Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
beykoz anadoluhisarında oturuyorum oğuzhan

Scudo
günaydın arkadaşlar bugün tur varmı kudret abi hava mükemmmel kaçırmayalım bu havayı benim cep 0534 700 58 61 bana burdan ulaşabilirsiniz

kudret abiden haber yok tura başladımı acaba

@Kubilay Özgüç
kudret abi tel kullanmiyor. O degilde su guzelim Hava heba oldu ya ona yanarim. Organize olamadik. Ben bari kendimce bi sahil turu yapayim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@bahtiyar közen

yav bahtiyar bu accu bizi gene şaşırttı bundan sonra sabahları buraya mesaj atalım ben saat 11.00 de evden çıktım foruma sabah girmedim,,,havanın öğle sonrası bozulacağını tahmin ettim kısa mesafe yaptım ,,,,eve dönecektim ama baktım ki hava çok iyi şimdi geldim serbest takıldık ,,,,,şimdi haftaya havalar bozacak 4 mart pazar sabahı erkenden mesajlaşalım saat 08.00 de foruma mesaj atarız bu hava durumları çıkmıyor bazen,,,,

@CAVOGUZHAN

ferdi oldu bu gün hava durumu süpriz yaptı ama her zaman olmuyor 1000 de bir tutmuyor accunun hava durumu ,,,,,

(link)

yağmur diyor kel alaka,,, haftaya kar yağmur bakalım,,,,

(link)

4 mart yağmurlu yalnız sabah saat 08.00 de foruma gireriz ve bu bügünki gibi
süpriz belki olur ,,,
şu mart ayı çıksada nisan gelse artık sıkıldım soğuk havalardan,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

kudret abi
hava durumunu bu siteden takip etmemeni öneririm. bugüne kadarki tahminleri gayet tutarsız e yanlış. bugün içinde güneşli gösteriyor. bence devletin resmi sitesi daha mantıklı.
(link)

yoksa bu site bizi daha cok boyle acıkta bırakır gibi.

@bahtiyar közen

kardesim uzakmıssın bıraz ama sahılden yanına gelırım , turlarız. aradada sen bızım sahıle gelırsın . gorusuruz ıns bundan sonra

• Beğen
sağlık olsun kudret abi birdahaki sefere beraber turlarız bu arada boş durmadık sahil turu yaptım saatte 26 km hızla:1 saat 15 dakikada tamamladım beykoz beylerbeyi anadoluhisarı

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
hava yine soğudu hafta sonu ne olur bilemem ben hazır durumda bekliyorum kudret abi

@bahtiyar közen

kardeşim 4 gözle bekliyorum. sadece bıckıdere degıl dıger tum yerlerıde öyle hava bi müsade etse allahın ıznıyle. vardır bı hayır bundada.
bu hafta sonuda kotu olcak soyluyor metorolji, hava zaten tum hafta ıcı yagıslı. yerler biraz kuru olsa bile en azından bı sahil turu yapabılıriz.

• Beğen
@bahtiyar közen

ferdi çalışmalara önem verelim, erkanda çalışma yapsın kubilayın durumu dersler dolayısi ile zor olur oğuzhan da ferdi yapabilir ,,,,bıçkıdere de prosedür ağır olduğu için burda 70 km boyunca ben durmadan pedalı çekecem ufak mola olabilir atıştırma artı su 15-20 saniye en fazla durma,, göçbeyli çıkışına kadar basma olayı tahminimce bostancıdan şile rampalarına ordan bıçkıdere ve göçbeyli çıkışı 70 yazar bunun için bir nisana bakacağız nisan ayından tam beş pazar var ve iki adet bıçkıdere bizi 20 mayıs kartepe rubeye götürür esas olay kartepe-rube,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri