1976 dan beri yaptığım kazaları bi düşündüm dostlar, düşüşler oldu ama kırılma olmadı ,2005 de fenerbahçe taraflarında sağ yandan dengeyi kaybedip düşmüştüm bir ay yattım sağ bacak kazık gibi oldu hareket edemedi kırılma olmadı kalçadan,,sonra iyileştik tabi... 79 da norveçe gittik orda bisiklet kiraladık bir yıl takıldık...82 de askere gittik 18 ay ,, 84 -90 arası çok az bisiklet ile takıldık....90 dan sonra bayağı yoğun oldu 2-3 ay boşlama olduğu halde 2000 yılına kadar devam ettik didimde mehmet salabaş ile bayağı turlar yaptık 60 km tempolu sonra 100 artılara çıktık altımda o vakit meta pro bianci vardı o zamanlar ne saykosu ne karbonu bilmiyorduk bile mehmet salabaş atlet idi maratoncu idi ama sıkıda bisiklete biniyordu...16 kilo bisiklet ile milet yollarında azmı ter attım ...90 larda,,,,,
2000-2005 arası geroni marka bisiklet ile bayağı turladım polinez yollarında ,,,2005 den sonra bi adet atx gıant 840 aldım aliminyum kadro 12 kilo idi o kadro ile bayağı turlar oldu güzel bisiklet idi kadroyu 250 liraya bıraktım...ve sonra şehir 28 jant salcano aldım 2006 idi o bisikleti acaip modifiye ettim slx ler ile döşedim xt rublesi takdık o kadro ile çok turlar oldu 2 sene elimde kaldı sonra onu da 250 liraya sattık ..2008 de ise şimdi altımdaki karbonu aldık ama bayağı deydi doğrusu önce kilitli pedal değil idi sonra kiltli pedala geçtim üç kez sola hafif düşüş yaptım bunun dışında karbon ile asla yolda sahada kaza yapmadık ciddi düşüş olmadı,,,evet 17 basamak beni yakaladı sonunda ve kazayı yaptık ...ne niyet neye kısmet sahada kaza beklerken merdivende oldu...hiç beklemediğim yerde beni felek avladı bu işler böyle olur zati....