Scudo Sports

Amoeba Hussar

Scudo
Valla anlamını bilmiyorum ama bana binmek nasip olmadı satın almama rağmen :( çünkü kargo kaybetti kadromu diğer bütün parçalar hazır ama hussar kadrom eksik hala :(

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
ön vites attırıcının ayarı nasıl yapılır
sıkıntıdayım bianchi shark kullanıyorum

@cazgır arkadşımın biri birl ink koymuş konuya bakrsanız oraya nerdeyse her ülkeye ait ayrı hussarlar var

Öncelikle herkeze merhaba sizlerin engin bilgilerinize ve yaşam tecrübelerinize dayanak soruyorum ayrıca sizleri uzun zamandır takip ediyorum paylaşımlarınızı. bisiklet hakkında hiç bişey bilmiyorum ama çok zevkli bir spor olarak tahmin ediyorum ve bisiklet almak istiyorum 500ytl harcayabiliirm hussar içinde verilen fiyat 520ytl uygunmudur sizce nakit. ve BANA BAŞKA BİSİKLET ÖNEREBİLİRMİSİNİZ çok TEŞEKKÜR EDERİM. Bu arada BoYum 1:70 kadro kaç " Olması Lazım??? SAYGILARIMLA...

Hussar başlangıç için iyi bir seçim , ayırdığınız bütçeyede değenecek bir bisiklet...
Kadro boyu değişken olabilir , Deneyerek ve binerek almanızda fayda var.

bınıs tarzını ne olarak dusunuyosun normal gezı veya gunluk kullanım mı ?

yoksa daha cook zıplıyım atlıyım olarakmı ?

ayrıca bende bu konuda yenıyım ve herseyı bu forumdan ogrendım ,
bisikletımıde burdakı tavsıyelere gore aldım . gercekten cok yararlı .

• Beğen
Tepkiler: Romeo1925
yani xc biniceksin
bu durumda başka bir xc öneririm besela kron xc 1000 yada dier sedona modelleri çok daha mantıklı gibi duruyor bence onlara yönel amoebayı fazla kullanabileceğini sanmıyorum ziira :D...

Bence de hussar iyi bir seçim olabilir ama 2008 sedona modellerine de bakmanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Romeo1925
Ben bir hussar kullanıcısıyım vede çok memnunum o paraya okadar parça alman zaten büyük bir avantaj ve son çıkan donanımlarla yavaş yavaş toplayınca kadro daha hoş oluyor ne taksan yakışıyor yav.:) ben 1200 ytl yi devridim dahada devam edeceğiz sanırım tavsiye ederim memnun kalacaksın boyum 1.70 demişsin benle aynı 16' uygundur sana

çok tşk ederim surgent76 AMOEBA HUSSAR fiyatına 520 ytl dediler uygunmudur sence

Geri