Scudo Sports

Anadolu Bisikletlileri Whatsapp Grubu

Merhaba,

Ben de Anadolu yakasında ikamet ediyorum ve organizasyonlara katılmak isterim.
Özelden iletişim bilgilerimi yolladım.
Grupta görüşmek üzere herkese bol pedallamalar :hhhhhh:

Scudo
@Kadıköylü Aynı diş oranlarını ucuza bulup ucuz bir kadroya taktırabilirsiniz. Daha uygun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Harharyas
@Ruhpastası O kadar anlamıyorum hocam iyice çorba yaparım.

@Harharyas hocam önerin varmı marka model? İki aydır araştırıyorum kadro 50 düzgün birşey bulamadım.
Carraro sportive serisi bir arkadaşa tüm tur ekipmanlarıyla beraber 2000₺ ye aldık 2 hafta önce. Bisiklet 1400 küsurdu sanırım 220 mi neydi serisi. V fren 21 vites ama kadro yapısı çok agresif ve güzeldi. Bisikleti kendi kafamıza göre değiştirdik. Rubleyi megarange 14 34 yaptık, gidonu xlc kelebek gidon ve sünger elcik, bir çift polisport çamurluk ve xlc arka bagaj taktırdık istediği an tura çıkabilecek hali 2000₺ ödedik. Pendik merkez bisikletten cevdet bey ve arzu ablaya anadolu bisikletlileri ahmet gönderdi demeniz indirim sebebidir. Grup olarak bize kolaylık sağlıyorlar.

@Harharyas bir arkadaş bunu önerdi hocam. Birde sizin kadar bilgili değilim ne yapılır edilir ne değişirse iyi olur gibi. Aslında aklıma geldi toplasammı diye. İkinci el baktım da denk gelemedim öyle iyi birşey. İkinci ellerde neredeyse sıfıra yakın satıyorlar bu durumda kullanılmış almaktansa sıfır almak daha cazip oluyor.
(link)

@Harharyas bir arkadaş bunu önerdi hocam. Birde sizin kadar bilgili değilim ne yapılır edilir ne değişirse iyi olur gibi. Aslında aklıma geldi toplasammı diye. İkinci el baktım da denk gelemedim öyle iyi birşey. İkinci ellerde neredeyse sıfıra yakın satıyorlar bu durumda kullanılmış almaktansa sıfır almak daha cazip oluyor.
(link)
Buda v fren bir bisiklet zaten. Ayrıca carraro kadroyuda cidden öneririm. Kilitli amortisör dahil 21 vites ama bu turda sizi düşündürmesin. Son dişli ve ilk 3 dişli dışında bisiklet 30 viteste olsa zaten pek kullanılmaz. Megarange dediğimiz ruble son dişliyi 34 yapıyor rampa yukarı çıkarmak için ideal bir değişiklik. 2000 ve max 2500₺ ye sizin iş bitecekken 3000₺ sırf markası farklı diye bir bisiklete ödemek cazip değil ve kaldı ki carraro orta segmentin en iyisi bana göre🤷

@Harharyas Haklısın hocam
Peki ne yapmamı önerirsin şunu al yada bunu al diyebilirmisin.
@Harharyas birde düz maşa yada amortisörlü maşa konusunda ikileme düştüm.

@Harharyas Haklısın hocam
Peki ne yapmamı önerirsin şunu al yada bunu al diyebilirmisin.
@Harharyas birde düz maşa yada amortisörlü maşa konusunda ikileme düştüm.
Ben düz maşa kullanıyorum şahsen. Ancak amortisörlü kilitli bir maşa da aynı işi görecektir. Turda gr larla değil kg larla hesaplamalar yaptığımız için öyle bi kaç gr fazlalığı göz önünde bulundurmuyoruz.

Merhaba. Ben forumda yeniyim, özel mesaj gönderme yerini bulamadım, yardımcı olur musunuz.

• Beğen
Tepkiler: Harharyas
Özel mesaj göndereceğiniz üyenin nick inin yanında özel mesaj gönder linki var oraya tıklayabilirsiniz

Dosyalar

• Screenshot_2020-06-24-11-36-21-961_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-24-11-36-21-961_com.android.chrome.jpg
    229,3 KB · Okunma: 19
evet, görünmüyor. Osman arkadaşın dediği doğru. Bana özelden mesaj atar mısınız, gruba katılmak için bilgilerimi vereceğim size.

@Maviyosun
Özel mesaj attım size ulaştıysa isim ikamet yaş ve telefon bilgilerinizi paylaşırsanız gruba ekleyeceğim

Teşekkür ettim.

İstanbul Pendik te oturuyorum eskiden beri hep kullanırım ama şimdi böyle gruplarla hem sosyal bir ortam hemde spor yapmak istiyorum gruba nasıl girebilirim ?
Ve benim bir sorunum var benzer bir forum bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın elimde corelli 4.3 snop disk frenli bir bisiklet aldım anlamadığım şekilde ön tekerde titreme var rampa inerken düz giderken ön frene basınca anlamsız bir titreme var ve bu beni korkutuyor

İstanbul Pendik te oturuyorum eskiden beri hep kullanırım ama şimdi böyle gruplarla hem sosyal bir ortam hemde spor yapmak istiyorum gruba nasıl girebilirim ?
Ve benim bir sorunum var benzer bir forum bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın elimde corelli 4.3 snop disk frenli bir bisiklet aldım anlamadığım şekilde ön tekerde titreme var rampa inerken düz giderken ön frene basınca anlamsız bir titreme var ve bu beni korkutuyor
Korkmakta haklısın. Ya göbek civataları gevşek, ya da akort kötü durumda olabilir. Ya da gidon furş yatağında boşluk olabilir. Anlamıyosan bi bisikletçiye göster derim. Özel mesajdan bana isim telefon yaş ve ilçe bilgilerini iletirsen gruba ekleyebilirim

Özel mesaj göndereceğiniz üyenin nick inin yanında özel mesaj gönder linki var oraya tıklayabilirsiniz
Merhaba,

Siteye yeni üye oldum için ve mesaj atamıyorum sanırım. Özelden mesaj gönderebilir misiniz rica etsem?

Cumartesi sabah 06:30-07:00 gibi başlayarak aşağıdaki turu gerçekleştireceğim, vakti olan, canı sıkılan, bir kaç kişi sürüş yapsak ama kimseyi tanımıyorum ki diyen (ben) arkadaşları beklerim (denk geldiğimiz yerden beraber süreriz);
Site Mahallesi>Ümraniye>Çavuşbaşı>Anadolu Hisarı>Üsküdar>Kadıköy>Maltepe>Pendik İdo (Dönüş)>Bağdat Caddesi>Göztepe
1593515448131.png

Cumartesi sabah 06:30-07:00 gibi başlayarak aşağıdaki turu gerçekleştireceğim, vakti olan, canı sıkılan, bir kaç kişi sürüş yapsak ama kimseyi tanımıyorum ki diyen (ben) arkadaşları beklerim (denk geldiğimiz yerden beraber süreriz);
Site Mahallesi>Ümraniye>Çavuşbaşı>Anadolu Hisarı>Üsküdar>Kadıköy>Maltepe>Pendik İdo (Dönüş)>Bağdat Caddesi>Göztepe
232322 dosyayı görüntüle
Merhaba. Bu konu bir grup davetidir. Bizim zaten planlar yaparak bir arada sürüş yaptığımız bir grubumuz var. Anadolu bisikletlileri grubu. Grubumuza katılmak isterseniz özel mesajla isim yaş ilçe ve telefon numaranızı paylaşmanız yeter. Grup içinde bu tür planlarınız varsa dile getirebilir size katılmak isteyen arkadaşlarla sürüş yapabilirsiniz.

Anadoku bisiklet duyunca hemen koştum geldim ama sanıyorum İstanbul anadoluymuş :(

Geri