Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
birşey merak ettim benim kondisyonum henüz 0 aşamalarında siz ortalama kaç km yol yapıyorsunuz .. şunun için soruyorum pazar günü aranıza katılıp daha sonra ayak bağı olmak istemem :boese157:bu arada günde ortalama 20-25 km yol yapıyorum

@EXTASY

Bazen 70 bazen 100 belli olmuyor.. günde 25 yapıyorsan ki yolun durumuda önemli ( iniş- çıkış) 70- 80 de yapabileceğini sanıyorum.
Biraz zorlanman senin için iyi bir antreman olur.
Ayrıca turlarımız yarış formatında olmuyor.
Ben Aydınlıkevler de oturuyorum nerede çalışıyorsun Aydınlıkevlerde?

Günlük 20-25km yapıyorsan 0 değilsindir merak etme. Tabii çok uzaklara rahatlıkla gidebilirsin demiyorum. Ama cuma akşamı bir aksilik olmazsa turumuza katılıp bizi ve kendini görme şansın olur. Biz de daha iyi yorum yapabiliriz senle ilgili. En fazla bir iki hafta daha antrenman yaparsın bu arada 70-80 km lik turumuz olursa da rahatlıkla gelebiceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: murty
@gokdaltercume

Valla abi bilmem yağmur felaketini ama yağsada beni bağlamaz :cool: Siz gidelim deyin, ben çoktan hazırım...

Pazar günü sabah 6:30 da aşti de buluştuktan sonra 7 arabasıyla boluya gidilir. 9 da boluda olunur, 11-11:30 gibi yedigöller bölgesine varılır.
Bölge gezilir, görülür ve yemeklerden tadılır :)
akabinde 4-5 gibi geri dönüş yapılır. akşam 7-8 sularında ankaraya varılır.

Bilet fiyatı Gidiş-Dönüş : 34 TL

Nedersiniz :D

@aurora79

Abi olabilir aslında. Ancak pazar günü Beypazarı düşünüyorduk. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim derim olurmu ?:eek:

@EXTASY

Bu arada hoşgeldiniz. :winkenlux En kısa sürede tanışmak ümidi ile... Bende Aydınlıkevler Anadolu İletişim'de okuyorum.:rolleyes: :crazy292:

kişi başı 34 lira vermektense aracda kiralanabilir..fakat pazar günü ankarada yarış var..ben gelemem

7 Göller icin acele etmeyelim. Dogasi cok güzel doyamazsiniz. Mutlaka konaklamali yapalim. Denizcigim, biraz daha sabret. Agustos`da kesin yapcaz bu turu....

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Beypazarı iyi de otobüsler bisiklet almıyorlarmış. Gidiş dönüş 200 km zorlar mı acaba bu sıcakta.

@sottozero

Biraz daha erken çıkarız yola. Bisikletciye bişi mi olur... :D

Şimdi ne yapalım ?

@Mert Kabtan

Pazar yarış var olmazmı. ÖSS yarışı var pazar günü...

@stheaven

çevreli caddesindeki bosch mağazasında çalışıyorum yolun düşerise yğra tanışalım

@Görkem Kılınç

Eyvallah... Gazı verdin 300 km de yaparız artık:D Polatlı'yı da düşünebiliriz nispeten daha kolay bir yol. Beypazarı derseniz orası da uyar.

Geri