Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

antreman güncelleme..kadıköy pedal ile..

14 temmuz-21 temmuz -28 temmuz -4 ağustos..

06.30-09.00 arası 60 km tempo sürüşleri serisi, bostancı çıkış -kurtköy pendik bağlantısından ,viaport ,aydos, kartal yakacıktan, tem ideal tepe bostancı.

güzergah..

(link)

Scudo
ucu açık tavşanlı -boyalıca hattı .....ramazanda yollar boştur, tam zamanı deyip topuklamaca ,tek olarak
14 temmuz şiddetli rüzgar 35 km ,
rüzgara bakar bu iş 20 km yi aşmayacak ,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

yolun açık olsun kudret abi kazasız belasız gider gelirsin inşallah

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
erkan şimdi,,,haftada 1 gün binince sende gördünki uzunlarda yeterli olmuyor ,bu konuda barış şanslı ve vakti bol bisiklet sporu yapacakların vakti olacak hafta içi 3 gün çalışma yapacak 100 artılarda buna imkanı olanlar sadece bu forumda istanbul cenahtan barış güneydir ,o da anadolu yakadan tek adam,
bu forumda nasıl bir disiplin ile çalıştığını gördün kadıköy pedal topiği sabitlenmiş vaziyette olay budur ,barış şile darlık a da geldi ve gene gelecek o bisiklet gerçi uygun değil darlık yolları için ama barış bunu göz almakta ,evet şimdi bir ay çalışma yapmaz isen , uzunlarda hiç şansın kalmayacak özellikle tavşanlı ve darlıkta buralar ekim ayı sonuna kadar gündemini korur, bu arada bu pazar şimdilik rüzgar 25 km barış o.k derse basacağız şile darlık a ..

evet şile-darlık güzergahı hatırlayalım 142 km anadolu yakanın sıkı etabı..

(link)

ve adem dostum avrupa yakadan ,
burada hatırlar isen garipçe performans dedin hiç kimse gelmedi senle kaderlerimiz aynı bizim,
bizle kimse gelemez ,anca hasan gelir ve emre gelir avrupa yakadan tabi bu aralar sesini duyamadığım yetkin palgın ,
anadolu yakada sadece barış güney sıkı çalışmakta amacımız biliyorsun 2009 dan beri sıkı çalışan adamlar ile pedal basmak ,
bu arada sahur çalışmalarına önem ver ,gerçi uzunlara benzemez evet ağustosda kısa mesafe dedim gerçi ama bi adet uzun olabilir
ve hatta tavşanlıyı ele alabiliriz 18 ağustosda .....eylülde ve ekimde birer adet uzunlar olacak ..

14 temmuz
şile-darlık,barış dostum ile gidiyoruz saat 06.30 bostancı çıkış eğer rüzgar şiddetini artırırsa saat 06.30 da klasik 60 km de kalırım

güzergah ..

evet şile-darlık güzergahı hatırlayalım 142 km anadolu yakanın sıkı etabı..

(link)

ilk 52 km de no mola .....

güzergahlar.....

benzincide mola...

(link)

ikinci mola ..ovacık köyü çeşme önü..42 km sonra

(link)

ve son 47 km ..

(link)

saat tutulacak..

(link)

rüzgar 25 km ısı 29 ,gelsin 142 km eşdeğeri 160 km ,,,,,,bir sürü rampa....

performans manyakları :)

1- barış güney kadıköy pedal
2- lammart -serkan
3- ozan güner
4- kudret-robocop

güzergah 142 km ,,,şile-darlık,,

(link)

koşullar iyi ,06.30 bostancı çıkış rüzgar 25 km ani rüzgar yok 142 km şile -darlık...
ramazan ayı süresince oruç tutan arkadaşların uzunlarda pek olmamaları kendi leyhlerinedir bisiklet sürüşü yapılacak ise iftar öncesinde sürüş yaparak daha sonra iftar yapılması sağlıklı ,bu günkü tura pedalşörlerin uykularını alarak gelmeleri kendi leyhlerinedir aksi takdirde yol uzundur ve rampa çoktur hata yapma olasılıkları uykusuzluk nedeni ile gündeme gelebilir ...bir saat öncesinden kahvaltı yapılması gerekir kahvaltı yapılmadan ağır tura gelinmez sürat yapılacağından aşırı su kaybı olacaktır mataralar bisiklete monteli olmalıdır, iç lastik pompa gereklidir ,grup disiplinini bozucu hareketlerde bulunulması sakıncalıdır ,ani sola kaçışlar tehlikelidir birden durmalar arkadan gelenler için risklidir...şile rampaları durmadan alınacaktır şile benzincide 10 dakika mola olacaktır, akabinde tekeye basılacak tekede durulmayacaktır tekeye gelirken hatırı sayılı rampalar alınacak, tekeden sonra esas vurucu rampalar bizi darlık taraflarında bekleyecektir ovacık köyüne kadar basılacak çeşmede 10 dakika mola olacaktır son 47 km de ise durma yapılmayacaktır ...

anadolu performans..........

(link)

evet kafayı kırdım 158 km ye bağlandım bir sürü rampa ile bura 200 km ye bedel oldu daha önce zati yapmış idim 12 saat 30 dakikada bitti .yalnız sabah dudullu -şile benzin arası 1 saat 45 dakikada aldım bütün şile rampalarını devirdim ortalama 34 idi
evet ora 60 km ye bedel 40 km lik etap kağıt üstünde görünen rampalar uzun ve fazla ...
1+45 /60=1.75
60/1.75 = 34 ortalama bunun üstüne çıksak ne olur çıkmasak ne olur paramı veriyorlar bana kendimi tatmin etmeninde bi derecesi var evet 730 lira sıkıştı bisiklete 48 dişe geçmek için ve ön aktarıcı artı ruble ve zincir ama almayacağım bu kadar para vermem arkadaş yaprak değiştirmece ayrıca tek tek rublenin yaprakları değişecek artı zincir ..ön ve arka aktarıcı deli gibi çalışıyor eylül sonu 50.000 km yi dolduracaklar lx ve xt ne kompenantmış yahu..

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012218_611320665567178_1828599563_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012218_611320672233844_2013490728_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012218_611320675567177_684236355_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46787_611320062233905_1966763809_n.jpg

özellikle serkan geleceğin en iyi 28 jantçısı olacak evet tekniği çok iyi fizik zati yol bisikletine uygun..

21 temmuz -28 temmuz -7 ağustos ,,,,
06.30-09.00 arası 60 km lik klasik etaplar serisi devam edecek
bostancı çıkış ...

güzergah,,

(link)

11 ağustos-06.00-09.00 arası 60 km lik etap devam eder..
18 ağustos-tavşanlı-boyalıca etabı o gün sıcaklığa ve rüzgara bakar.müsait hava olmaz ise rutin çalışmalar 18-25 ağustostada devam edecek eylülde de aynı ,ekimde uzunlar gündeme kesin gelecek..

görünen köy kılavuz istemez bu topikte sadece çalışacak olan kişiler bellidir,,
anadolu yakadan sadece ben ve erkan burada daha çok imza atarız uzunlara .....avrupa yakadan adem dualı ,
başkada yok artık 3 adam var kararlı ve asla yılmayan ,avrupa yakada hala aytekin erzan devam ediyor duvarından görüyorum hala adam basıyorda basıyor...
evet tavşanlı olacak 2100 rakımlar beni çekiyor yüksek yerlerde sürat yapmak başka aşağılarda egsoz kokularında sürat yapmak başka ,,,sabah en erken bu yaz aylarında çıkarak egsoz kokularından bi nebze kaçıyoruz ama yapış yapış neme saplanıyoruz bu nem bize zararlı tabi ,nem sürat yapanı etkiler...
tarz asla değişmeyecek sert düz toprak yollar ağır stabilize ve asfalt evet medeniyetin yollarına daha az gireceğiz bizim derdimiz motor gürültülerinden kaçmak ,,,,,,

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000819_611798322186079_1161412712_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998528_611798482186063_1939213286_n.jpg

Geri