Ben de hafta içi her gün K.Ören Demetevler yapıyorum ama araçla. Eşim ve oğlum da benle geldiği için alternatifim yok. Ama sen böyle yapmaya devam ettikçe çok iyi kondisyon kazanırsın. Hatta farkında değilsindir belki zaten iyisindir.
Kadans konusuna gelirsek ben de Hakan YAZMAN dan öğrendim. Bir taraftaki pedalın tam dönüşü ve bunun dakikadaki sayısı kadans olarak adlandırılıyor. Kadans ölçebilen kilometre saatleri mevcut.
Kadansı hangi viteste yaptığın önemli değil ancak çok yüksek viteste kadans için zorlamamak lazım. Yol eğimi ve senin gücün belli bir noktada buluştuğunda en yüksek viteste bile çok yüksek kadans yapabilirsin. Şimdilik normal seyir hızında giderken aynı hızı korumaya çalışarak vitesi bir küçültmen iyi bir başlangıç olur. Eğer çok rahatlıkla gidebiliyor isen birer birer küçülterek devam et. Ta ki selede zıplayınca fazla yükseltmişsin demektir. Zıplamadığın en son kadansta sürekli çevirmeye çalış. Bunu sürekli yapman zor olsa da normal seyirde de olabildiğince kadansı yüksek tut. Ben kadansımın yüksekliğini kalp atışlarıma bakarak takip ediyorum. Kalp atımı gereğinden fazlaysa vitesi yükselterek ya da hızımı düşürerek dengeliyorum. Tabii yokuş inerken en yüksek viteste bile yetiştiremeyebilirsin, o zaman çevirmezsin olur biter, özel durumlar ayrı konu. Bisi