Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudret abi müjdemi isterim aldım kaskı baskılarına dayanamayıp=)))

yarın görüşmek üzere 07:15 de hekimbaşındayız ramazandan beri bisiklete binemedik bakalım durum ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@yılgör

yılgör senin rota doğru gidiş ve dönüş aynı olacak evet erken yatalım 23.00 de saat 07.00 üsküdardan hareket etmece...

@Kudret Kurtcebe

Aslında almam gerekiyordu zaten.Artık aklın da kalmıcak bende kaskım yok diye=).Yaşa Kudret abi

• Beğen
Tepkiler: hitman47
@Erkan Közen

evet benimde bu sakatlık bakalım bende ne yapmış onu göreceğim ama erkan biliyorsun 2 ay uzun yapamadık sıcaklarda basılmıyor neyse yavaş yavaş eski kondüsyona ulaşacağız 9 eylülde polinez uzunda ilk 26 km de koparalım derim ondan sonra gelsin 16 eylül bıçkıdere işte orda dağıtacağız gene..hazirandaki gibi..

Abi bugün bunu deltada gördük 1400€ dedi daha ucuza bulabileceğimi biliyordum bi araştırdım 2500 tl ye kadar iniyor fiyat
(link)
cannondale in cyclo cross modeli, nasıl ?

@douach

inan bi yer varki doğaç bana hak vereceksin oraya ne vakit gelsem içimde bi korku oluyor bu yalnış biliyorum orada çok kazalar oldu öyle hınzır bi iniş varki seni fişekliyor o inişte gelen keskin virajı göremiyorsun ve toplayamıyorsun mehmet ergene o virajın sonunu görmeden 70 ile inince birdenbire karşısına çıkan o keskin virajı alamadı oraya dikkat ora çavuşbaşı sapağından sonra başa baş gitme olursa seni uyaracağım ya da denk gelen diğer dostlarıda aman dikkat ora çavuşbaşı köyünden sonra olacak...unutmayın köyden çıktıktan sonra bizi bekliyor o ölüm virajı..

https://www.ikiteker.com.tr/img/urun/CANNONDALE_CAADX_6_TIAGRA-C_CYCLOCROSS_BiSiKLET_2012.jpg

kap bunu kap ozan...yalnız iki yaprak var ayna kolda ruble küçük rampada zorlanma olur ...tek sakatlık orda..

Benimde çok hoşuma gitti, üstündeki component'lara baktın mı abi ? Tiagra var üstünde genellikle , nasıl fiyata göre üstündeki parçalar iyi mi

@Kudret Kurtcebe

36*28 pek yormaz kudret abi bence iyi benim 34*25 gayet hafif bir oran

@Erkan Közen

evet şile çetin olacak erkan,,ama aşama aşama geliyoruz işte çıkışlarda durma yok yarın 32 km basmaca 5 adet rampa alınacak 9 eylül 26 km basmaca 23 üncü km sonunda 3 km lik rampada durma yok polinez uzunda olacak dönüş hekimbaşına ve gözde mekan bıçkıdere tabi ilk 60 km basmaca 6,7 ,10,19 eğimleri devirmece akabinde şile ta benzinciye kadar durmadan tüm şile rampalarını almaca yahu bunları yapalım kartepeyi yeriz benden söylemesi kartepe 14 ekime kaydı erkan sıcağı sıcağına yapalım ve bu işi artık bitirelim sonra bakarız 2013 ün nisanına ..

@Ozan Güner

e tabi şimdi duraeks olacak hali yok para artar gerekte yok bence bu seni kurtarırda yalnız dediğim gibi 2 yaprak ve ruble küçük ,rampada ne olur onu bilemem ..çünki 3 yapraklılar bence uzun yolda biliyorsun daha avantajlı iş 100 km lerin üstüne çıkınca işin rengi değişir.....

Abi Specialized'dan da bu model var ama bunda 9 lu sistem sora var shimano,tiagra daha iyi sanırım sora'dan .
(link)
Bide senin 1200 euroya bulduğun scott un bi modeli vardı onun linkini koy 3 ünü bi karşılaştırayım ben :D

@Kubilay Özgüç

kubilay iş 200 km lerde değişir her zaman derim 3 yaprak uzun yolda avantaj arka ruble büyük olacak uzun yolların ideal kompenantları bunlar..

http://www.evanscycles.com/product_image/image/db1/de1/f0c/62620/large/scott-cx-team-2012-cyclocross-bike.jpg

ozan alet bu....yalnız hepsinde 2 yaprak ve ruble ufak bu sene tarz böyle oldu..

Senin bulduğun buydu sanırım kudret abi
(link)
Bu scott'unkin de de 10 lu sistem var 2 yaprak aşşağı yukarı fiyatlarıda parçalarıda aynı.Scott bir adım önde parça olarak sanki ultegra falan var lastikler rapid , onun dışında ağırlık olarakta 9.3kg yapıyor şaka gibi çok hafif.Specialized parça olarak bu 2 sinden biraz geri kalıyor bu 2 si arasında karar vermek lazım
Cannodale 2600-2700 civarına geliyor Scott 2800-2900 fiyat olarak çok bi fark yok scott çok hafif 9.3kg cannondale in ağırlığı yazmıyor öğrenmek lazım

Cannondale in ağırlık 10.74kg imiş. Scott daha cazip gibi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri