Scudo Sports

Anadolu Bisikletlileri Whatsapp Grubu

İbb beyaz masaya yazın, aynı problemden ötürü ben yazdıgımda personel düzeltirken fotoğrafını çekip gönderdiler.
İnanın artık onlardan birşey isteyecek motivasyonum kalmadı. Birşey istediğinizde sanki siz onlara borçluymuşsunuz gibi bir yaklaşım var. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Normalde böyle şeyleri çok umursamam ama artık bugün de oranın şarıl şarıl şelale veya bir nevi gölet haline geldiğini görünce kesin kasıtlı olduğunu düşünüyorum(ki bu çok popüler bir kaldırım alanı çünkü orada biliyorsunuz sahil yolu bitip maltepe dolgu alanına baglanıyor az ileride) mecburen insanlar o tarafa inip dolgu alanına dogru devam ediyorlar veya dolgu alanı tarafından gelirken bu tarafa geçtiklerinde kullandıkları kaldırım bu. O yüzden bunun bilerek ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum artık ardında ne hesap varsa. Çünkü geçen haftalarda ben dahil orada birçok kişi düştü benden başka bana yardıma gelen insanlarda durumu bildirmek için gözümün önünde aramalarına rağmen dalga geçer afedersiniz birşeyler geçer gibi özellikle sular daha yüksek debide açılmış ve bırakılmış. Bu kadar bisikletçiden nefret eden başka bir belediye ve çalışanları görmedim. Yanlış anlamayın ben işin siyasetinde değilim ama isbike istasyonları dahil bu belediye de işler yolunda gitmiyor. Eskiden isbike ta bisiklet kiralardık arızalı istasyon dahi daha az olurdu. Pandemiden önce dahil isbike ile çok uğraştım ama inanın çalışan bisiklet bulmak kesinlikle mümkün değil bulduklarınızda dökülüyor ama bir bakıyorsunuz istenen paralar ve depozito bedelleri artırılmış. Bisiklet yolu olsa ne olacak bisiklet yolunda düzgün gidemedikten sonra bisiklet yolu o kadar bozulmuşki offroad parkuruna dönmüş delikler bitimlerde tümsekler çıkıntılar... inanın araba yolu daha güvenli hale geldi. Bu işin sağı da solu da yok.. Siz bir yerde yapılan yanlış yüzünden hayatınızı kaybediyorsunuz veya sakat kalıyorsunuz

Scudo
Dostlar. Pandemi nedeniyle bayadır tamamıyla aktif olamadık. Ferdi çıkışlar yapılıyor ama grup sürüşleri malumunuz pandemiye takılıyor. Ancak grubumuz hala burada ve sizlere mesajlarla vs destek olmaya devam etmekte. Grubumuz whatsapp la ilişiğini kesip telegram uygulaması kullanmaya başladı. Telegram kullanan bisikletseverleri aramıza bekliyoruz. Katılım için bana özel mesaj atmanız yeterlidir. Daha önce grubumuzla ilişiği olmuş ancak gerek pasiflikten, gerekse başka nedenlerle ilişiği kesilen arkadaşları malesef aramıza yeniden alamıyoruz. Bu konuda net kurallarımız var. Girerken selamla sabahla gelen arkadaşların giderken selamsız, eyvallahsız gitmeleride engellenmeye aday bir davranıştır. Bana bu şekil beni yeniden gruba alın mesajları çok geldiği için uyarayım dedim. Siyaset, hakaret, aşağılama, ayrımcılık, ırkçılık grubumuzda kesinlikle yapılmaz. Bunları kabul eden ve seviyeli bir grupta yer almak isteyen dostlar buyursun mesaj atsın aramıza alalım...

Merhabalar
Kartal'da oturmaktayım. Grubunuza katılmak istiyorum. Aktif olarak bisiklet kullanıyorum. Yol bisikletine sahibim

Merhabalar
Kartal'da oturmaktayım. Grubunuza katılmak istiyorum. Aktif olarak bisiklet kullanıyorum. Yol bisikletine sahibim
Özel mesajla telefon numarası ve yaşınızı belirtirseniz telegram kullanıcısıysanız sizi aramızda görmekten memnun oluruz

Özel mesajla telefon numarası ve yaşınızı belirtirseniz telegram kullanıcısıysanız sizi aramızda görmekten memnun oluruz

Merhabalar
Forum da yeni olduğum için malesef özel mesaj atamıyorum. İnstagramdan kendimi tanıtan bir mesaj attım ancak henüz geri dönüş olmadı. Siz bana özel mesaj gönderirseniz cevap atabiliyorum.
Sorun olmazsa siz özel mesaj atabilir misiniz ?
teşekkürler

Merhaba arkadaşlar . Forum da nasıl bir baslik altında soru sorabilirim

Merhaba arkadaşlar . Forum da nasıl bir baslik altında soru sorabilirim
Sorunun içeriğiyle ilgili ana başlıklar var. Bu başlıkların altına konu açabilir veya devam ettirebilirsin.

Merhabalar, Nasılısınız? Bende forumda yeni olduğum için size özel mesaj gönderemiyorum ne yapabilirim acaba.

Sorunun içeriğiyle ilgili ana başlıklar var. Bu başlıkların altına konu açabilir veya devam ettirebilirsin.
Başlıklara giriyorum lakin konu nasıl açabilirim bilmiyorum.

Belki forumda yeni olduğunuz içindir. Moderatörlerden bilgi alabilir ya da sık sorulan sorular bölümünden yardım alabilirsiniz

Öncelikle foruma hoş geldiniz. Yeni üyelerin konu açma yetkisi yok. Soracağınız soruyu konu başlıklarından aratırsanız büyük ölçüde cevabını bulacağınız kanısındayım. Eğer bulamazsanız da ilgili konu başlığı altında yazarsanız, cevap verebilecek çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlar mevcut forumda.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba 🤗
Sanırım grup Telegram'a taşınmış.
Bana da davet gelmiş arkadaşlardan grup katılımı için, kabul ettim.
Teşekkür ederim.
Organizasyonları takipteyim ☺

Merhaba evet telegrama taşındık ve grupta kalan her arkadaşa link bıraktık. Sizi yeniden aramızda görmekten memnunuz

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Sultanbeyli'de ikamet ediyorum.

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Sultanbeyli'de ikamet ediyorum.
Merhaba. Katılım için isim soyad yaş ve telefon bilgilerinizi içeren özel mesajla bana ulaşırsanız ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: emreyim34
nasıl atiliyor bulamadim. Yeni oldugumdan mi goremiyorum acaba ?

Selamlar, WU grubuna katılmak icin ozel mesaj atmak istedim ama olmadı, rica etsem bir mesaj atabilir misiniz, gruba katılmak icin detayları iletmek istiyorum..

İyi akşamlar bende forumda yeniyim , grubunuza katılmak isterim . Mesaj atabilirseniz sevinirim .

Geri