Scudo Sports

Amoeba Hussar

@mtsemiz

hehe. gel kardeşim beraber gezelim hussarlarımızla. 30'dan sonra göbek nasıl erir mantığıyla çıktığımız bu yollarda paralansın tekerlerimiz
yaz geldi. geçen seneden yarım kalan turları tamamlayalım. bizim tempo uyar gibi gözüküyor. ne taraftasın?

Scudo
bende hussar kullanıyorum haftasonu mutlaka bir EYMİR'im var.
herkese selam...

Merhaba
Bende hussar kullanıyorum .Sadece kadroyu alıp üzerine topladım .Dengesi çok iyi birazda hafif olsa çok iyi olacak.

@erçin gül

slm, nasıl topladın hangi donanımları koydun kadroya, kaç kg oldu bilgi verirmisin.

Merhaba.Şu anda vites kolları sram xo ,fren kolları ve frenler deore v fren, arka arttırcı sram x9 ,aynakol deore lx ,jantlar shımano 505 disk ,amortisör
suntour xcr ,ön vites arttırıcı sram x9 ,lastikler şimdilik michelin 1.40 yol
lastiği ,zincir sram pc951 ,ruble deore .Şimdilik bu kadar geliştirmeyi düşünüyorum.

Forumda Gördüğüm Kadaryla kullanıcıları tarafından sevilen bir bisiklet peki ya bu kadroyu artı ve eksileri olarak degğerlendirecek olursak neler diyebilirz ?

@gezerfen

Abi Ümraniye'den Riva yaptım hafta sonu, ama ah şu köpekler, yolları kesiyorlar :mad: . Köpeksiz köy yok mu kardeşim? Rampaya razıyım köpekleri çekin yeter ;) ...

Ben kadroyu satıyorum 300 tl gidon gidon boğazı sele borusu selesi ve sele kelepçesi dahil düşünen varsa özel mesaj atabilir

ben eşime aldığım amoeba hussarımı satıyorum. pek kadın bisikleti değil. sebebim budur. 10 ay önce feneryolu kaçkar bisikletten iki adet almıştım. ancak eşim için fazla agresif bir tipi var. ikinci el düşünen arkadaşlarla görüşüp sata bilirim. özele mesaj atarlarsa sevinirim. bisiklet genelde ardiyada kaldı. ama yağlama vs bakımlarını kendi bisikletimle beraber sürekli yaptım. en fazla on defa kullanılmıştır.sııfr fiyatı 760 tl ben 630 tl ye bırakacam.)

Amoeba kullanımına gelince. profesyonelliğe girişte en cok onerilen bisiklettir. şekli ileride yapacağınız her türlü modifiye ye uygundur. sağlamlığında bu fiyat aralığında (alüminyum kadrolarda) üzerine yoktur diyebilirim.

tel: 05052027905

alıcı olur iseniz pazarlıkta lutfen cok zorlamayın

bende hussar kullanıyorummm:) benimde yaş 35. göbekte var:) şükür kel değilim. bu bisikletle en uzun mesafeyi kim yapmış ? maltepe sahil yoluna birazdan çıkacam:)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
ist-bodrum turu yaptık arkadaşla 721 km
bn de genellkle maltepe sahilde 17.00-20.00 saatleri sürüyorum....
slmlar....

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
doğrudur. bende geçen sene aldığımda plastik pedallı idi bu bisiklet. verdiğin adresteki pedallar; bilmiyorum ama türkiye'de ben hic görmedim. yakında o pedallarının üzerinde ki reflektörlerde düşmeye başlayınca (bence düşmediyse onları japon yapıştırıcısıyla falan sabitle) spdye geçer tüm sıkıntılarından arınırsın.:)

bendede amoeba hussar var 3 gün oldu alalı süper aşık oldum makinaya 110 kilo idim 1992 model scott voltage 420b kromalit bisikletim sayesinde zayıfladım sağolsun 90 kg indim şimdi amoeba hussarımda var kardeş oldular yana yana duruyorlar abi kardeş

not:kel değilim:) göbekte artık yok ama yaş 35:D

@Burak Meşe

evet hussar hafif zırhlı,hızlı ve hafif silahlı nöbetçi süvari askeridir manası budur! age of empires den duymuşunuz doğrudur bayılırım o oyuna

Arkadaşlar 1 hafta önce amoeba hussar aldım.Fakat sonradan dirty jump diye ayrı bir kadrosu olduğunu öğrendim.görsellik olarak pek ayrıcalığı yok ama ne farklılığı olduğunu bilmiyorum.Benim tek bildiğim vites, fren kabloları dirty jump ta kadronun üst borusunun altında geçiyor.Normal hussar dada kablolar üstten geçiyor.
Benim hussardada kablolar alttan geçtiğine göre dirty jump dur diye düşünüyorum.

Başka ne ayrıcalıları vardır?
Dirty jump hussar ın ne özelliği var?

@Oğuz Budumlu

Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldan beri ameoba hussar kullanmaktayım. hussar ile dirty jump arasındaki fark bildiğim kadarıyla kadrolarının farklı alıminyum ve farklı ışıl işlemlerden geçmesinden dolayı fiyat farkına yansımış olmasıdır. İki modelide geyet güzel. renk bakımından bana sorarsanız hussar daha havalı bir görüntüye sahip. Bide Bilindiği gibi ameoaba, parça sağlayıcı olduğundan her iki modelinde üstünde orjinalinde gelen parçalar, aksesuarlar Ameoba olması güzel birşey.

Geri