Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Merhaba;
Pazar bi gezi varda nereye gidileceği karışmış durumda netleştirin biran önce bizde ona göre hazırlık yapalım değilmi?....:)

Scudo
Bu hafta sonu için Beypazarı uygun gibi ama orada da dolaşmak gerekeceğine göre mesafenin ne kadar olacağı, gidilip gelinebileceği konusunda ikna olmam lazım :D. Hem ÖSS varsa, Serdar ve diğer ÖSS'ye girecekleri de düşünmek lazım. Şimdi Yedigöller desek bu arkadaşların aklı bizde kalır değil mi?

@sottozero

abi siz ne diyorsunuz yaa 300 km falan ... bismillahirahmanirahim sizinle yola çıksam yolda parçalarımı toplarsınız artık :) sonrada yapboz gibi oynarsınız :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@ASTRO

Çoğunlukla geri planda kararlaştırıp burada duyuruyoruz ama bazen de bu platformda tartışarak karar alıyoruz. Neticede görüşbirliği ile sonuca ulaşıyoruz.

Abi 7 gölleri kurcalamayın şimdi, planlı programlı ve uzun soluklu bir haftasonu gezisi olacak o...
hem sagnak yagmur altında hiç zevk almayız. Deniz, yeni avatarın bisiklet alemine hayırlı ve ugurlu olsun

Merhabalar :) Maalesef bu pazar düzenlenecek organizasyona ÖSS nedeni ile katılamayacağım... :( Ama benimde nacizane fikrim otobüslerle Beypazarı'na gitmeniz, ordan Karaşar taraflarına pedallayıp tekrar Beypazarı merkeze dönüp depoları fullemek :) Tarihi yerlerini gezip otobüslerle Ankara'ya dönmeniz güzel olur...Çünkü bisikletlerle gitmek için gerçekten sağlam performans gerekiyor :) Tecrübe ile sabittir :) Şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim :) Kazasız belasız sürüşler...

@SerdarAktas90

Serdarcım sana da Ö.S.S. 'de başarılar dilerim inşallah istediğin bölüme girmek için gereken puanı alırsın.

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
Serdar Ö.S.S. 'de başarılar dilerim.

Bu hafta mesaim gece olduğundan pazar turu bana biraz uzak görünüyor.
Pazar sabah mesaiden çıkıyorum 60-70 km yaparım ama 300 km ütopya benim için :)
Uykusuz yıkım olur vücutta.
Geçen pazar Deniz ile ODTÜ yarışlar,orman, eymir ve biraz performans 80 km.
çok çok keyifliydi, ama uykusuz olduğum için limitlerdeydim.

Ben bu pazar izninizle 40-50 km antreman yapayım.

Yolunuz açık olsun )

Serdarcan, allah zihin acikligi versin. Sekerini, suyunu, yumusak uclu kursun kalemini ve yedek 0,5 ucunu unutma. Bol sans dilerim. Bisiklet mühendisligini de yazdinmi, vurdun götürdün ;) sirtin yere gelmez bidaha...

Ooooooo beyler, bakiyom da herkes online. Anka bisiklet yerine bilgisayar basina gecmis :D

• Beğen
Tepkiler: murty
@gokdaltercume

Online ama nerede online ,bisiklette su grubun tamamini bir arada gorebilmek ,su goren gozlere nasip olcakmi merak ediyorum :D

Geri