmen :)

Belediye başkanımızı hiç samimi bulmuyorum:D
heleki bizim Çinden p.. Ahmetin amcasıymış:D:D:D,sonra vibrasyon etkili 15 km yol ,ıhhh mümkün değil ,başkan sana inanmıyorum ,ben en iyisi Osmancığımı araya sokayım :)

Geri