Bugsbunny
Daimi Üye
- Tepki
- 725
Pazar günkü Kurtdoğmuş turumuzda "kurt"larımızı döktük. Ben, fazladan bi de iç lastik bıraktım orda
Pek bi keyifliydi. Kurtdoğmuş'ta yediğimiz köfteler de sağlıklı imiş, bende herhangi bi vukuat olmadı.
Adem, turdaki performansı en yüksek elemandı. Kilometre saati olmadığı için ne yaptığını bilmiyordur. Benim verileri yazayım, onun verileri için de siz bu rakamların üzerine ekleyin artık...
Toplamda 120 km yazdı bana, ortalama hız olarak da 21 km/h görünüyor. Bisiklet üzerinde kalış süresi 5 saat 42 dakika 27 saniye, maximum gördüğüm hız da 69 km/h.
Kartal'dan çıkıştan sonra ben Bostancı'dan saptım; vedalaşamadık. Tura katılan arkadaşlara teşekkür ederim, çok eğlenceli ve de keyifliydi. Kudret abinin haftaya düzenleyeceği Tavşanlı'ya gelemem belki ama gitmeyi düşünenler düşünmesin, muhakkak gitsinler derim.
Erkan iyi ki gelmedin, senin bisikletle orası asla olmazdı.
Görüşmek ümidiyle...
Toplamda 120 km yazdı bana, ortalama hız olarak da 21 km/h görünüyor. Bisiklet üzerinde kalış süresi 5 saat 42 dakika 27 saniye, maximum gördüğüm hız da 69 km/h.
Kartal'dan çıkıştan sonra ben Bostancı'dan saptım; vedalaşamadık. Tura katılan arkadaşlara teşekkür ederim, çok eğlenceli ve de keyifliydi. Kudret abinin haftaya düzenleyeceği Tavşanlı'ya gelemem belki ama gitmeyi düşünenler düşünmesin, muhakkak gitsinler derim.
Erkan iyi ki gelmedin, senin bisikletle orası asla olmazdı.
Görüşmek ümidiyle...