Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Erkan Közen

treynır varsa yaşadın, ama artık sıkıntı verdi bu havalar bizler 7 yıldır uzun yolları tepmiş adamlar olarak 60-80 km lik etaplar bizi açmamakta,,,,gerçi 400 km yi bi günde kıramadık bunun için yola geçmek gerekecek 19 saatte 400 km yi deviren adamlar oldu bunları tanıyor ve biliyoruz,,,,,ve takdir ediyoruz,,,,,,koca 15 milyonluk bu mega köyde bizim gibi adamlar azdır ve 400 km yi 19 saatte gidenlerde ,,,,,

Scudo
http://www.mgm.gov.tr/sunum/map-bolgesel-ist-byk-tahmin.aspx?g=5

4 mart pazar yağış

(link)
(link)
Kudret abi hava durumu için bu siteleri takip ediyorum.Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
teşekkürler islam ,tercihlerimiz artık çoğaldı hepsine bakarız artık,,,

(link)

wundere göre hava açık,,,,,
pazar sabahı saat 08.00 de topikte buluşalım ve mesaj atarız yerler ıslak olursa yatacağız,,,,,hava açık diyor,,,,

@Kudret Kurtcebe

aynen abi pazar acık gozukuyor dıger sıtelerde de ancak ctesı gunu sanırım hava yagıslı bir haylı umarım pazara kurur. eger tur olursa gecen hafta gıdemedıgımız hekımbasına gıdelim derim herkes icinde uygunsa.

• Beğen
@CAVOGUZHAN

sabah 08.00 de mesaj atarım pazar sabahı erken kalkıp foruma girelim mart ayı boyunca bu prosedürü devam ettirelim ,,,nisan gelince artık havalar düzelir yazın zati 45 derecelerde pedal çevireceğiz etaplar 160-200 km arasında değişecek,,

http://www.mgm.gov.tr/sunum/map-bolgesel-ist-byk-tahmin.aspx?g=4

hava iyi,,,,sabah saat 09.00 da oğuzhan ile bostancıda buluşarak ya hekimbaşı ya garipçe ,,,bahtiyar gelirse garipçe dersek,saat 09.30 da kadıköyde beşiktaş iskelede olur ,hekimbaşı kısa mesafe olur ,polinezede kaçabiliriz,,,duruma göre karar veririz,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi , gonderdıgın harıtanın altında pazartesi gününe ait oldugunu soyluyor :) yanlıslık olmasın

http://www.mgm.gov.tr/sunum/map-bolgesel-ist-byk-tahmin.aspx?g=3

4 martı gönderdim , ama niye 5 gösterdi anlamadım,,,,,,hava iyi,,,

@Kudret Kurtcebe

abi ben bircok hava durumu sitesinden bakıyorum hepsi pazarı guneslı gosterıyor ancak cuma günü biraz ctesi günü ise tamamen berbat bi hava gosterıyor. bakalım ne ıle karsılasacagız. yerlerın yaş olması durumunda yuksek ve iç bölgelerden ziyade sahil civarlarını tercih edebiliriz. garipçeye hiç gitmedim ama sahil kısmında oldugunu biliyorum orası denenebilir ,

• Beğen
bu face ortamında saysür diye bi bisiklet grubu var bu grubun kurucusu,bisiklet gezileri düzenler temposu düşük olanlar için bence ideal gezilerdir,,,yalnız anlamadığım daha doğrusu hiç anlamadığım olay şudur sağlıklı yaşam ve sürüş deniliyor sağlıklı yaşam için spor yapacağız ama bisiklet gezileri içine yemek olayını restoran olayını sokmayacağız yemek yedikten sonra bir saat mola verilecek yalnız 7 senedir gördüğüm olay şudur bu tarz takılanlarda kilo kaybı olmamakta aksine kilo alınmaktadır ,,,et yenmekte sucuk yenmekte üstelik gece turlarında dondurma üzerine kokoreç yenmekte karaciğer iflas eder abur cubur yemek yiyenlerin, bunu bisiklet gezilerinde devam ettirenlerin sağlıklı spor yaptıklarından şüpheliyim ,,,
anadolu performansın farkı şudur tüm amatör bisiklet gruplarından ,,,doğru dürüst beslenme ve antreman esnasında beslenme disiplini,,bunun için hepimizin ahmet aydın doktorun taş devri diyeti kitabını devirmemiz ve internetten araştırmasını yapmamız lazım ,,,bizler bilimsel olarak bisiklete biniyoruz ve beslenme disiplinine harfi harfine uymaktayız antreman esnasında ve ağır turlarda süratli bisiklet kullanılacağı için sucuk ve etten uzak duracağız hafta içinden protein yükleneceğiz,,,tabi kırmızı et yiyerek protein şarttır,,,,her sabah tam yağlı peynir ile çırpılan iki adet yumurtadan omlet yenecek ,,,,,siyah zeytin,yeşil çay,,,,meyve elma mevsimin meyvesi kışın mandalina portakal,karbonhidrat aşırı yüklenmeyecek pilav aşırı yenmeyecek makul ölçüde bulgur ,mercimek,,,aşırı kola zarardır,,,mac donaldı unutun ,,,,,kefir içilecek,,,,kuru üzüm ,kuru kayısı ,muz ,kuru incir ,fındık, ceviz ,,,ağır etaplarda klasik metoddur gerçi enerji jelleridirde parası çoktur,,,,,1000 kalori veren enerji barları vardır 12 lira toslama durumu,,,biz beslenmemize önem veren gerçek bisiklet sporu yapan insanlarız,,,,

@CAVOGUZHAN

şimdi sabah saat 08.00 de topiğe uğrayacağız pazar sabahı erken kalkalım ,,,

@Kudret Kurtcebe

Ben Saat 8 de bakarim buraya hekimbasi na gidersek Ben yine katilabilirim erken saatlerde cikarsak iyi olur

• Beğen
Şubat'ıda bitirdik hayırlısıyla, 3 ay kaldı sahalara dönmeme sonra kaldığımız yerden devam Kudret Abi :)

@Kubilay Özgüç

tamam kubilay buluşma saati topikte 08.00 bu pazar,,,,

http://www.mgm.gov.tr/sunum/map-bolgesel-ist-byk-tahmin.aspx?g=3

cumartesi yağış var pazar sabah yerler ıslak olursa yatacağız hava parçalı bulutlu,,,,

işin garip tarafı yukardaki tarih 4 dür ,,,4 martı kopyaladım bi süre sonra beş mart olması link ile ilgili olabilir,,,
en sağlamı aşağıdaki gibi link göndermek,,,

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri