Scudo Sports

Amoeba Hussar

sanırım istediğiniz link şu ?

(link)

http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif

Scudo
ARKADAŞLAR BNDE HUSSAR var parçalar : jant alexrims d2 22 maşa xcm, gidon gidon boğazı sele hussar aynakol shımano fiyat 440

bisiklet iyi de bu kullanıcıyla güvenli alışveriş yapılcagını sanmıyorum titiz davranmak lazım kolay gelsin

Ben ameoba kullanıyorum. Frenler, sürüş, estetik, kadro hepsi 10 numara bence. Turlarda başka bisikletleri de kullandım (arkadaşların). Hiçbiri aynı tadı vermiyor (alışkanlıktan olabilir tabi). Ama bisiklet bence piyasadaki çoğu bisikletten üstün. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sizce nasıl bir bisiklet.. Hussar...

Amoeba hussar spacer,boğaz,gidonları meşhur.İyi marka olarak biliyorum.Menşei Tayvan Uzakdoğu olması lazım.V-break bence daha iyi,turlarda hd sistem bakımı zor,masraflı.Görsel açıdan çekici gelebilir.İkinci el bisikleti yüzyüze görmeden internetten almak iyi olmaz.Bisikletin ruble,aynakol,zincir,lastikleri çabuk deforme oluyor.Ruble,aynakol aparatların dişlileri zamanla aşınma mutlaka yapmıştır.Orta yatak,tekerlek göbeklerin bakımı lazım.Kadroda darbe varmı dikkat etmek lazım.Bana kalırsa tanıdık birisi değilse,ben iyi bakmıyorum.Bisikletten iyi anlıyorum dersen bizzat bisikleti görerek almak iyi olur.750-800 tl ye sıfır güzel bisiklette alınır.Donanımları ve bisikleti verdiğin linkten göremedim.Suluğa falan kanma:D.Sen önemli kısımlar üzerinde durmalısın.Linklerden bisikleti ve donanımları göremedim.

Geri