Bu hafta sonu için Beypazarı uygun gibi ama orada da dolaşmak gerekeceğine göre mesafenin ne kadar olacağı, gidilip gelinebileceği konusunda ikna olmam lazım . Hem ÖSS varsa, Serdar ve diğer ÖSS'ye girecekleri de düşünmek lazım. Şimdi Yedigöller desek bu arkadaşların aklı bizde kalır değil mi?
abi siz ne diyorsunuz yaa 300 km falan ... bismillahirahmanirahim sizinle yola çıksam yolda parçalarımı toplarsınız artık sonrada yapboz gibi oynarsınız
Çoğunlukla geri planda kararlaştırıp burada duyuruyoruz ama bazen de bu platformda tartışarak karar alıyoruz. Neticede görüşbirliği ile sonuca ulaşıyoruz.
Abi 7 gölleri kurcalamayın şimdi, planlı programlı ve uzun soluklu bir haftasonu gezisi olacak o...
hem sagnak yagmur altında hiç zevk almayız. Deniz, yeni avatarın bisiklet alemine hayırlı ve ugurlu olsun
Merhabalar Maalesef bu pazar düzenlenecek organizasyona ÖSS nedeni ile katılamayacağım... Ama benimde nacizane fikrim otobüslerle Beypazarı'na gitmeniz, ordan Karaşar taraflarına pedallayıp tekrar Beypazarı merkeze dönüp depoları fullemek Tarihi yerlerini gezip otobüslerle Ankara'ya dönmeniz güzel olur...Çünkü bisikletlerle gitmek için gerçekten sağlam performans gerekiyor Tecrübe ile sabittir Şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim Kazasız belasız sürüşler...
Bu hafta mesaim gece olduğundan pazar turu bana biraz uzak görünüyor.
Pazar sabah mesaiden çıkıyorum 60-70 km yaparım ama 300 km ütopya benim için
Uykusuz yıkım olur vücutta.
Geçen pazar Deniz ile ODTÜ yarışlar,orman, eymir ve biraz performans 80 km.
çok çok keyifliydi, ama uykusuz olduğum için limitlerdeydim.
Serdarcan, allah zihin acikligi versin. Sekerini, suyunu, yumusak uclu kursun kalemini ve yedek 0,5 ucunu unutma. Bol sans dilerim. Bisiklet mühendisligini de yazdinmi, vurdun götürdün sirtin yere gelmez bidaha...