Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
O gün dönüş yolunda Kubilay'la sohbet ettik. Bu işi sevdiği belli.Yetişkinlerin arasında olgun bir insan gibi davranmayı kavramış.
Ben çok sevdim.Bizden iki gün sonra da zor bir yolu denemesi hoşuma gitti..Demek ki o günden iyi bir hatıra kalmış.
Dilerim her zaman ortamını bulsun, kendi akranlarına ve geriden geleceklere ışık tutsun.

Scudo
@Tuncay Üner

tuncer dostum bu linkte karaköyden kadıköye pazar günü.. saat 06.30 da ben yalnış bakmışım evet eminönünden 07.30 da var pazarları malesef anadolu yakada bi arkadaşında kalacaksın ............bi ara beşiktaşa git motorlar var orda,onlar saat kaçta başlıyor pazarları en erken 06.00 olursa yetişme olur yalnız dediğim gibi 100 artı çalışman lazım 10 gün sonra bisiklet alacaksın ama biz burda 2005 den beri çalışıyoruz.....

http://i46.tinypic.com/msc7wj.jpg

evet şiir gibi................istanbulda bu bisikletin güzergahları bellidir şile otoban yol aynı yoldan geri dönüş ve sabiha .....bu bisiklet stabilizede dağılır ve teker silik yağmurlu havada risk var..............bu bisiklet için büyük şehir asfalt dökecek ama kaliteli asfalt 10 yıl bozulmayacak karamürselde abd üssü vardı bi zamanlar oranın asfaltının kumu arizona çölünden geldi ve o asfalt ne hikmet ise uzun zaman bozulmadı asfalt kalitesinin ne olduğunu bal gibi biliyoruz ama belediye fakir olduğu için parasal kaynağı yok yolların yapımı için verdiği taşeron şirketlerde para yok....

sabah yılgör çalışmış rampalarda.. şimdide ben çıkıyorum artık nereye giderim bilmiyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@Barış Güney

rampalardan sonra dinlenme yapmadan çay bahçesine gelmeden hemen önceki yoncadan kartal sapağına sapıp devam ettim. kartal sahildenden bostancıya dönüş yaptım bu sefer.

(link)

arabalar sorun tabii çok erken saatlerde yapılabilir .dik inişler yok bu bu yolda. eksi eğimler nispeten daha az. o yüzden aşırı hızlanılmıyor. ama daha güvenli bir rota arayışıma devam .

aydos turunu sabihaya bağlayıp oradan bostancıya dönüş yapılabilse çok güzel olucak :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Kudret Kurtcebe

Abi sen daha iyi biliyorsun. Bu mesele tutku meselesi. Zevk meselesi. 2009 dan beri takip ediyorum bisiklet dunyasini. Gerek maddi zorluklar gerek babamin vefati vs gibi seylerden bir turlu baslayamadim bu spora. Bi ara hareket edelim diye spor salonuna yazildim. 3 ay gittim. Sonra farkettim ki spor salonuna giderken ayaklarim geri geri gidiyor. Biraktim mecbur.

Arkadasimin yol bisikletine binerken kendimden geciyorum hic inmek istemiyorum. Surekli arastiriyorum.

Benimde istedigim tarz endurance. Aslinda tam bu grubun tarzi yani.

Herneyse demek istediğim bu deve güdülecek baska care yok. Tonla para dokucem bisiklete. Hakkini vermem lazim. İstedigim tarz oldugu icinde hic acimiyorum verdigim paraya. Ekipmana da acimam. Yagmur camur... Stabilize yola da sokarim acimam.

Kondusyon da benim icin sorun degil. 3 aylik spor salonu tecrubemden kondusyonun ne demek oldugunu iyi anladim. Tombalaya pedal cevirmek yok.

Tek sorun vapur meselesi. Olmazsa avrupa yakasina bakacagim artik. Anadolu yakasinda arkadasim yok. Belki pansiyon olabilir duruma gore.

@Tuncay Üner

tuncer cyclo cross 2012 model 1200 yuro tonla para değil ben bu bisiklete 2530 yuro verdim ama 2008 de salcano atak yapmamış idi bu sene salcano bütün fiatları indirdi çünki rakip oldu marka modellere aynı kaliteli kompenantlar var millet niye alsın scott ı ama scott uyanıklık yaparak 2012 modelleri 1200 yuroya indirdi bayiler erdoğan bisiklete bak sirkeci bisikletçiler pazarı var orda ,sana scott cyclo cross yol lazım ....

(link)

bu 1679 dolar scott cx team...

@yılgör

aynı yerden girdim bende.. ordan sahilden kadıköye kadar geldim tam fenerbahçe stadın orda kudret abiyle karşılaştım.. lay lay loma çıkmış :D

• Beğen
Tepkiler: yılgör
Merhabalar
Yarın saat 6 da antrenman yapıyo muyuz? veya 6:30 bence bir gün ara vererek her 2 gün de 1 yapmak mantıklı ve geliştirir bizi.

@douach

valla ben lay lom lom yapayım sonunda ayvayı yiyen ben olacağım beni ekip geçecek olacağı bu..olsun siz çalışın ben zati fosil oldum 55 lik makarof:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri