Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bahtiyar, erkan ,anadolu yakadan bi kişi geliyor evet ben bi 260 a talip olayım bakalım ne olacak,,, 9 kişi var aracın kapasitesi belli ,,,,,,,,,,,,,,avcılara kadar araç ordan 130 km tekirdağ,,dönüş avcılar 130 km ,toplam 260 km ,,,,arac olması iyi avcılardan ,,,,,,,,,,,,,,akşam 23..00 vapurunu yakalarım ,,,,,,,,,,,,,,,

Scudo
Kudret abi selamlar. Bu tekirdağ turu gidiş dönüş kaç km ye patlıyor ? 1. sınav bitti benim 2. sınavın hazırlığına başlamadan bi kaçamak yapsam diyorum da biliyosun yatıyorum kaç aydır eğer çok uzun mesafe ise size yük olurum polinez-bıçkıdere gibi turlar olursa gelirim ama bu aralar takipteyim.

@Ozan Güner

sen tekirdağı unut orayı yapamazsın bıçkıderede dağılırsın sen önce polineze geleceksin 110 bile yapamazsın ,polinez basit olacak yani 80 km, bostancıdan gideceğiz dudulludan devam edeceğiz 80 km de yüksek tempoda dağılacaksın bu işler kolay değil dapoet -alper dağıldı 6 ay bisiklete binmedi ilk polinezde dağıldı bırakan yanar bunu biliyorsun şimdi sen ufak ufak kaçamak yaparak o başıbüyüklerde ve aydos rampalarında ferdi çalış sonra polinez 80 e geleceksin birdenbire öyle yok 100 km üstü ,,ayrıca bu pazar saat 18.00 de yağmur fırtına var gitmem şüpheli tekirdağa ,,,

bahtiyar erkan günaydın,,,,bu pazar gök gürültüsü ve şimşek ormanlık alanlara sağanak yağacak ben ct ferdi çalışacağım bu hafta içi iki gün bindim malum benim mesleğim bisiklete binmek,,,,benim işim bu,,,,ekip ct buluşamıyor,,,,şimdi haftaya 15 nisan 22 nisan ve 29 nisan durum vahim bu nedenle hafta içi çalışacağım ,,,,mayıs 6 da pazar gene yağmur sağanak olursa bu gidişle ekip asla kartepe yapamaz benden söylemesi iptal olur hava bize izin vemiyor pozisyonlarımızda müsait değil ct 160 km yapmayı düşünüyorum açıkçası ama gelemezsiniz tek başıma oralara gitmeninde anlamı yok,valla açıkça bu sene unutacağız herhalde şile -200 ve bıçkıdereyi ve kartepe ve tavşanlıyı,,,bu ct hava son derece müsait ,pazar ise ben gidemem tekirdağa bakalım onlar ne diyecek ct e kaydırıyorum tekirdağı ama onlarda çalışıyor senin anlayacağın bu konuda tek kaldım,,,

Bu haftasonu antrenmanlar Cumartesi günü veya Pazar sabahı yapılmalı.

Pazar öğleden sonramızı bisiklet tanrılarına adıyor ve bize cehennemi gösterecekleri Paris-Roubaix yarışı için televizyon karşısına geçiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Çagatay Çimşit

ovvvvvvvvvvvvvvv evvet unuttum iyiki hatırlattınız çağatay bey gerçi eurosporttan takip ediyorum dün akşam gece yarısı salon bisiklet yarışları var idi, ama benim gözdem her zaman rube kasabasında yapılan o dehşet bisiklet yarışı ,yarış denmez ona başka bi boyut o,,

kudret abi pazar günü yağmur isi çağatay abinin dediği gibi bizde cumartesi bineriz öğleden sonra kondisyonu korumak lazım

@bahtiyar közen

o.k bahtiyar henüz uzun yapamadık ekip ile pazar sabahı saat 06.00 da tekirdağ topiğine mesaj düşeceğim accuya ve wundere bakarak tamamıyle performans turu 260 km ıronman olayı bu ,,bu tip performanslarda asla bekleme olmaz arkada kalan beklenmez biz biliyorsun burda sürekli çalıştık ekipli bu ekipte biliyorsun ogün soner mehmet şer aynı tempoda sayılırlar idi şile-200 olayı geçen sene 3 temmuz olayı sıcaklık 40 derece idi genede iyi bi skor yaptı ekip,,,tur sonuna doğru pendik tersane yolu üzerinde benim teker patlamıştı biliyorsun 3 saatte vardım şile benzinciye bostancıdan ben çok kısa mola yaptım 3 mola toplam 5 dakika,,ekip benden önce toplandı sen erkan memo hasan ogün çağatay bey ismail ve soner,,çağatay bey ve ismail dönüşü aynı yerden yaptılar ve ismail arkadaş son 10 km de yorulduğunu söyledi ama bisiklete ara vermiş idi ,,,biz eski şile yoluna daldık ve ulupelit rampalarına bu temmuzda gene şile 200 olacak,,,gerçi bu nisanda hava izin verirse bıçkıderede olacağız,,yalnız bahtiyar ben çok az mola ile bostancıdan ta ballıca köyüne kadar durmadan gideceğim göçbeyli ile işimiz yok artık açıkça bıçkıdere sonrası stabilizeye girerek kurtdoğmuştan ballıca köyüne ordan istanbul bulvar yolu viaport aydos temden ideal tepe ve bostancı,,

ekip,,,
bu pazar bi aksilik olmaz ise tekirdağdayım 260 km,,,,evet sıkı bi imtihan beni bekliyor,,,,

iyi turlar kudret abi

@bahtiyar közen

bahtiyar sağolasın,,,,derecemi yazarım 50 üstü katogoriye göre tabi artık genç değiliz,,,,260 km de çıkış saati 07.15 avcılar itü kampüsün ordan ,ve direk tekirdağa 130 km burda silivri ve tekirdağa girişte rampa var ,esas dönüş büyük çekmece rampası dönüşe enerji depolamam kesin şart fındık alacam yanıma bir de cevizli sucuk ,,,,şimdi bu kuru üzümde şeker fazla su ile karşınca şeker oranı vücutta yükseliyor beni etkiliyor ,,,,evet bakalım ne olacak,,,,,

evet gidişte sıkı bir tempo yaptık rüzgar henüz yoktu 52 lik özkan kanka yetkin ve 54 lük ben ,,,,,yetkin genç dostumuz ultra sıkı bastı ,,yalnız enver hocam turu açan olduğu için iki arkadaş ile arkada ilgilenmek durumunda kaldı isede sonra bu ekibe yetişti ve bastık,,,arada ki fark çok fazla açılınca,bi yerde durduk ,,,ve arkadaki dostlar yetişti,,,bir arkadaşın dizi kasıldı arkada kalan dostlardan, dönüşte enver hoca bana onun sorumluluğunu verdi genç dostumu kolladım önü çektim dönüşte lodos sağdan dövdü giderken saat 10.00 da lodos bizi yakaladı 18 km ile,,saat 15.30 da tekirdağdan çıktık 97 km yi beş saatte aldık genç dostum ile hiç bi antremanı olmayışına rağmen yolu aldı saat 20.00 de büyük çekmecede enver hocam ile buluştuk özkan kanka ve yetkin ve enver hocam önce vardılar ,,evet ağır bisikleti olan arkadaş ise o da başardı ama dez avantajı bisikleti çok ağır idi arkalarda çok kaldı sonuçta kazasız belasız buluşma noktasına geldi,,,,evet bu 194 km beni bıçkıdereye hazırladı ilk 70 km durmadan basacağım ekip hazır olursa gideriz erkan ve bahtiyar durum budur,,,

bahtiyar ,erkan bu pazar ne yaptınız performansçılar yaprak gibi dökülmesin ,erkan mayıstan sonra 160-200 yaparız diyor ama bence olmaz bu pazar kesin bi olay patlatacağız,,,

abi erkanla anadolukavağı ve poyraz rampalarını dize getirdik bu hafta sonu bıçkıdere yapalımmı

@bahtiyar közen

aslan be ,koçlar be ,işte bu, 70 km durmadan devam göçbeyli çıkışındaki bakkala varan 15 dakika bekliyor ve serbest sürüşe geçiyor sistem bu ,,,,,,,saat tam 08.00 de sizi dudullu kavşaktan alıp dalarız şile rampalarına durmadan basacağız 70 km boyunca hatırı sayılır rampalar ve hatta bıçkıdereden devamla gelen rampalarıda bi solukta alıp kartepe -rube yi devireceğiz kartepe -rube de durmak demek ölüm demek ilk 70 aslında 80 e gelir az değil başka türlü başarma ümidimiz yok yani kartepeyi,,,

kudret abi resimlere şimdi baktım güzel tur yapmışsın çok rampa varmıydı düz yoldamı gittiniz düz yolda herkez gider abi
önemli olan dik rampaları almak

@Erkan Közen

düz sayılmaz erkan eğimler şilenin gibi üst üste gelmiyor evet hafif eğimler tatlı çıkışlar söz konusu ve uzun kimi yerde kısa benzermi şileye benzemez, benzermi kartepeye, yanına bile yaklaşamaz ,,,evet bu pazar 70 km durma yok çalışalım kısa mola olabilir ,,saat 08.00 de dudullu kavşağına gelirim ,,,

bıçkıdere tam ring son durum
kaptan kudret abi-scott
bahtiyar-whistle
erkan-geotech

bıçkıdere tam ring son durum
kaptan kudret -scott,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hibrit ,,26 jant karbon scale -30 large kadro -9.9 kilo,,
bahtiyar-whistle
erkan-geotech

prosedür,,,sürüş disiplini,,,,70 km durma yok kısa mola olabilir,,en fazla 2 dakika,,,göçbeyli çıkışındaki bakkalda duruş,,
dudullu hareket saat 08.00 şile rampalarına dalış ömerli sonrası kömürlük girişi bıçkıderede mola yok, göçbeyli köyünün çıkışı
,,15 dakika mola,,serbest sürüş istanbul bulvar yolu ve viaporttan aydos ve kartal yakacıktan teme geçiş ve ideal tepeden bostancı son ,130 km rampalar ile 160 km ye denk..
not,,
forum ct göçerse orta kanala geçiş,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri