Scudo Sports

Anadolu performans yaz - sonbahar etapları

Pazar günkü Kurtdoğmuş turumuzda "kurt"larımızı döktük. Ben, fazladan bi de iç lastik bıraktım orda :) Pek bi keyifliydi. Kurtdoğmuş'ta yediğimiz köfteler de sağlıklı imiş, bende herhangi bi vukuat olmadı. :) Adem, turdaki performansı en yüksek elemandı. Kilometre saati olmadığı için ne yaptığını bilmiyordur. Benim verileri yazayım, onun verileri için de siz bu rakamların üzerine ekleyin artık...
Toplamda 120 km yazdı bana, ortalama hız olarak da 21 km/h görünüyor. Bisiklet üzerinde kalış süresi 5 saat 42 dakika 27 saniye, maximum gördüğüm hız da 69 km/h.
Kartal'dan çıkıştan sonra ben Bostancı'dan saptım; vedalaşamadık. Tura katılan arkadaşlara teşekkür ederim, çok eğlenceli ve de keyifliydi. Kudret abinin haftaya düzenleyeceği Tavşanlı'ya gelemem belki ama gitmeyi düşünenler düşünmesin, muhakkak gitsinler derim.
Erkan iyi ki gelmedin, senin bisikletle orası asla olmazdı.

Görüşmek ümidiyle...

Scudo
@adem dualı
zannetmen adem ,şimdi eskihisar 3 lira olması lazım bakacağım fiatlara,geçen sene yalovadan deniz otobüsü ile 11 liraya döndük ,5 lira bisiklet parası yalnız 3 bisiklete para yok yeni idonun kararı dönüşte 6 liramı onada bakacağım bostancı dönüş bana uygun sana yenikapı mecburen pendik sana yaramaz..

@adem dualı

adem bu 46 diş benim verdiğim model farklı idi 50 diş,
düşünebiliyormusun kurtdoğmuşa elli dişle giriyorsun ve yokuş aşağı ,
çok acaip teknik lazım onun için, hem hız yapacaksın hemde inişte pedala basacan valla benim harcım değil ,

adem tavşanlı gidiş özeldende attım..

(link)

bu da dönüş ,,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

yenikapı olursa direkt sahilden basar en azından eve giderim, yoksa diğer türlü zor karşıya geçmem.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
adem bu sağanak işi bozar şöyleki 1100 rakıma fena yağabilir ora yeşillik alan artık tropikal iklim söz konusu türkiyede ,
koca bir buzul kıta eridi yağmur bulutları çoğaldı ,23.00 de dün yağan yağmur görülmemiş bi yağmur idi yukardaki buluttaki su damlacıkları deliler gibi boşandı ,artık bir yılda yağan yağmur 15 dakikada inerse sen seyrele istanbulun halini ,bundan sonra kazın ayağı böyle, küresel ısınmanın bedelini, tepemize yağacak aşırı yağmurlar ile ödeyeceğiz ve dün ödedik ..
evet 7 ağustosa kadar uzunlarda hareket olmayacak sen sahur antremanlarına devam et...adem senle ekim sonuna kadar burada olacağız ,ondan sonra bu topiği kapatacağım ,,,,valla topik açıyoruz kışın hikaye yahu evet buranın sonlanmasına 2.5 ay kaldı..

ct iyi işten bi kıyak yapar iseler aynen vınlarız..

(link)

2013-07-06
Cumartesi

https://www.bisikletforum.com/havadurumu/images/trans.gifGüneşli
26°C
18°C

@Kudret Kurtcebe
abi günaydın,
haftasonuna benimde öteleyemeyeceğim bir ailevi işim çıktı, zati yağmur da olacak ramazandan sonraya kaldı artık.ben ramazanda ancak sahur da ufak tempolu antremanlar yapacağım, oruçlu bisiklete binmek ölüm olur. ramazandan sonra sen programı zaten yapacaksın, tavşanlı şile bıçkıdere bu etapları ben almadan bitirmeyelim bu topiği:) abi dur daha neler göreceğiz bu küresel ısınmadan dolayı.dünya değşiyor.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
adamlar oyunu bile yaptılar bende ps2 var ps3 biraz pahalı hd tv almak lazım, ps2 oyunlarına devam ,şimdi ramazanda bende ps2 takılırım silent hill-2-3,mercenaires-1 ,metal gear-2 cull of duty-2 listeye bunlarıda ekleyeceğim he babam oynarız artık..:rolleyes:

evet kardeş topik kadıköy pedal ile pazar aktiviteleri devam edecek,,,

7-14 -21-28-temmuz ve 4 ağustos,
saat 06.30-09.00 arası 60 km de kalacağım tempo sürüşü...

rotam...

(link)

evet 18 ağustos tavşanlı olur ...bayramda yollar felakettir 11 ağustos yalan olur ..

@Erkan Közen

valla sağanak yağış erkan..ama dersen 14 temmuz aynen vın derim..

(link)

pazar 60 km ....

saat 06.30-09.00 arası bostancı çıkış...

[h=2]https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon1.pngevet kardeş topik kadıköy pedal ile pazar aktiviteleri devam edecek,,,

7-14 -21-28-temmuz ve 4 ağustos,
saat 06.30-09.00 arası 60 km de kalacağım tempo sürüşü...

rotam...

(link)

(link)

evet erkan hava tavşanlıya gidin diyor saat 06.30 bostancı ,
barış ile kaynarcadan ayrılacağız ve biz gebzeye basacağız ama hava değişirse klasik rota olur ..

@Erkan Közen

hava iyi 06.30 da bostancıda buluşuruz barış ta gelecek ama o rutin km sini yapacak biz stabilizenin en kötüsüne gireceğiz iki kişi valla artık bahtiyar yok ogünde yok adem gelemiyor o saatte ayrıca ailesi ile ,08.30 çıkışı tavşanlı için aslında geç olmakta saat 09.00 da topçularda olabilmemiz için 06.30 da çıkmak şart.. kartepe zati olamıyor bari istanbul dışı 2100 rakımlı tavşanlı-boyalıca hattı olsun kartepe 1300 rakım ,kartepeden daha iyi bir etap, nedeni rakım toplamı fazla..
evet erkan basacağız topçulardan 800 mtere sonra senle ta boyalıcada yemek yediğimiz yerde buluşuruz direk ora 45 km durmadan basacağız ve 19 eğimleri alacağız saat orada tutacağım ..boyalıcada 15 dakika mola sonra dönüş için durma yapmadan ta altınovaya oradan sonra zati bi şey kalmıyor yalovaya erken bitirmece..

erkan bizim etaplarımız ekim sonuna kadar açık ve bizi bekliyor bunlar şile -darlık, şile -bıçkıdere etabının yerine gelmeyecek bıçkıdere demirbaş zati,,,evet dönüşü gene göçbeyliden yaparız kurtdoğmuşu adem ile yaparız o da anca ekime gider ,ekimde iki ağır etap olur biri şile -darlık yalnız çıkışı ademin yetişmesi için 08.30 yaparız...diğeri şile -bıçkıdere -kurtdoğmuş adem ile olacak ama ben girerim dersen silik ile 9 km ye eyvallah derim sadece 9 km lik ağır offroad var dönüşte ki bize koymaz biz 28 ciyiz ve dalarız animallah offroada ..
...yaz aylarında bir adet ağır tur pek bize koymaz şimdi 140 km lik tavşanlıyı 7 temmuzda gebertiriz...:)
ramazan ben durmam ,06.30-09.00 arası 60 km paso tempo yaparım bu bana bir ay yeter, ağustosda artık tavşanlı olmaz ,,,,,ağustosda gene kısa mesafeler devam eder 06.30- 09.00 arası,
evet eylül sonuna bi adet ağır tur olur örnek şile-bıçkıdere -kurtdoğmuş...ve ekim sonuna şile -darlık der olayı kapatırız ,diğer pazarlarıda 06.30-.09.00 arası 60 km de ben değerlendireceğim ...hemen hemen bütün pazarlar ekim sonuna kadar dolu olacak artık...

Geri