Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
tamam abi 11:30da ordayım görüşürüz

Scudo
oguzhan ben trabzonluyum

kudret abi pazar yağmur olmaz inşallah turlarız

@bahtiyar közen

cumartesi akşamı saat 20.00 de link atarım gece yağmur var kısa antreman ,,, 17.00 de herkez evde olur sen yakın olduğun için 16.00 da evdesin ,,,,,,akşam rüzgarda hızlanıyor,,,,,4 aralıktan bu yana uzun yol yapamadık bu gidişle 18 marttan sonra havalar oturur ,,,,,25 martta ben yatacağım çünki 24 martta çanakkale var,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi,
benim ctesı gitmeyi istememin nedeni havanın durumu, ctesi günü hava guneslı ancak ctesi gecesi bozuyor ve pazar full yagmur. yerler ıslakken ve havada yagmurluyken keyif alınmıyor. o yüzden ben ctesi gidelim diyorum. ailevi bi durum yok yani benim icin bu hafta sonu. ctesı de aynı pazar da ikiside bos.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@CAVOGUZHAN

anca beraber kanca beraber dediğim için pazar ,,,accuya göre hava cumartesi değil pazar akşamı bozuyor bakalım 24 saatte ne olur durum değişirse pazar yatılır tabi cumartesi bakıma gidecek bisiklet ,,,,balatalara bi ayar,,,,,,,

(link)

hava değişti pazar riske girebilir,,,

@engin güner

hayrola engin bisikletin son hali ne oldu yanılmıyorsam bi operasyon durumları vardı yeni bisiklet varmı,,,,,

dün akşam yazdığım mesaj göndermedi hata vermiş bende silinebilir notu düştüm ameliyat olamadım çünkü hastanede hepatit varmış farklı hastanelerde de 6 ay sonrasına randevu veriliyordu yeni bir bisiklet malesef yok bu yüzden grup içi turlara pek katılamıyorum tek başıma solo turlar tertiplemek durumunda kalıyorum gün aşırı havaya aldırış etmeden sahil ev ev sahil üsküdar arası dolanıyorum sağlık durumum kısmen iyi lakin bisiklet durumum kötü bugün yine sahile inmeyi planlıyorum hava bozmaz ise

@engin güner

tekrar geçmiş olsun hava kapattı bu hafta sonu yağmurlu ,,,,

(link)

geldi geldi hafta sonu bozdu bu istanbulun havası hep böyle,,4 aralıkta son uzun mesafe yaptık,şubat ayından sadece iki pazar kısa mesafe yaptık ocak ayı çok yattık,,,aralık ayı 11 -18-25 tarihlerinde faliyet olmadı geçen seneden çok beter bi kış yaşandı bu da haliyle antremanları etkiledi,,,,mart gelirken 4 marta bakacağız artık,,,,

oguzhan hemşeri çıktık tanışırız bir gün

kudret abi cumartesi işten sonra kısa tur yapabilirim çünkü yarın yağmurlu öyle görünüyor

cumartesi kısa bir tur yaparım yarın yağmurlu görünüyor

(link)

4 mart,,,,,sezona kötü başladı nisan ayı sezon açılışı avrupada paris-rube ile başlıyor ,,,evet paris rubenin şerefine bizde bi açılışı kartepe -rube de yapacağızda bakalım kısmet ne olacak,,,,,nisan gelmeden bize rahat yok,,,,yalnız 4 mart yağış var ,11 mart ve 18 marta bakacağız,,,20 mayısa kadar nisan ayından iki adet 160 km lik etap devirmeden kartepe yolu bize gözükmeyecek,,,,

@Kubilay Özgüç

yarın hava belli yağacak,,kapalı ,accuda durum bu ,,şu anda erenköyde çiseleme var ve yerler ıslak ,sabah tahminimce yerler ıslak olur geçen pazar hava iyi idi ve sele üstünde olduk bu pazar malesef of durumları,,,,

@bahtiyar közen

Aynen kardesim insallah en kisa zamanda tanisiriz. Buarada nerde oturuyorsun ben maltepe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri