Benim hesabımda aynı durumda ilgili kisiler gruba beni de alabilir mi?Merhaba, ben de Kartal tarafında oturuyorum, uzun zamandır ara vermiştim bisiklete, yeniden başlama niyetindeyim. Özel mesaj kısmını bulamadım, sanırım yeni üye olduğum için aktif değil, mesaj atarsanız grubunuza dahil olmak isterim.
Marmaray Cevizli durağına yakin bir bisiklet servisi var kısmet bisiklet sedona marka bisikletimi orda yaptırdım fiyat konusunda biraz tuzlu ama işini olması gerektiği gibi yapıyorlar ve baya yoğunlar tutulan bir yer olmasa böyle rağbet göreceğini sanmamİstanbul Pendik te oturuyorum eskiden beri hep kullanırım ama şimdi böyle gruplarla hem sosyal bir ortam hemde spor yapmak istiyorum gruba nasıl girebilirim ?
Ve benim bir sorunum var benzer bir forum bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın elimde corelli 4.3 snop disk frenli bir bisiklet aldım anlamadığım şekilde ön tekerde titreme var rampa inerken düz giderken ön frene basınca anlamsız bir titreme var ve bu beni korkutuyor
Genel olarak grupta böyle bir ayrım yok, yol, sehir, katlanır, dağ herkese yer var gördüğüm kadarı ile.Dağ veya yol bisiklet ayrımı var mı?![]()
Merhaba. Bu konu bir grup davetidir. Bizim zaten planlar yaparak bir arada sürüş yaptığımız bir grubumuz var. Anadolu bisikletlileri grubu. Grubumuza katılmak isterseniz özel mesajla isim yaş ilçe ve telefon numaranızı paylaşmanız yeter. Grup içinde bu tür planlarınız varsa dile getirebilir size katılmak isteyen arkadaşlarla sürüş yapabilirsiniz.
Deminden beri özel mesaj nasıl gönderilir diye bakıyorum ama başaramadım. Ben de katılmak istiyorum. Ancak çok hızlı mı gidiyorsunuz vs merak ediyorum. Uzun zamandan beri bisiklet kullanıyorum ama hız yaparak uzun yol yapmadım hiç.Arkadaşlar katılmak istiyorum mesajları yeterli değil. Özel mesajla bana ulaşım, iletişim bilgileriniz, isim, yaş ve ilçe bilgilerinizi belirtmeniz gerekiyor.
Gruba gelip aksesuar gibi davranan kişilerle yollarımızı ayırıyoruz. Sadece hem sürüş hem grup içinde aktif arkadaşlar arıyoruz. Bunu yapamayacak arkadaşlar lütfen yazmasın bile. Bisikletini bodrumda saklayan, ayda yılda bir kez çıkaran arkadaşlar yer işgal etmesin maksadımız.
Arkadaşlar diğer Maltepe başlığının altına da yazdım aynısını yazacağım adminler kusura bakmayın maksadım başkası orada düşüp yaralanmasın dikkatli olsun!
"Arkadaşlar geçen de başıma geldi herkesi uyarmak istedim Maltepe Sahil Avşar Kafenin tam önü sulama problemine çözüm bulunmadı ben artık kasten yaptıklarını düşünüyorum orada bir film dönüyor ya belediye çalışanları arasında kesin birşey var. Geçen haftalarda gündüz vakti kaldırım göl halindeydi kaydım düştüm hafif bir sakatlık geçirdim. Sıkıntı akan zaman zaman çamurlu oluyor bundan dolayı lastikler tutunmuyor yol bisikletli şehir bisikletli ince lastikli arkadşlar bu sudur diyip hızlı geçmeyin ne olur dikkatli olun. Bugünde öglen 3 te oradan geçtim aynı şekilde sürekli sulama açık göle dönmüştü bütün kaldırım artı bisiklet yolu. Akşam demin döndüm hala orası su içinde ve sulama hala açıktı! Burada bir bit yeniği var artık belediyede ilgilenmiyor ben daha önce gerek whatsapp gerek telefonla birkaç kere bildirdim o zaman tamam aldık dediler en son bildirdiğimde cevap vermediler whatsapptan bende artık vazgeçtim. Ülke öyle bir hale geldiki bisikletle biryere gitmeye çıkıp tabutla eve dönebilirsiniz lütfen dediğim bölgede dikkatli olun. "
Teşekkür ederiz. Umarım burdan görürler arkadaşlarımız ve dikkatli olurlar. Buna benzer bende sulama kurbanıyımArkadaşlar diğer Maltepe başlığının altına da yazdım aynısını yazacağım adminler kusura bakmayın maksadım başkası orada düşüp yaralanmasın dikkatli olsun!
"Arkadaşlar geçen de başıma geldi herkesi uyarmak istedim Maltepe Sahil Avşar Kafenin tam önü sulama problemine çözüm bulunmadı ben artık kasten yaptıklarını düşünüyorum orada bir film dönüyor ya belediye çalışanları arasında kesin birşey var. Geçen haftalarda gündüz vakti kaldırım göl halindeydi kaydım düştüm hafif bir sakatlık geçirdim. Sıkıntı akan zaman zaman çamurlu oluyor bundan dolayı lastikler tutunmuyor yol bisikletli şehir bisikletli ince lastikli arkadşlar bu sudur diyip hızlı geçmeyin ne olur dikkatli olun. Bugünde öglen 3 te oradan geçtim aynı şekilde sürekli sulama açık göle dönmüştü bütün kaldırım artı bisiklet yolu. Akşam demin döndüm hala orası su içinde ve sulama hala açıktı! Burada bir bit yeniği var artık belediyede ilgilenmiyor ben daha önce gerek whatsapp gerek telefonla birkaç kere bildirdim o zaman tamam aldık dediler en son bildirdiğimde cevap vermediler whatsapptan bende artık vazgeçtim. Ülke öyle bir hale geldiki bisikletle biryere gitmeye çıkıp tabutla eve dönebilirsiniz lütfen dediğim bölgede dikkatli olun. "