Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@bahtiyar közen

merdiveni gördün bahtiyar ölüm merdiveni....72 de yapılmış yıkılsada kurtulsam artık bi yıkılamadı yola sıfır çok değerli..kentsel dönüşüm inşallah bize de uğrar toki gelir işi bitirir...

kudret abi jantlar için bugün haber bekliyoruz habere göre hareket edeceğim erdoğanlar ne kadar fiyat çekecek

@bahtiyar közen

x-2100 19 yuro yazıyor idi...ama tekimi çiftimi..anlamadım 2.3 yuro 43 lira çifti ise 86 lira...

(link)

saysürün kurucusu akıllı adam vesselam haziran ayının sonunda turlara 3 ay veda diyor eylül sonuna kadar ekimde başlıyor hazirana kadar devam ediyor düşük tempolu arkadaşlara face den programlar yapıyor ama bilmediği bi şey var dondurma üzerine kokoreç yenmez...sağlıklı yaşam ve sürüş ise maksat bu kokoreç ne olaki..hemide dondurma üzerine bakıyorum face den sağlıksız beslenen sele üstünde çok bi arkadaş karpuz yiyor üstüne ekmek ile götürüyor ve rampada bitiyor diğeri baklavaları aşırı götürüyor gene rampada bitiyor bu işler sıcak aylarda yapılmaz ..bahtiyar erkan bizler nasıl besleniyoruz, sahada disiplin en büyük silahımız ağız disiplini olmayan sahada aynen serilir..

kudret abi yi haber gelmedi komple jant 630 tl tutuyor çok tuttu bize salcano göründü son kararım

yeşil garanti karta 12 taksit yaparmı öğrenebilirmisin

@bahtiyar közen

yav iki adet jant 630 tutmaz...19 yuro yazıyor orda o jantlar en çok 80 lira toplam ha teker ile toplasan gene o kadar etmez ayrıca salcanoyu alacaksında kontrol etmedik arka tarafı arka ruble olacakmı senin bisiklete sen acele etme iki adet jant iki adet teker buluruz ucuzundan piyasaya bakacağız sen bi ara ct günü sirkeciye git ora bisiklet mekanı ucuza 28 jant bulursun ucuza iki adet teker bulma şansın var...

@bahtiyar közen

bahtiyar dediğim gibi acele etme bi sirkeciye git orda kesin işi ucuza kapatırsın...

@Erkan Közen

erkan şimdi bahtiyar işi ucuza getirecek,bunun için 28 jantları alırken disk fren sistemine uygun olan jantlar olacak çünki bahtiyarın bisikleti 26 jant ve disk fren sistemi ,bahtiyara lazım olan iki adet 28 jant örülmüş vaziyette olabilir sadece jantlar 80 lira olsa teller kaça çıkar onuda hesaba katacak ucuz teller takılır ucuz tellerin yahnisi ucuz olur uzun mesafeler sonucunda akort arkadan bozulacaktır...önde bozulabilir...şimdi eski bisikletindeki diskin arka janta takılabilecek olmalı,yani yeni alacak 28 janta uygun olmalı ayrıca disklere para vermeyecek ama ön disk iyi değilmiş orda bi adet disk parası ortaya çıkıyor bahtiyarın eski bisikleti v fren sistemine uygun değil anladığım kadarıyla arka tarafta ve önde çıkıntılar olması lazım kadroda v fren sisteminin takılması için, ayrıca bahtiyarın amortisörü kalacak isterse yarış çatalı takar aliminyum 800 gram benimkinden ama 200 lira ,pahalı bence onu şimdilik unutsun ...evet bahtiyara iki adet örülmüş 28 jant lazım sonra bi adet disk alacak....ve tekerlere gelince stabilizeye giren 1.35 teker lazım .....

kudret abi erdoğanlardan gelen mail baktık erkanla toplam 360 tl tutuyor yarın onları arıyorum taksit yapıyorlarmı diye yarın belli olur herşey

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
erkan erdoğanları aradım 360 tl tutuyor akşam alalım jantları kudret abi 28 jant yapıyoruz benim atı

@Erkan Közen

erkan bahtiyar diyecektin herhalde saat 16.00 da evdeyim cumartesi...

@bahtiyar közen

bahtiyar 360 normal fiat,evet ct gelin saat 16.00 da evdeyim..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi o son iki mesajı bahtiyar abi yazdı benim adıma

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri