Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bahtiyar..yarın sen erkan gelin saat 16.00 da evdeyim jantlar inşallah taksit olur olursa yarın görme şansım olur yalnız o jantları monte etme olayını kim yapacak...jantları aldıktan sonra senin arka diskleri monte edeceğiz hem öne hem arkaya ama bunun için anahtar lazım o da bende yok...en sağlamı yeşile gideriz orda takarız o iş kolay bedava olur ..bahtiyar erdoğanlara söyle disk uyumlu jant olacak..28 tabi...

jantlar monte olmuş hazır şekilde gelecek taksit yapıyorlar akşam alacağız erkanla beraber

@bahtiyar közen

neyse iyi uğraşmaca olmayacak disklerin hazır olması iyi ,,,,,taksit yapmaları sevindirici.....e artık 28 e terfi ettin bahtiyar artık km ler azalacak...

@Kudret Kurtcebe
abi km dedinde aklıma geldi km saati uyacakmı 28 e

@Kudret Kurtcebe
anahtar bende mevcut hele jantlar elime ulaşsın ben aradım konuştum 28 olacak telleri onlar tayvan malı kullanıyorlar siyah yaptırıyorum sorun yok

akşam erkanla internetten alacağız

@bahtiyar közen

bahtiyar takacağın km 28 e göre ayar olacak 26 ya göre değil bu ayar işini hakana yaptırırız ben anlamıyorum işten zati son kartepe turunda km kablosu koptu söküp attım km yi sadece saat niyetine cepte tutuyorum km yi..

tamam eve gidince siparişi veriyoruz jantın

@Kudret Kurtcebe

Kentsel dönüşüm uğrasın ama TOKİ'nin Bursa ve Samsun'daki konutları gibi olacaksa aman aman. Bursa'dakiler döküntü gibi, Samsun'dakini biliyorsun 13 kişiye mezar oldu.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Cem Şentin

cemo bu ülkede insan hayatı ucuzdur neden mi şimdi o toki baştan düşünecekti bodrum katına su gelirse ne olacak o bentten sular taştı biz asla 10 yıllık plan yapamayız biz planlama asla yapamayız planlama nedir felaketlerin nerden geleceğini kestirerek doğasal olaylara karşı tedbir almaktır bak aynı olay rusyada oldu ve insanlar öldü son japonya depremi kaç kişinin öldüğü belli değil ..senin anlayacağın teknolojide ilerlemek bile japonyaya yaramadı yıktı deprem orayı gelen tsunamiyi gördün bu bir küçük çaplı afettir şimdi dikkat et afetler çoğalmaya başladı bunun nedenleri var tabi eriyen grönland kıtası onca buz buhar oldu buluta dönüştü bir yılda yağan yağmur beş dakikada yağarsa ne olur sinoptaki olay olur artık denge bozulmuştur nitekim iki gün önce japonyayı sel vurdu ölü sayısı belli değil.......bi de h.a.a.r.p projesini incele çok enteresan yüksek frekanslı elektriği strafosfere gönderiyorlar sence sonra ne oluyor goggle dan bunu araştır bu yeni bir savaş şeklidir bir ülkeyi yıkmak istiyorsan doğa olaylarını fişekle..yer altında hidrojen bombası patlat bakalım ne oluyor üstelik bu deneyi fay hatlarına yakın yap bakalım ne oluyor..

Kudret abi nedir son durumun ? Ne zaman beraber pedallayacağız abi özledim yahu :)

bugün sana geliceğiz bunları konuşuruz kudret abi dünya dengesi bozuldu

@Ozan Güner

26 haziranda köprücük kırıldı 26 temmuza kadar dinlenme şart ağustosta ise uzun mesafeler olmaz ,şile etapları bıçkıderede dahil bu turların ayları artık değişti ekime kaydırıldı bıçkıdere ,kasım aralık ocak şubat martta kısa mesafeler ile yetinmece,,sıcakta artık uzun tur yok..eylülde kısa mesafe olur polinez kavacıktan yapılır,şimdi en iyi aylar sıcaklığın fazla olmadığı nisan mayıs ayları senin anlayacağın artık senede 3 tane bıçkıdere olur ekim ,nisan ,mayıs aylarında bu da tabi yağmursuz havaya bakacak,artık bundan sonra çoğunluk kısa mesafe o da 100 artısı olur...ozan sen erken kalkarak saat 06.00 dan 09.00 a kadar bisiklete bin sıcaklara kalma..ya da akşam saat 18.00 den sonra bin...

erkanı bekliyorum işten gelsin ozaman bakacağız

@bahtiyar közen

bahtiyar saat 17.30 de yeğene uğrayacağım bu gün müsait olma durumum yok,yarın yeşile bi bakacağım akşama doğru saat 18.00 de orda olurum ....yeşile uğrarsanız ordayım..

ozaman yarın yeşile duruma göre uğrarız

Bahtiyar senin bisiklet operasyonu yılan hikayesine döndü valla :).. şaka bi yana umarım olaylar istediğin gibi gelişir ve sonuçlanır..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri