Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

Pedal konusunda decatlon mağazadan donus yapıldı, internetteki ve sizin mağazalarda aldığınız tüm ürünler eski sezon ürünü olduğu için spd pedal beraberinde verilmiş benim aldığım ürün yeni seri de geldiği için normal pedal la birlikte verilmiş, mağazadan böyle bir açıklama geldi attığım maile istinaden ne derece doğru acaba merak ediyorum

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@Cesmeonu Alur 700'un yeni sezonu yok. Yeni model olarak Ultra 700 cikarttilar. Eldeki Alurlari da indirimli fiyattan satiyorlar. Ayrica Ankara AnkaMall Decathlon'da denedigim Ultra 700 uzerinde kilitli pedal vardi.

@celikkadro bana da öyle geliyor tekrar mail attim bakalım antin kuntin işlerle sogutuyorlar hepi topu 50 tl yoktur maliyeti değer mi firma için anlayamıyorum

@Cesmeonu hocam bazen cok iyi destek sagliyorlar, hemen ilgileniyorlar vs. Bazen de boyle sallamiyorlar, bahanelerle gecistiriyorlar anlamiyorum.

Neyse ki bisiklet iyi :)

Simdi eldiven ve kilit aldim. Eldivensiz binmenizi tavsiye etmiyorum bi arada cok terledi bugun avuc iclerim kaymaya basladi gidondan kaza yapiyordum az kalsin dikkatli olmak gerek bu konularda :(

@Cesmeonu kesinlikle :)

Halveti ruhiyelerine bağlı anlaşılan :D

@HakanMaktav aynen benimde bugün aradım açmadılar bende mail attım bastım fırçayı. Mağaza teslimi die kargo bilgisi girilmiyor demişler kısaca foto atayım

image.png

Bugun decathlon marmaraforum mağazasına gittim birertane xs m ve l vardı özellikle large çok hırpalanmıştı.. İnternetten alınca bu. Bisikletlermi gönderiliyor alıcıya?

@NewStyle hayır internet mağazası ayrı bir mağaza ve ayrı stokları var. Orası mağaza ve mağaza stokları, teşhir ürün. Decathlon'da mağazadan hazır bisiklet ile çıkabiliyorsunuz.

@Groims
Birde xs bedeninin aynakoluda 105 sanırım onunki shimano yazıyordu

Arkadaslar alur700 de de ilk 6 7 ay 2 bakim ucretsiz durumu var mi? Nasil yaptiriyoruz kuponu gibi bi seyi var mi ?

@Cesmeonu pedallar 100lira degerinde.Bu pedal ve aydinlatma verme isini yeni sezon diyorlarsa indirimle birlikte yada 2016 alurlari icin gecerli manasinda olabilir :)

@Auron Sanchez Ilk 6 ay ucretsiz bakim yapiyorlar ama ne goturmemiz gerekiyor bilmiyorum fisini falan isterler herhalde.

@Fiz334

internet sitesinde seçtiğiniz de m beden için son 3 adet kaldığını söylüyor.

@Auron Sanchez hayırlı olsun bisiklet ben de düşünüyorum da boyum 1.81-82 falan L mi almalı yım ,

Çok erken saatte baktığımda m beden için stokta yok yazıyordu.şimdi baktım aynen maks 3 diyor.anlamadım.

@cenkildas hocam tesekkurler, boyunuzu tam ölçüp alın bacak icinizi de ölcün sorun yaratmasin size. Ben 184 bacak 84 L kullaniyorum.

@Fiz334
Hocam online magaza stoklari 12 saatte bir yenileniyor o yuzden tukendi gozukebiliyor boyle.

3 tane kalmis 1i benim diger 2sini aranizda paylasin :p:D:D

• Beğen
Tepkiler: Fiz334
Geri