Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@Auron Sanchez lastiklerde bir problem yok. Elemanlara iki kere ayar yaptirdim zaten. Hem akord hem de vites ayari. Yagi kafaniza cok takmayin. Bu yag sabunumsu bir kivamda. Arkadaslarin dedigi gibi tozlar kisa surede bu kivamdan dolayi yapisacaktir. 1-2 ay sonra temizleyip tekrar yaglamak gerekir. Ben bunun icin mazot, iki eski dis fircasi ve dikismakinesi yagi kullaniyorum. Bazi arkadaslar karsi cikacak ama ben memnunum. Ayrica cok uygun fiyatli.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Bianchi yeşili mi desem Portekiz'in forma yeşili mi desem bilemedim o renk gidon bandı nerde bulabilirim nette bulamadım

@HakanMaktav Gidon bandını mı değiştireceksin ? Ne renk bi atabilir misin bende ilerleyen zamanlarda turkuaz yapmayı düşünüyorum :)

@HakanMaktav Aynen bu tarz bi renk benim de dediğim, çok yakışır bu bisiklete kesinlikle :harika: Zaten ultra 700 de turkuaz detaylar var diye hatırlıyorum çok güzel bi görüntüsü vardı

@HakanMaktav Ocağıma incir ağacı diktin! :)

Şahane bir tasarım!

(link)

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
@Groims hocam daha forma almam lazim para 0 suan normal tişörtle biniyorum valla su gibi oluyor sirtim :agla::agla::agla: :aglyrmngaa::aglyrmngaa:

@Groims decathlondakilerin de seklini pek sevmedim nasildir bilmiyorum keske canli gorebilsem :(
Km saati, forma, kilit, kadro cantasi, suluk, suluk kafesi
Sonrasinda spd ayakkabi
Allah'im bana bi şeyler oluyor :koptum::koptum::koptum:
Sanırım formaya öncelik verecegim ya da km saatine

@Auron Sanchez hemen liste yapalım derim.

1) Kilit
2) Matara ve Matara Kafesi (bunlar fazla tutmaz Matara Aluminyum, 20 TL 0,75 L, Kafes işi elite felan alırsan pahalı olabilir, 35 - 40 TL bakmak gerek.)
3) Tayt/ Forma
4) Kadro Çantası
5) KM Saati (Cep Telefonu var Runtastic'te bedava olmuş onu kullan derim)

Km saati, forma, kilit, kadro cantasi, suluk, suluk kafesi, Forma

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz
image.jpeg @Auron Sanchez hocam Türkiye'de bu tür şeylerin fiyatları biraz yüksek aliexpress den şipariş ver 17 günde geldi ama bi forma fiyatına herşeyini düzersin. Aşağıdakilerin hepsi 165 tl ye geldi bana askılı şort 60 lira yoksa diğerleri 100 lira tutuyor
image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Mrttkgz şu gözlüğün camları nasıl biraz yorum yapar mısın? Polorize gözlük mü almak mantıklı yoksa bu tarz gözlük mü?
Bir de Ön arka far lazım @Auron Sanchez

@Groims dediğim sitede çok güzel km saatleri var 30 tl civarı ben bazılarını burdan almıştım sigma var bende daha önce keşfetseydim herşeyi ordan alırdım gerçekten güzel ve kaliteli ürünler

@Groims gözlük gayet iyi burdan 70 liraya almıştım xlc marka inan ondan çok daha güzel sadece siyah cam polorize die biliyorum ön arka far 10 tl orda :)) almayanı dövüyorlar :))gözlükten çok memnunum daha diğer camlarını takmadım ama polorize sanırım sadece güneş için lazım oluyor diğerlerini zaten Güneş'te takmaya gerek yok

Geri