Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bizde sana teşekkür ederiz doğaç..gene güzel ve yüksek tempolu antreman oldu hatta epey yüksek oldu :) 47.30 dk sürdü bu sefer..5 dk daha kısalttık..ama yorucu oldu.. dönerken araya birkaç poz sıkıştırabildik..

http://i50.tinypic.com/2yp13bm.jpg

http://i46.tinypic.com/34nk0oi.jpg

http://i48.tinypic.com/97jm9z.jpg

http://i47.tinypic.com/vy2h4k.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın ya uyuya kalmışım offf :( İnşallah beni beklemeyip gitmişsinizdir. Güneş batmaya yakın akşama doğru çıkacağım ben çok kötü oldu bu sizle denemek istiyordum kendimi,neyse bi dahakine artık kusura bakmayın tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

ozan 2 eylül senin için artık çok zor olacak ve polineze çok geç varacaksın biz orda belki 1 saat bekleriz bu zaman zarfında sen artık cem şentin gibi kendi temponda süreceksin başa gelen çekilir diyorsan 2 eylülde saat 08.00 de üsküdar vapur iskeleye gel inşallah kalkacak ve geleceksin sabah erken kalkma olayına alış burasıda okul ...okula gelmedin ve kırık notların çoğaldı ..............

ilk gün 17 km bir saat idi ikinci antremanda 52 dakika oldu üçüncü antremanda 47.30 tempo yükseldi bu başarıdır böyle devam sonunda istenilen hız elde edilince son hafta 64 km lik sabiha tempo yüksek dönüş dragos rampa yapılır ve 2 eylül yutulur zannedersem çabuk varacağız ekip ile ve orda bir saat moladan sonra dönüştede tempo olabilir ..............

http://i47.tinypic.com/vy2h4k.jpg

doğaç..
arkanda çanta var yanılmıyorsam benden sadece söylemesi bu çanta 2 eylülde arkanda olursa dönüşün resmen çile olacak ve o çanta seni yoracak olay gezi değil sürat ve tempo performans bisikletçileri asla çanta almaz bisiklet forma üzerinde herşeyi taşır ben, bel çanta alıyorum içinde pompa var ve asla ağır değil bir çok rampa devirmek için arkada asla ağırlık olmayacak o kayışlar kalbe baskı yapar bu yüzden bi arkadaşımızın kalp ritmi bozuldu ben sadece söylerim uygulamak sana kalır...........

ozan tekrar tekrar yineliyorum 2 eylüle bana söz verdin grubun başında olacağım diye bence olamayacaksın ferdi çalışmıyorsun grubu yakalayamıyorsun çözümü kendin ile çözemiyorsun bizim yapacağımız bi şey malesef yok ya bu deveyi güdecen ya da bu diyardan gidecen bak gökmen dostumuz performanstanbul ekibinden ayrıldı bunu bi mesaj olarak dile getirdi bu sayfada, aktif bisiklet sporu yaşantım bitti diye, performanstanbulun kuralları acımasızdır ama ben sana öyle davranmadım sahada istese idim seni o gün geride bırakır basar giderdim ama sende hareket olmaz ise cehit olmaz ise ne bu ekip bi şey yapabilir sana ne de ben, bu sözlerim ağır gelebilir ama artık tek başına çalışacak buraya rapor vereceksin son durum bu, dost acı söyler .............

bu sayfaya 363 kişi zapink yapmış bu sayfa gezi bisikletçiliği sayfası değil hele hele mangal sayfası hiç değil bura ağır turlar sayfası bu ağır turlara gönüllü insanlar burda çalışır onlar para için değil hobileri için ve zevk aldıkları için bu işi yaparlar beslenme şarttır bu sayfada ,ahmet aydının kitabını herkez okuyacak bisiklet sporu yapanların beslenme şekli bisiklet sporu akıl gerektirir teknik ve kuvvet gerektirir biz bu topiğe gelenlere vay sen futbolcumusun ne anlarsın demiyoruz ama bi şey var kilitli pedal kullananlar futbol oynadıklarında ters durumla karşılaşırlar çünki kilitli pedalda kaslar farklı gelişir ve maraton koşanlarda aynı durum, basket oynayanlarda da aynı durum, ekipte olan murat dostumuz maraton koşan futbol oynayan bi arkadaşımızdır ama o kilitli pedal kullanmadığı için kaslar doğru çalışmakta ama kilitli pedala geçerse durum değişecek ..
evet bu topik ağır işçilerindir...............

@Kudret Kurtcebe

sabah mesaj attı 6.00 da.. kendini yorgun hissetmiş ve bugünlük affını istedi..

Biliyorum abi söz verdim , sözümü de tutucam merak etme,ben normalde söz verip gelmemişliğim bu güne kadar olmamıştı turun yarısından ben yapamıyorum diyip dönmedim de böyle şeylere çok özen gösteririm ama kalkamadım bugün insanlık hali. Akşam çıkıcam aynı güzergaha sen fazla endişeleniyorsun abi merak etme ben sözümü tutucam.

• Beğen
@Ozan Güner

endişeleniyorum çünki motivasyonun düşecek gruba yetişeceğim diye mazallah kaza yapacan ondan sonra haberimiz olmayacak....

@Kudret Kurtcebe

Çok güzel söylemişsin abi ama anlamadığım bişey var neden kilit pedal da kaslar doğru çalışmamakta acaba eğer böyleyse bu konuda teknik bir döküman var mıdır okumak isterim gerçekten çünkü 2 senedir kilit pedal kullanıyorum ve bi daha sanırım normal ayakkabı ile binmem bisiklete.
Sebebi ise kilitli pedal her pedaldan ideal olan performansı almaya yarıyor diye biliyorum.
Ve konum itibari ile pedala tam basmamız gereken yerde konumlanıyor.
Yanlışım mı var acaba varsa cahilliğimi mazur görün.

@Kudret Kurtcebe

Bu arada bugün bende az daha uyuya kalıyodum=) ama gene de 6:18 de bostancıdaydım nasıl oldu bende anlamadım.Ama bugün havalar biraz mayıştırdı herkesi sanırım!!

• Beğen
@douach

doğaç kendimden örnek vereyim kilitli pedala 2009 da geçtim ve tam 3 yıldır yoğun kullandım 200 km lerin sayısını unuttum ama biraz şöyle bi yürüyüş yapayım dedim kadıköye 8 km 1 km de bel ağrısı başladı kendimi banka attım oturdum böyle böyle dinlene dinlene gittim koşma yaptım resmen bittim sahilde bu geçen kış.....halbuki didimde 20 km koşardım banamısın demezdim ama değil 20 , 2 km sonra diz çekmedi....evet doğru performans yüzde 30 rampada şimdi ben taktik değiştirdim rampada hem basıyorum hem çekiyorum ..........yürürken ve koşarken kuvveti çekerek değil iterek yaparız ama kilitli pedalda itme yoktur çekme vardır düz yolda ve rampada bu nedenden ötürü kaslar farklı gelişir ama hem maraton yapan ve kilitli pedalı kullananlar bunu bir sisteme bağlarsa sorun olmaz .triatlonda adamlar kilitli pedal kullanıyor, hem koşuyorlar hem kilitli pedal bisiklet kullanıyorlar ve yüzüyorlar..ama bu üç sporu sürekli yapmaktalar antremanlarda..

@Kudret Kurtcebe

aynen ben düz yolda bile hem basıyorum hem çekiyorum biraz hileymiş gibi oluyo ama.Söylediğini bende denicem ama belkide spd ayakkabından kaynaklanan bir sorundur ne biliyim!! Yani yoksa gerçekten soru işaretleri kalıcak kafamda ama eğer bu şekilde fiziksel bir sorun yaratsa bu ayakkabılar yani ortaya çıkmaz mıydı
Çanta konusunda gelince eet haklısın ama o çantanın içinde bi tek su ,cep telefonum ve anahtar var zaten ağır değil,göğüs kafesimi sıkıştırma olasılığı konusunda ise haklı olma ihtimalin yüksek=).Bu konuya çareler düşünücem

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@douach

çok basit barışın bel çantası, örnek o ..içine sadece pompa alınır para mara neyse kredi kart hafif şeyler anahtar....deneme yaparsın rampada hem basarak hem çekerek ben başıbüyükte yaptım tabi şimdi bi yürüyüş yapayımki anlayayım bu sıcaklarda yürünmüyor bakalım gene bel ağrısı olacakmı cep telefonunu alacak fermuarlı bisiklet formaları var ayrıca suyuda alıyor bu bakımdan bisiklet forma gerçekten avantaj sayılır illa bi şey yazması şart değil tabi biraz pahalı modeller var dünya markası scott vs diğer ,,,,,,,,,,,,

abi 4 sene önce 50 dakikada aldığım yolu 43:30 dakikada aldım 6.5 dakika kazandım evet abi bu bisiklet manyak oldu ayna kolu değiştirdim mili biraz kısa oldu onuda halletmeye çalışıyorum abi şuan ben trabzondayım 2 eylülde görüşmek üzere bayramın mübarek olsun kudret abi

@bahtiyar közen

seninde bahtiyar memlekete selam olsun..ben sana demedimmi uçacaksın diye ,kesin son operasyon gerekli, aliminyum çatal 800 gram, o vakit dakika dahada iner,,evet 13 gün var gelsin sezon artık yetti gayri.................

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri