Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yılgör gelsinde hele bir bakarız abi.. benim düşüncem şu 06.30 gibi buluşulur başıbüyük rampaları alınır.. dönüş zaten serbest şekilde olduğu için, isteyen inişe geçer eve döner isteyen sele üstünde kalmaya devam eder.. yılgör sabihayı düşünürse kendimizi iyi hissedersek ben ve partnerim ordan devam ederiz sabihaya..katılmak isteyende katılır.. tabi bu dediklerim yağmurun olmadığı bir senaryo için geçerli..

Scudo
pazar yapılan antremanda bugün barışın bana dediği gibi bostancıdan kahveye 52 dakika ulaşılmış önceki bir saat idi.8 dakika az bi fark değildir bu da gelişme olduğunu gösterir yavaş yavaş birden basamaklar çıkılmaz, ekip henüz 100 km yapmadı bu 2 hafta önemli dostlar ,2 eylül 100 km ye bedeldir 60 ıncı km den sonra sorunlar başlar bu da polinez dönüşüne ras gelecek bu gün barışada söyledim 2 eylül polinezde dönüş serbest sürüş evet gidişte durma yok....

@Barış Güney

o.k yılgörün fikrinide alalım o ne diyecek bu arada doğaça söylemeyi unuttum çanta almasın rampa tırmanışlarda ,bence yük, bi bel çanta o da orta boy ağır malzeme konulmasın içinde tek pompa taşınsın ve para mara ...

evet en uygun saat 06.00 ama zor gelirse 06.30 başıbüyük ve kahve ordan isteyen geri döner ya da sabihaya basar ve gelir ve hatta dönüşte dragosun rampalarına dalar..

teşekkürler doğaç ..yılgörde gelir herhalde murat kanka geliyor barış tamam sıra ozanda o da gelir...valla ekip tamam yarın sabah 06.00 da gene aport olayı tebrikler dostlar .....kahveye varınca durum muhakemesi yaparsınız valla birlikte sabihaya uğur mumcudan inerseniz şık olur ordan sahil yoluna, dönüşte dragos rampa ve 100 km ye denk gelir olay....

Bu konuda bir yorum yapmak zorundayım=).Ben hayatımda tek seferde 100 km çıkarmadım gerçi denemedim de hele bu kadar rampalı bir parkur.Bu sefer kopma olasılığım var o yüzden biraz pasif kalıcam ben konuya şuandan sonra

@douach

doğaç asla böyle düşünme ekip sana göre karar alır kısa yaparsınız ve 40 km de tamamlama olur........geçen seferki gibi..

Çavuş Volkan bu yıl gelemiyor eşi izin alamamış sanırım bi değişiklik olursa haber verecek...

neyse burada daha fazla konuşmaya gerek yok karada karşılaşırsak konuları irdeleriz...

Aytekin Erzan PerformanStanbuL

@GokmenOzyurt

aytekkkkkkkkkkkkkkk bi yer söyle yarın geleyimmmmmmmmmmmmmmmmm...hohoho................

;)

Evet karar verilebildi mi ? Başıbüyük mü sabiha mı ? 2 sinede varım ama bir karar verelim bence başıbüyük iyidir ama çoğunluğa uyarım.

evet arkadaşlar.. yılgör le tel de konuştum.. malum bayram trafik de olmayacak 06.30 da aynı yerde buluşalım..

@Ozan Güner

ozan başıbüyük güzergahına gideceğiz.. :)

tüm anadolu performans üyelerine teşekkür ederim,,
bunun nedenleri ramazan demediniz sabah 06.00 larda kalkarak ter döktünüz rampalarda ,,hiç kimse başaramadım diyemeyecek çünki başaracak herkezde şunu gördüm açıkça olayı sahiplenme ,olayın bilincine vakıf olma ,,isim vermeyeceğim ekip olarak düşünüyorum .bu ekip kesin başaracaktır ,hedefleri kesin büyütecektir.bayramda bile çalışma yapmaktayız...bundan daha önemli bi olay yok...şimdi önümüzde 13 gün var bu 13 gün içinde ekip 2 eylüle hazır olacak .....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri