Yol bisikleti ilk kez aldığım ve kullandığım günlerdi. Daha ilk ay falandı. Ben tabi çılgınım zevkine geldim o işin bastıkça basıyorum hızlandıkça hızlanıyorum. Lastikler de taş gibi daha az sürtünme olsun diye ha.
Neyse ben gidiyorum kavşağa yaklaştım. Kavşak da 3 ana yolu bağlayan bı kavşak. Çarşı ya gidiyor.
327899 dosyayı görüntüle
Kırmızı olan çizgi u dönüşü yapan arabanın izlemesi gereken rota.
Yeşil olan rota ise arabanın yapmaması gereken ama yaptığı en soldan en sağa atlayışlı u dönüşü yapması. Aynen dediğimi yaptı. En soldan en sağa dikey şekilde geldi resmen. Sonra sola kırdı. Sonra üstüne bı de durdu. Şak frene asıldı ani bi duruş yaptı
Sarı olan çizgi de benim tabiki. Geliyordum ve o arabanın öyle o şekilde gelmesine imkan vermemiştim.
Adam önümde şak diye durunca bir fren yaptım... Öyle bı fren ki hissiyat şuydu😀:
327900 dosyayı görüntüle
Kendimi toprak zannettim. Ön frene abanınca bisikletin kıçı kalktı. Daha fazla bassam takla atacağım. Az basarsam arabaya gireceğim.
Neyse elimle ABS yaptım bildiğiniz. Bisikletin kıçı tehlikeli seviyeye kalkınca bırakıyorum freni, bı tık alçalınca tekrar frene ölçülü basıyorum falan.
En son arabanın tampona öpücük verdim. Abim de sevecan bı insandı. Direk özür diledi aynadan görmüş o neydi öyle dedi😂. Sevgilisi orda bekliyormuş onu almak için durmuş. Be abla ilerde beklesene biraz 😀. Bize fantazi yaşattı.
Sola sağa kaçamazdım adam zaten sağa yanaştı. Solda da akan bı trafik vardı.
Olayı sadece anlatmak istedim hoşuma giden bı olaydı. Bana ders oldu kavşaklarda hızlı gitmiyorum artık.