Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

bahtiyar derşanın dediği bisiklet fena değil.şehir bisikleti ve 28 jant...

Scudo
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/165808_328613543890281_1463961672_n.jpg

TÜRKİYE REKORU DUYURUSU: 14 Temmuz 2012, saat 03:00'te İstanbul Pendik İDO önünden hareketle
aynı gün İzmir'e tahmini olarak 23:00-24:00 saatleri arası varılarak bisikletle 24 saat rekoru
ve İstanbul-İzmir parkur rekoru kırılacaktır. Trt ve Kanal 35, çekim yaparak bisikletçiliği bir kez daha ekranlara taşıyacaktır. Rota olarak İstanbul-Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir
(otobüslerin kullandığı k...arayolu hattı) rotası kullanılırken geçilecek şehirlerdeki bisikletçilerden
destek olup bu rekor denemesini izlemek isteyenler sürüşe katılabilir veya şehir girişlerinde izleyici
olarak yerini alabilir. İzmir'deki son nokta olarak planlanan Alsancak Cumhuriyet Meydanı'nda rekortmeni İzmir'deki
bisikletçiler karşılayacaktır.

fatih buzgana başarılar ,,,

yeşilde var scott.Sub tam istediğiniz gibi.Maşa sabit,v fren,28 jant ve geniş lastik takılcak kadar boşluk var kadroda,vites sistemi güzel ve koç boynuzu taktınızmı alın size psikopat cross.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe
tamam abi para biriktirelim

@derşan sezer

derşan kaç yuro....artı kaç kilo...bahtiyar keş para veremiyor...12 ay taksitle olur yapar yeşilde bence bahtiyar karar veremiyor bi türlü...

abi 350 dolar gibi birşey yani 700 800 tl gibi birşey olsa gerek.kdvde kodunmu 950 ye gelir.Satarsınız eski bisikletleri üstünede acık koyarsınız alırsınız.gerek yok 2000 tl lik bisiklete scott sub adamı aya götürür merihe indirir.Ben kullandım sportster modelini 3 yıl boyunca 20 000 km e yakın.Gitmedim yer kalmadı.Canav ar canavar alın yaw perşembe yeşile gidelim beraber isterseniz işim gücüm yok o gün.Kilo 13 olması gerek yada 12

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@derşan sezer

bahtiyara alacağız yeşile gittim ama scott ı görmedim ya da dikkat etmedim ...12 ay taksit yaparlarsa scott o.k salcanoya 12 ay yapıyorlar ama tabi scottları getiren marintek olduğu için salcano kadar müsama yapmazlar gibime geliyor bilmiyorum ama öğrenmek lazım taksitle 12 ayda para değil 80 liraya gelir ..bahtiyar ne diyorsun ..bu da başka bir alternatif...

para biriktirip seninki gibi yapacağız başka çare kalmadı

arkadaşımla oturup konuştuk beni satma dedi lastikleri değiştir dedi sonra beraber uçarız onu kıramadım whistle sayko kros 28 sport turuncu beyaz

ilgilendiği için derşan beye teşekkürler sağolasın

bahtiyar,,,

1- x-2100 alex jantlaı alacan iki adet
2- iç lastikler.
3- teker haçısın piranha al ....benim tekerler ıslak zeminde pek iş yaramıyor...1.35 olacak

dış lastik maxxıs 700- 32 overdrive olmazmı kudret abi bu akşam çavuş başına çıkayım kondisyonu koruyalım

bahtiyar erkan , üçlü çalışmalar devam edecek,şimdi hatırlarsanız geçen sene 3 temmuzda 40 derecede 180 km ye eş değer şile etabını yapmıştık dehşet su kaybetmiştik...ağır turların aylarını artık değiştirmekte fayda var ...aşırı sıcaklarda ve soğuklarda ağır turlar beklemeye girecek ..enver hoca edirne 300 km olayına gece yarısından sonra saat 04.30 da başladı bu çok mantıklı...evet kartepe zati olmayacak gibi görünmekte olursada mollafenariden gidiş dönüş gebzeden olur..bizim en zorlu etaplarımız demirbaş olarak şile 180 km ve bıçkıdere 160 a eş değer km olarak duracak bu anadolu yakada bu etabı en çok koşmuş adamlarız artık o yolların hıcını cıcığını biliyoruz...gelen az oldu sağlık olsun gelenler bi daha gelmez oldu gene sağlık olsun ama en son 3 adam orada hep var oldu bundan sonrada var olacak..ben erkan ve bahtiyar oralar bu 3 adamdan sorulur..erenköyden bi tane adam yok benle gelecek ayrıca sizin o arnavutköyden bi adam gelmedi sizler dışında tabi..şimdi ağır tur aylarını kaydırıyoruz eylül ayı 25 ine kadar geçen sene oldukça sıcak geçmişti ekimde başlarız bi tane bıçkıdere gene yaparız ekimin ilk pazarı burdan durumu haber alan gelebilir ..tabi o ana kadar antreman yapacak 100 km ve üstü...her zamanki gibi sistem aynı olacak ilk 60 km durmak yok bunun için topik açmayacağım gezi bölümüne zati açsakta gelen olmayacak, akıntıya kürek çekmiyoruz kendi topiğimizden devam ediyoruz...kasım ayı soğuklar başlar kısa mesafelere yönelmece yaparız kavacıktan polinez aynı yönden dönmece bana 70 yazar...buraya düşük tempolu arkadaşlar gelebilir ama bu sefer biz durma yapmayız....hekimbaşından ta polineze kadar basmaca buluşma yeri hekimbaşı olur kasım ayı böyle olur her pazar tur yapacağız diye bi durum yok kışın kısa mesafeler ayda bir veya iki ...aralık ,ocak -şubat-mart-ayda iki tur kısa mesafe....polinez revaçta olur....nisanda bi ağır tur patlatırız bir tanede mayısta ve gene haziranın ikinci haftasında bir tane daha ......senede ağır tur ayları ekim-nisan-mayıs-haziran olarak belirleriz,

kafadan demirbaş liste--------

1- kudret-çavuş
2- bahtiyar - anadolu performansın sözcüsü ve anadolu performans topiğinin müdürü...
3- erkan anadolu performans ekibinin en sadık pedalşör işçisi ve emekçisi..

@Erkan Közen

eyvallah erkan bu aylarda geçecek sıkıntı bitecek.eylülde kısa mesafelere başlarız ekimde bıçkıdereye ayar çekeriz

1976 dan beri yaptığım kazaları bi düşündüm dostlar, düşüşler oldu ama kırılma olmadı ,2005 de fenerbahçe taraflarında sağ yandan dengeyi kaybedip düşmüştüm bir ay yattım sağ bacak kazık gibi oldu hareket edemedi kırılma olmadı kalçadan,,sonra iyileştik tabi... 79 da norveçe gittik orda bisiklet kiraladık bir yıl takıldık...82 de askere gittik 18 ay ,, 84 -90 arası çok az bisiklet ile takıldık....90 dan sonra bayağı yoğun oldu 2-3 ay boşlama olduğu halde 2000 yılına kadar devam ettik didimde mehmet salabaş ile bayağı turlar yaptık 60 km tempolu sonra 100 artılara çıktık altımda o vakit meta pro bianci vardı o zamanlar ne saykosu ne karbonu bilmiyorduk bile mehmet salabaş atlet idi maratoncu idi ama sıkıda bisiklete biniyordu...16 kilo bisiklet ile milet yollarında azmı ter attım ...90 larda,,,,,
2000-2005 arası geroni marka bisiklet ile bayağı turladım polinez yollarında ,,,2005 den sonra bi adet atx gıant 840 aldım aliminyum kadro 12 kilo idi o kadro ile bayağı turlar oldu güzel bisiklet idi kadroyu 250 liraya bıraktım...ve sonra şehir 28 jant salcano aldım 2006 idi o bisikleti acaip modifiye ettim slx ler ile döşedim xt rublesi takdık o kadro ile çok turlar oldu 2 sene elimde kaldı sonra onu da 250 liraya sattık ..2008 de ise şimdi altımdaki karbonu aldık ama bayağı deydi doğrusu önce kilitli pedal değil idi sonra kiltli pedala geçtim üç kez sola hafif düşüş yaptım bunun dışında karbon ile asla yolda sahada kaza yapmadık ciddi düşüş olmadı,,,evet 17 basamak beni yakaladı sonunda ve kazayı yaptık ...ne niyet neye kısmet sahada kaza beklerken merdivende oldu...hiç beklemediğim yerde beni felek avladı bu işler böyle olur zati....

kudret abi sen iyileşince bizim bisikletler yenilenlnce kim tutar bizi muhteşem üçlü oluruz
1-kudret abi-scott sayko kros
2-bahtiyar-whistle sayko kros sport 28
3-erkan-scott sayko kros
nasıl ama

kudret abi o merdivenden kim olsa düşer o binayı yapan mühendisin...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri