Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben antrenmanla ilgili bişey yazamadim bugün şimdi yazayım.gerçekten ilginç bi antrenmandi toplamda 92 km yol yapmis olduk biraz kisaltalim derken yol dahada uzadi=) neyse ben burdan ozanı tebrik ediyorum beklentilerimin ötesinde bir performans gosterdi ve eminimki kudret abinin beklentisinin de çok ötesinde oldu pazar günkü performansını da merakla bekliyorum.arada koptum ben ama ozanın bisikletinin ağırlığının bunda etkisi var cyclecrosla kim tutar ozanı be=)

Scudo
evet ozanın başarısı mükemmel gerçekten beklentimin çok üstünde oldu değil polinez değil şile vallada billada kartepeyi yeriz 2 ay bu çalışma temposu devam etsin o 1300 rakımı topa tutarız,,,,,,,,,,,,,,
evet bu gün bi çek -up yaptım 65 kiloyum bunun 50 kilosu kas ağırlığı bu da şu demek 7 yılda sırf kas olmuşum.............ve kemikler çok sağlam çıktı işte sporun faydası zati köprücük kırıldığında acı hiç duymadım kastan adam olduk artık ve metabolizmam tam 40 yaşında bu gerçekten çok iyi bi durum yaş 55 ama 40 yaşında bir insanın vücuduna sahibim bunu bana sağlayan bilinçli bisiklet sporu ve bilinçli beslenme oldu..evet su oranı az çıktı çok az fark var 6 adet küçük su pet şişe içilecek bi günde bu sıcaklarda doğal durduğum yerde su kaybediyorum...kışın farklı tabi...yağ oranları normal ama karın tarafında gizli yağ birikmesi var bu da aşırı karbon hidrattan kaynaklanmakta yani makarna ,fakat bi bakıma bu karın bölgesindeki yağları rampada eritmece onun için rampa benim ilacım yağlardan yakacağız yağ aslında gerekli ama fazla değil uzun yollarda yağ yakacağızki basabilelim ne kadar makarnada yesem onları ben 200 km de eritirim gene vücut normal olur..

@bahtiyar közen

bahtiyar hekimbaşından start olduktan sonra rampa geliyor biliyorsun orayı sonra köprüden sola ve çeçenistan cadde duvar rampa orda ama kısa sonra cumhuriyetten çavuşbaşı ve ikinci uzun rampa solda çeşme var ama durmayacağım ben su ihtiyacını finişte yapacağım ,evet senin dediğin yere hiç durmadan geleceğiz orada çavuşbaşı sapaktan sağa döneceğiz cehennem inişi orda mehmet ergenenin 70 le girdiği ve dizinin döndüğü viraj ,ora ölüm virajı oraya girmeden önce çok dikkat, sürat azaltmaca buraya durmadan geleceğimizden herkez dikkatli olmalı akabinde biliyorsun iki adet duvar rampa ikincisinin eğimi daha dikleşir sona doğru ve durmadan devam polineze, polineze inişte çok dikkat ordada bi viraj var bura gerçekten riskli yol ,bi o kadarda adrenalin dolu dönüşte sadece 2 rampa var oldukça uzun aynı yol..........

Abi benim bisikletin acil bi bakıma ihtiyacı var, zaten genel olarak bir bakım yaptırmadım aldığımdan beri bugün kaçkar bisiklete gittim genel yapılacakları anlattım problemlerini anlattım işte ön arka attırıcının ayarları,fren ayarları,orta göbekten ses geliyor yağlanıp düzeltilmesi lazım falan ön arka akor ayarları vs. genel olarak bir bakım yaptıracağım 80 TL dedi vites ve fren kablolarını değişecekler güzel birde temizleyecekler, bisikleti de yarın arayıp öğrenicem eğer pazar gününe yetişecekse yarın götürürüm bisikleti yetişmeyecekse 1 tur daha sorun yaşayacağım malesef.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ozan Güner

sorun para ozan iyi para iyi bisiklet valla saykoya kavuşacan dert bitecek focus orda duruyor 1700 yuro sayko kros yol bisikleti yol gidonlu ve disk frensiz sayko fren .............

kudret abi katılanların listesini yapalım kudret abi kaç kişiyiz

@bahtiyar közen

evet liste 2 eylül topikte var ama sen erkan ve kubilay ağbisi ile hekimbaşında olacak saat 07.30 da ben, barış, yılgör ve ozan ve doğaç ile geleceğim murat serbest onun durumunu biliyoruz..................

@Ozan Güner

bisikletinde ozan tekerler kabak ise sorun yaşarsın bu turda ,ayrıca vitesler rampada sorun çıkartırsa zincir çıkar teknik problemler seni geciktirebilir ,,,ucuz etin yahnisi ucuz olur seneler önce altımda geroni vardı 3 ayda uzun yollarda dağıldı bisiklet, bu karbona 4300 lirayı verince 2008 den beri 50.000 km lere gelen bu kadroda hiç bi şey olmadığı gibi arka aktarıcı deore xt tıkır tıkır dönüyor ön aktarıcı lx banamısın demiyor.ben bisikletçilere vermem bisikleti çünki her 100 km de bir arka aktarıcıdan tutta bisikletin kadrosuna kadar tek bi toz ve yağ parçası kalmaz adam akıllı temizlenir onun içindir ki hiç bi sorun yaşamadım bu karbonda ama slx leri bizim üzerimizde denediler arka kaliperin yağ kaçırmasına 2 sene garanti verildi benimki 3 yılda bozuldu nedeni temiz kullandık yeni slx hidroliklerin yağ giriş borusu farklı yerden hidrolik sistem dağda zevkli yolda stabilizede çok sert frenler kaza yaptırır zati hidrolikten çıktık pis iş....v-break frenlerin gözünü yiyeyim ayrıca sayko frenlerinde,, yeni köye adet getirdiler bu amerikan icadı olan dağ bisikleti ile ,dün yeşilde idim bi arkadaş norveçten geldi bisiklet ile norvece ordan isveçe gitmiş herkez orda city bike kullanıyor diyor ve yol bisikleti .oldum olası karşıyım artık, mtb 26 jant amortisörlü bisikletlerin yeri dağdır asfalt değildir..

bak ozan mehmet aliyi severim niyemi çünki bu bisiklet camiasının en iyi mekanikçisidir, seni galba oraya götürdüm yalnış hatırlamıyorsam sen bırak scott markasını adam sana toplama yapacak ha çok istiyorsan senin kadroya scott yazar millet scott zanneder ben derimki üçüncü alternatif en sağlamı modada dükkanı var mehmet alinin ,sana öyle bir sayko yaparki salcano solda sıfır kalır......mehmet ali endüstri tasarımdan mezun akademiden ve yıllarca bisiklet sporu ile ilgilendi sonra işi mekaniğe döktü piyasanın en iyi adamı oldu ..............

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi Mehmet ali bey in atölyesi nerdedir acaba bende bir tanışmak isterim.Endüstri tasarımı diyince dikkatimi çekti bende endüstri tasarımı okuduğum için

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@douach

bu ct gideceğim modada ve hatta barışların evine çok yakın istersen sende gel buluşma fenerbahçede bisiklet yolunun bittiği yer var orda yeşilin cadırı var ben saat 16.00 da orda olacağım..

@douach

hayır yeşil bisiklet gürselin............ali sport alinin şirketi...........

aşağı sayfada lord of u gördüm, evet kemalin niki çokkkkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kemal buralardan gitti ............

valla edip dostuma teşekkür ederim özelden beni aydınlattı valla cebirim iyi idi cebiri çok severdim ..ama bu km hesaplarında resmen çuvalladım yahu,,,;)

Sonucun km/saat çıkması için dakikaları da saate çevirmek lazım.
30 km, 2 saat 30 dakikada alınıyorsa hesap şu şekilde olmalı;

2 saat 30 dakika=2+30/60=2,5 saat
30/2,5=12 km/s

Eğer, atıyorum, 4 saat 23 dakikada alınmış olsaydı
4 saat 23 dakika=4+23/60=4,38 saat
30/4,38=6,84 km/saat

Eğer 30'u 2,30 a bölersen o şu anlama geliyor;
30 km'yi 2 saat 18 dakika gitmek. Çünkü 0,30 saat = 0,30*60=18dakika

İşlem sırası şu şekilde gider. Bir işlem sırasında ilk önce bölme ve çarpma sonra toplama ve çıkarma yapılır.
Bu yüzden 2 + 30/60 aslında 2 + (30/60) şeklinde çözülüyor. O da 2 + 0,5 = 2,5 oluyor.
Yani aslında yaptığımız orada "30 dakika kaç saat ediyor"a çevirmek. Dakikaları saate çevirmek için 60a bölmek gerekiyor.
Örneğin 1 dakika = 1/60 saat = 0,016 saat
2 dakika = 2/60 saat = 0,033 saat
10 dakika = 10/60 saat = 0,16 saat
.
.
.
.
60 dakika = 60/60 saat = 1 saat

Yani 2 saat 1 dakika = 2,016 saat oluyor.

şimdi bu bilgiler dağarcığında benim son 60 km lik etabın temposu 27 km / saat çıkıyor 28 değil
şimdi ..60 km yi durmadan 2 saat 10 dakikada aldık..

2+10/60= 2 +(10/60)=2+0.16=2.16,,,,,,,
60/2.16=27.7 km / s

Kadiköy anadolunun aşşasında dükkanı olan mıydı kudret abi tur dönüşü beraber uğradığımız ?

herkeze günaydın
31 ağustos geldi, iki adet 31 gün olması yüzünden , temmuz ve ağustos ayları hakikaten çekilmiyor..
ct 1 eylül yazda bitti evet serinlik başladı ,adam gibi bisiklete binelim yahu ,neydi bu yaz sıcaklar adamı bunalttı çok sıcağıda sevmiyorum aşırı soğuklarıda ikisinin ortası olacak da olmuyor işte..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri