Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
nisan ayı,,,,,1-8-15-22-29 kaybedilen zamanları telafi etmece,,,,etap,tavşanlı-boyalıca hattı,,,,toplam km 160 dır,,,,bostancı saat 08.00 çıkış,,,eskihisar 44 km ,feribot 3.5 lira bisiklete para yok,,topçulardan -boyalıca ve tekrar topçular yaklaşık 70 km dir az mola tempo, tavşanlı rampalarında 1100 rakımlara çıkacağız,,,dönüş aynı 160 km ye yaklaşır,,,,

Scudo
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/64659_359500114082569_100000677512973_1157259_636644213_n.jpg

arkada iznik gölü arkadaki yollara ineceğiz bu iniş tam 10 km dir evet nisandan bi tur mayıstan,ve haziran diye gideriz ,bu yollarda tek araç yok bura mahmudiyeden sonraki yüksek rakım, 880 metredeyiz,,,,

bu hafta sonu tur olacak mı ? olacaksa nereye gideceğiz ?

@Kubilay Özgüç

bu pazar için kesin bi olay yok yalnız saat 08.00 de kesinlik kazanır yerler ıslak olması durumunda no ekşın ki yarın bütün gün yağmur var bu da her yerin ıslanması demek duruma bakarız pazar sabahına kadar yerlerin kuruması bence şüpheli ,
durumu burdan yazarım pazar saat 08.00 de ,,,ayrıca sabah erken çıkmak sakıncalı ayaz var ,,,,evet yerler kuru olursa kısa mesafe hava soğuk çünki 7 derece,,,hekim başından çekmeköy dönüş aynı olur ,,,,durumun net olması pazar sabahına bakıyor,,,,,

bu pazar sıkıntıya giriyor bu gün yağışlı olması kötü oldu,,,saat 11.51 itibariyle anadolu yaka erenköy hattı yerler ıslak ,,,,

hava iyi olursa çekmeköy yapalım kudret abi

@bahtiyar közen

selam bahtiyar,
yerler kurumuş değil valla sabahta bu soğukta kurumaz ben yürüyüş yapacağım yürümek lazım unuttuk yürümeyi 11 marta bakarız,,,,

kudret abi artık burdamı planlıyorsun,bende bayadır antiremanı bıraktım body building ve box a agırlık verdim kilom ve kas oranım baya düşmüştü bisikletten ötürü ama şimdi tekrar 76 kiloya çıktım ama yavaş yavaş haftasonları 100 kmlik antiremanlar yapacamki dengeyi koruyayım.

@derşan sezer

derşan selam burdan takip et şu havalar rayına oturmadıki şimdi baktım yerler 1-2 saat içinde kurur ben öğle sonrası bi sahile ineceğim 11 martta ya polinez ya garipçe diyorum ama yok kardeşim sürekli hafta sonu hava bozuyor,,,,

abi şuan hava mükemmel artık bende sahil turu yaparım görüşmek üzere

haftaya polineze varım abi ama eski performans nanay :) aslında ben biraz kendim antireman yapim 4 5 hafta ondan sonra size katılırım.
Kas hafızası var neyseki hemen gelişir gene ama yaş olmuş 35 bakalım ne kadar tutucak kas hafızası

@bahtiyar közen

bahtiyar şimdi girdim yalnız nerde bıçkıdere nerde sahil biz biliyorsun uzun yolların adamlarıyız sabah baktım yerler hafif ıslaktı saat 11.00 de kurudu sabahın erken saati uzun yollara gitmek ayaz yüzünden sakıncalı yalnız 1 nisandan itibaren aporta geçeceğiz 70 km boyunca durmadan devam ederek göçbeyli dışına kadar gideceğiz ve orda mola olacak yalnız ön hazırlık bi polinez derim,,,,,evet biliyorsun 20 mayıs kartepe -rube çok çetin bi olay,,,,,

@derşan sezer

bende durum aynı derşan nedeni en son 4 aralıkta 160 km lik etabı sekiz saate sığdırdım 44 km yi durmadan 2 saatte tamamladım şile rampaları ve bıçkıdere , yalnız polinezde pişme durumu ,ondan sonra nisanda bıçkıdere,,,,,

@kudret kurtcebe

sukurler olsun onumuzdeki 2 hafta pazar gunleri gunesli gosteriyor. Hatta kendilerinden onceki gunlerde gunesli oldugu icin yerlerin islak olma olasiligida yok. Nereye gidiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@CAVOGUZHAN

benimde sınavlar bu hafta bitiyor bu hafta sonu boşum :D

@Kubilay Özgüç

şimdi ben havalar guzel nereye gıdıyoruz dedım ya bu seferde hanım bırakmaz beni :) neyse taşfırınlığı bırakmayalım elden. kardeşim sınavlarında basarılar.

• Beğen
Tepkiler: hitman47
polenez yapalım abi

@bahtiyar közen

aynen kardesım . polonez koy ıyıdır. gıdelım

evet dostlar ya polinez ya garipçe sabah en erken saat 08.00 de bostancı oğuzhan ile buluşuruz,,,
garipçe olursa saat 09.00 da beşiktaş iskele önü kadıköy ,,,,,polinez olursa saat 09.00 da hekimbaşı girişi,,, kubilay bi önceki duraktan katılır tabi bakacağız havaya ,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

abi sabah 8 erken degıl mı bu ayaz havalara.neticesinde yol cok uzun bır sefer olmıcak 9 olması rica .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri