Scudo Sports

Amoeba Hussar

@onurelmas

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11137 Burayada yazdım. Bir başlıktan devam etsek daha iyi olurdu ama ne tür bir ayaklık alırsanız alın. Vidalamadan önce ayaklığın kadronun altına gelen yerleri eski bir iç lastikten ufak bir parça kesip takarsanız kadronuza zarar vermez. Ben şahsen öyle yaptım.

Scudo
Arkadaşlar Hussar ile uzun yola çıksam (mesela adapazarı-istanbul) beni çok yorar mı uygun mudur hussar bu tip bir yolculuk için?

Bir de Hussar ile dağ tepe iniş çıkış vs. Yapmayı planlıyoruz yani off-road gibi bir şeyler.Hussar bunu kaldırabilecek kadr sağlam mı? İlk günkü tazeliğini koruyabilir mi???...

Her türlü işini görür kesinlikle yarı yolda bırakmaz.Tecrübelerim ile konuşuyorum forumda da kullanan çok var zaten.

Bence de hiç sorun çıkarmaz gayet rahatça işiniz görür...

hussar al derim ilginç bi bisiklet(Atla,zıpla,Hopla:),xc yap,hatta biraz geliştir xcr yap :) )

Amoeba hussar kadro alıcam özellikler aşağıdaki link te var yorumlarınızı bekliyorum yardımlar için şimdiden teşekkürler...
(link)

kullanan birisi için bence gayet güzel bir kadro.tavsiye ederim ancak bazı yarışa giren arkadşlar bu kadronın açıları yerine kron xc 1000 in açılarını tercih ediyor.ama benim için dayanıklık diyorsan kaçırma al.he bu arada yarışcaksan kron xc 1000 al demek değil.

• Beğen
Tepkiler: Faith
yarışmayı düşünmüyorum sağlam ve kullanışlı olmasını istiyorum orta derece bi kullanıcıyım sanırım beni idare eder teşekkürler

@Faith
kardeş güzel bir seçim yaparsın ben kullanıyorum vede çok memnunum erdoğnalrdan lütfü bey sana yardımcı olur piyasadaki en uygun fiyatlı ve aksesuar fazlası olan güzel bir kadro saygılarımla

• Beğen
@surgent76

Saolasın.. arayıp görüşmeyi düşünüyorum lütfü beyi adını daha önce de duymuştum. yardım için teşekkürler

ara görüş yardımcı olacaktır.Bu arada Hussar benim bi önceki bisikletimin kadrosuydu.Çok güzel bi kadro,Su anda amoeba scud kullanıyorum, daha alısamadım bisiklete hussardan sonra biraz konforsuz geldi:)

• Beğen
hussar kendi katagorisi içinde gayet güzel bir kadro.kadronun sağlamlığı kendi seviyesindeki diğer kadrolara göre daha sağlam.ayrıca kadroyu aldığında gidon,sele borusu,sele kelepçesi,gidon boğazı ve furç takımıda geliyor yani bunlar için ayrıyetten masraf yapman gerekmiyor bnce güzel bir seçim olur eğer hobi ve tur sürücüsüysen çok nadir eğlencesine yarışlara katılacaksan gayet güzel bir seçim olur.şimdiden hayırlı olsun...

Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize kime sorduysam hepsi hiç düşünme al dedi birde sizden duyduktan sonra emin oldum artık siparişimi hemen vericem size iyi pedallamalar....

• Beğen
Tepkiler: akar8989
@akar89

Bende diyorum benim kadroyu alan kim:)

selam arkadaşlar amoeba hussar marka bisklete biniyorum bu bisikleti almadan önce piyasda suzuki hussar, kanuni hussar ve bunun gibi bazı markalarda hussar kelimesini duydum HUSSAR hangi dilde olduğunu bulamadım ama HAFİF ATLI ŞOVALYE anlamına geliyormuş üzerindeki şovalye resmide sanırım bununla bağdaşması için yapılmış merak eden arkadaşlarımla paylaşmak istedim

saygılarımla

Geri