Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
scott sportster alın , kafayı koç kafası yapın.Daha ucuza gelir.pardon ya sub serisi sub 50 ucuz

Scudo
@bahtiyar közen

şimdi bahtiyar malesef bisikleti modifiye etmek fazla yazmakta ,1000 liraya city bike salcano hidrolik olanı amörtisörü var idi..12 ay taksitle 1000 bölü 12 eder 83 ......80 e bağlanır..

şuan karar aşamasındayım
1-salcanoyu alıp parçaları benim bisiklete aktarmak
2-benim bisikleti satıp sedona 331 almak
bakalım zaman ne gösterecek

@bahtiyar közen

.....aslında en doğru karar senin eski bisikleti satıp city bike alman ,şart değil salcano olmasın başka markalarda var ama salcano kadar ucuz olmaz....city bike lar sayko tarzına zamanla dönüştürülür...

anadolu yaka ve avrupa yakaya topik açtık saykocu aradık kimse yok..bu tarza yönelen olmayacak anlaşılan sadece benim bisiklet sayko tarza uygun hale geldi ,teker 1.35 ve 28 jant araziye giren teker haçısın urban tour stabilizeyi yedi. 26 jant ile iş daha zor olmuştu ve bana 26 jant hep vakit kaybettirdi.evet ekip 26 artık bitmiştir bundan sonra 26 janta döneceğimi hiç mi hiç zannetmiyorum bi kere zati 28 in keyfini almıştık 70 lerde ...28 her zaman daha hızlıdır...evet istanbul yollarına sayko kros yol bisikleti gider....her yer asfalt değil stabilize yollar var ,,,,,
2009 da foruma girdim ama 2005 den beri aktif idim 2005 de çok sıkı bisikletçiler ile tanıştık ama birini kaybettik ....bir diğeri ise istanbulu terk etti bir diğeri fıtık ameliyatı oldu uzun mesafelere gidemiyor artık,2009 da bu forumda kartepeleri organize ettik,suha onur er,ali emre, aytekin, harun ,evren,volkan akboga ,gibi çok sıkı pedalcılar ile beraber olduk sonra kareye korsan hasan girdi mehmet şer girdi,evet şimdi kalan sağlar bizimdir diyoruz bahtiyar erkan ogün murat beş kişiyiz gene beraber olacağız .....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260275_236161686402676_100000265382504_890168_4940307_n.jpg

bahtiyar bisikletin eski hali .....

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427782_3823826603717_737820947_n.jpg

bu da son hali sıra sende bahtiyar,,,,,erkan para biriktirecek kapacak scott saykoyu sahalara dönüş 28 ler ile muhteşem olacak ...

bende aklıma yazdım bunu,,,,,
bu bisiklette düzenleme, benim gidonu takarım işi sağlama alırım stabilize canavarı bu ,,,,,v fren tam istediğim,,,yukardaki benim scott ile biraz benzeşme var tabi bizde disk fren var..iki adet yaprak var ayna kolda bende slx var üç yaprak bu bisikletin arka rublesi ufak geldi bana benim ruble 9 lu ve büyük sayılır küçük rubleler rampada dez avantaj,,,tekerleri iyi şivalve rapid...jantlar göz alıcı ,,,,

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227384_217299791622199_792889_n.jpg

eski bisikletin hali tekerler 26 idi ve mtb karbon çatal bunlar gidince bisiklete hava geldi eski bisikleti gömdüm :D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389801_318347291531185_369151751_n.jpg

trigon cyclo cross bu ultra bi olay olsa gerek bu ülkede hangi şirket bu bisikleti getirir acaba marintek sadece scott ları getirmişti 2008 de ayrıca focus alman malı bisikletleri sevgili dostum mustafa getirdi...yalnız saykolarını beğenmedim amortisörlü ,,,

Kudret abi güzel gelişmeler olmuş.. tekrar geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsın kendini.. bu arada geçen cumartesi murat abi ile buluştuk, 50 km kadar yaptık.. sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz..böylece sen dönene kadar benim kondüsyonum iyice artmış olur.. :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Barış Güney

eyvallah barış, röntgen sonuçları iyi çıktı ameliyatlık durum yok...şimdi tabi işi sağlama alacağım ay sonuna kadar dinleneceğim ,murata selam olsun evet tekrar polinez yaparız kavacıktan çıkar ordan döneriz zati ben yavaş yavaş o güzergahta ısınma periyodlarına eylülde başlarım belli olmaz iyileşme erken olursa ağustos sonu olur 20 sinden sonra ,

kudret abi salcanonun hidrolik frenleri benimkine olurmu,birde kudret abi salcanonun 29 jant dağ bisikletleri var onlara ne dersin

@bahtiyar közen

valla bi ara yeşile uğramak lazım hakan çok iyi mekanikten anlar çarşamba orda valla sana derimki hidrolik arka frenler zamanla sorun çıkarmakta hirdolik bence sakat v frene yönel benim görüşüm sen bi adet v frenli şehir bisikleti almaya bakacan ve amörtisörü olmayacak..

benim ön disk biraz arızalı salcanoyu alıp hidrolik fren jantları ayna kolu benim bisiklete aktarmak düşüncem

sen sen ol sakın 29 jantlara girme ağır onlar senin bisikletten ağır rampada iflahını keser valla ,,,,,şimdi hidroliğe girme seni ilerde uğraştırır mekaniklerde hikaye gerçi...senin bisiklete o jantlar olacakmı ona bakmadık ona bi ara bakmak lazım yeşile gidip kontrol etmek lazım almadan önce ,arka ruble olacakmı ....

1640 a sert bakış ,,,,suadiye benzinci gebzeden bastık ben aytek volki....yağmura yakalandık üst baş surat battı...28 km sonra kartepe otele çıkacağız...istanbuldan kartepe zirveye çıkıp gelen sadece 6 adam vardır bunu başaran dostlarım mtb kullandılar 30 ağustos 2009 senesinde ...ultra ıronman turudur bu ,bu turun zorluğu 273 km olması ve 21 km rampa çıkılmasıdır saat 04.30 bostancı çıkış 103 km sonra suadiye girişi ve ordan 28 km sonra kartepe zirve 1640 ......suadiye rampaları en zor yerdir ...maşukiye iniş bana 150 km ye patladı ama 180 gitmiş kadar oldum 273 km yazanlara 300 km lik yorgunluk vermiştir....zirveyi bostancıdan alanlar....

1- kudret
2- ali emre
3- evren
4- aytekin
5- volki
6- harun
7- suha
8- koray

koray ile ben tren ile döndük.....6 adam başardı istanbula döndü........................
evet gene bi 273 km lik çılgınlık düşünüyorum .........................ekimde.................
buna hazırım diyenler el kaldırsın ..................
bostancı çıkış saat 06.00 tuzlaya ordan molla fenariye ve izmite ve ordan maşukiye ve kartepe otele ..iniş suadiye sapanca yolundan izmite çıkış ve gebzeden bostancı......

ozaman senin gibi jantları 28 yapmak

@bahtiyar közen

şimdi bahtiyar biraz daha geniş düşünelim , en mantıklısı 28 jantlara bakmak iki adet ve 28 tekerlere bakmak 1.35 ve iç lastik artık bunlar için para biriktirme durumu..başka alternatif bence yok..

yeşile gitsek jantları seninki gibi yapsak taksit yaparlarmı bu arada sen ne yapıyorsun kudret abi ben dün akşam sahilden atilla bisiklete uğradım kron 28 jant bisikleti vardı ona baktım ama malzemesi iyi değil

Bahtiyar size söylediğim bisiklete baksanıza scott sub 50 ucuzda sizinkileri satın onu alın.Mükemmel bir sayko kross olur
kuret abi alman siperlerinden çıkmış ss lergibi çıkmış foton hey maşallah :)

@bahtiyar közen

bahtiyar bi konuşmak lazım gürsel ile çarşamba gitmek lazım hafta sonu gürsel yok benim hatırıma olursa olur bilemem taksit yapmıyorlar anca bisiklet alırken taksit oluyor...derşanın bisikleti araştıralım derim ..

@derşan sezer

ho ho ho,, alman panzer komutanı çavuş steiner.....ahctung .....;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri