Scudo Sports

Amoeba Hussar

Piyasada artık deore donanımlısı yok malesef o bisikletin fakat Aceralı olanı oldukça yeterli ve kaliteli... Biraz daha üst bişey istiyorsanScud bence en iyi tercih...

Scudo
Hussar görüntü olarak ta güzel donanım olaraktan ben kron xc 1000 alcaktım 550 ytl ama şimdi hussarı görünce daha hoşuma gitti şimdi hussar alıcam 600 ytl hem daha güsel hemde kron dan daha iyi arada 50 ytl le oynuyo!...:D

hussar ya da xc 1000 hangisi bilmiorm. kron kadrolarıyla ilgili bi kaç yorum okudum ve hoşuma gitmedi. bilgisi olan varsa ltfen.

ben iki gun once hussar aldım gercekten cok memnunum 12 - 13 kilo civarında.kron a hic binmedim ama hussar alırsan kesinlikle pisman olmazsın.sukru saracoğlunun arkasındaki bisikletciden aldım bende elcikleri degistirtdim suluk ve sigma hız gostergesi taktırdım.hepsi birlikte 530 ytl tuttu.bisiklet gercekten cok guzel

Hussarın kadrosu gerçekten çok sağlam boyasının desen dışında sağlamlığıda çok iyi (sökmek için 1hafta kadar uğraştım) ... Onun dışında Üzerindeki xcm maşa XC1000 dekinin yeni modeli... Son olarakta XC1000 gidon boğazı sele borusu zoom marka iken hussarın ki Amoeba nın kendi ürünleri... Fyatlarıda aynı

@JUDASSS

Kaçkar bisiklettekinin vitesi shimano altus görünüyor. Buyrun link vereyim.
(link)

bende almayı düşünüyorum ama kaçkar bisiklette vites altus göründüğü için kafama takıldı bike & autdoor da hepsi acera görünüyor. Bunda bir iş var. (link)

Erdoğanlar Bisiklette de Acera gözüküyor..(bir işi doğru düzgün yapın yaw.. altı üstü 2 özellik yazacaklar onuda yazamıyorlar)

@JUDASSS

Selam bende arkadaşa katılmakla beraber şahsı fikrimi sunayım:

Buradaki uzun araştırmalar ve forumdaki daha önce bu konuyla ilgili defalarca açılan konulara istinaden Hussar almaya karar verdim. Bir kere Amoeba firması tüm bilgilerini ve kariyerini bisiklete adamış ve kendini sürekli geliştiren bir firma ve oldukça sağlam kadrolu bisikletler yaptıklarını öğrendim ve Hussar aldım. Avrupa yakasında olanlar Kaçkar bisikletin Ortaköy şubesine Anadolu yakasında oturanlar ise Kızıltoprak şubesine müracaat edebilirler. 425 USD peşin fiyatına taksitle satıyorlar. Başka yerden aldığınız taktirde biraz daha pahalı ve vade farklı alabilirsiniz. Bu sebepten dolayı Kaçkar bisikleti tercih etmenizi tavsiye ederim. Ortaköy'de Yusuf Abi var, çok ilgili ve alakalı, ben bisikletimi Cumartesi Sabah, Yönetici Halil İ. Öztürk'te vardı, Kahvaltılar eşliğinde çok keyifle teslim alıp ilk kontrolleri yaptık.

Asalete bak abi ya !! bende istioooom :'( .. Harika bi makina .. Güle güle kullan kardeş kazasız belasız inşallah :) ..

Selam arkadaşlar. Fiyatları neredeyse aynı olan bu iki bisiklet arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. GT nin kadrosunun oldukça iyi olduğunu biliyorum. Tavsiyelerinizi beklerim. Teşekkürler...

biskletin linkini alabilirmiyim? ismini duydum ama bir yorum duymadım özelliklerine veriseniz yada linkini yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: nemenemki
Şimdiden teşekkürler. Adresi ve Turkiye de satış noktasından aldığım bilgileri aşağıda bulabilirsin.
(link)

Kadro 6061 Aluminyum
Amortisör RST Omni 191
Arka Suspansiyon -
Jantlar Alaşım Jant
Tekerlek Göbekleri Alaşım
Jant Telleri Paslanmaz Çelik
Lastikler ATB Dual Purpose
Ayna Kol Suntour XCC202 42/32/22T
Zincir Shimano UG50
Kaset Shimano 7 Vites 14-28T HG
Orta Mil -
Ön Arttırıcı Shimano TY-10
Arka Arttırıcı Shimano TX30
Vites Kolları Shimano ST-EF50
Gidon -
Gidon Boğazı GT ATB
Çatal Yatağı -
Frenler Pro-Max
Fren Kolları Shimano ST-EF50
Sele GT Custom MTN
Sele Borusu Micro
Renkler Mavi-Beyaz, Gri-Beyaz, Kırmızı-Siyah, Yeşil-Siyah
Boylar XS,S,M,L,XL,24

• Beğen
Tepkiler: shaq
hussar gibi geliyor ama bana daha fazla yorumları oku tercihini ona göre yap.bence konuyu bisiklet seçimi bölümüne yazarsan daha fazla yorum alırdın.ben hussar kullanıcısyım gayet de memnun ve bütçeni belirt abi belki bütçen daha ii bir şey almaya uygundur.

gt nin fiyatı ne kadar ki

gerci gt nin full suspension modelleri hariç kadro yapıları pek hosuma gitmiyo ama yinede tercih senin

GT nin fiyatı yanılmıyorsam 370 Eur. Kadro ile ilgili, bu markanın piyasada bilinen triple açı adında kadro sistemi gibi bir namı var. Dayanım gücünü arttıran bir dizayn olduğunu söylerler.

(link)

Neyse yorumlara teşekkürü borç bilirim , sanırım bu GT fazla yaygın konu olan bir bisiklet değil. Benim de görüntü itibariyle, kanım Hussar a fazlasıyla ısındı. Bu arada cakhiy, bütçem 500-600 ytl arası, tavsiyen varsa alayım, araştırmaya devam...

bu bütçeye alınabilecek en ii bisiklet hussardır . bana kackarda aydın abi dediki 500ytl bütçesi olnada hussar tavsiye ediyorum 700 ytl bütçesi olanada. yani hussar çok güzel bir bisiklettir hussar alırsan pişman olmazsın:D ii geceler

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@cakhiy

Bende katılıyorum. Kadrosu, gidonu oldukça sağlam bir bisiklet.

• Beğen
Biraz daha verip Sedona SD 751 alabilirsiniz. Daha hafif daha üst donanıma sahip olursunuz. 455$ dolardı en son fiyatı. Daha da verebiliyorsanız SD 761 alın derim. Kolay gelsin.

• Beğen
Sanırım Hussar alacağım , sizinde değerli görüşlerinizin ardından. İyi günler

arkadaşlar amiiba hussarıma ayaklık taktırmak istiyorum. yolda belde giderken bazen park etmek istiyor insan ve dayayacak yer bulamıyor bisikleti. bana bisiklet ayaklıksız geldi. tamirci bu bisikletler böyle gelir dedi ve bir kaç bisiklet ayağı gösterdi. gösterdiği ayaklıkların hepsi kalitesiz ve kadroya bağlantı yerleri gözümü korkuttu. bana sanki onu kadroya vidalasalar kadrom zara görürmüş gibi geldi. onun için hala ayaklık taktıramadım. eğer bunu tecrübe etmiş bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Geri