Scudo Sports

Amoeba Hussar

şimdiye kadar hussar jump kıranı ne duydum,nede gördüm. .

Scudo
dirty jump atlamak zıplamak için yapılmış bir bisiklet hussar ise mtb için yapılmış bisiklettir.. dirty jump kadrosu daha ağır ve daha sağlamdır.. normal hussar ise daha hafif ve atlama zıplamaya elverişli değildir.. yani 2 si ayrı dünyanın bisikletleridir..

eğer ameobasıın satan varsa lütfen bana 0536 653 95 59 telefonundan ulaşsınlar salcano astro almak üzereyim çabuk önüme güzel bi sedona veya ameoba kron çıkarsa vazgeçebilirim elinde bu bisikletlerden olan varsa lütfen telden ulaşsınlar

Hemen tum siteleri gezdim fakat Amoeba Hussar yol tipinin fiyatina rastlamadim. MTB'lerini bircok yer satiyor fakat yol tipini satmiyorlar. Bununla ilgili bilgisi olan var mi?

@alikaanny

aslı bisiklete bir sor istersen istanbulda telefonla sor yardımcı olurlar heralde

sitede satılık bir tane vardı ve çok güzel bir kadro bence,

selamlar.bende dün aldım Ameoba Hussar ve saatlerce gezdim gezdim,fotoğraf çektim :)
İlk gün oldugundan mı bilemiyorum ama hayran kaldım bisiklete..
Not:yaş 23 ,kel değil : )

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@ilkerturker

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ben ilk kazamı yaptım şu an kolum kırık ama şunu söyleyim çok sağlammış hafif koltuğum yamuldu başka hiçbir şey yok biskletimde
NOT: Hala kel değilim,göbekte yok,yaş 35:D

@ilkerturker

çok sağol teşekkür ederim kaskta AL kendine aradığını gördüm migroslarda 25 lira işini görür

Sa İlk Postumuz Hayırlı Olsn Önce.

Bn Erdoğanlar Bisikletten 2 Gun Once AmoeBa Hussar Mtb Kadro Sipariş Ettim Selesi Sele Borusu Furç Takımı Gidonu Ve Gidon Boğazıyla Birlikde 365 tL Her Neyse Aldığım Mtbnin Dayanıklılık Sınırı Nedir Sizce Hoplayıp Zıplıcamda :):D

Edit: Kadro Boyu 14 inc..

Geri