Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@Groims
Hocam runtastic i kullanamiyorum malesef ayfonum yok :) disarda cok birakmiyorum yani universitede bi ders saati kadar kalacak disarda decathlondan kilidi alsam mi diyorum bi U kilit saglam olur gibi. Gozlugu de decathlondan alacagim sanirim.
@Mrttkgz
Hocam bi kere eldiven alayim demistim telefon uygulamasindan giriyordum o sirada, aldim bir bucuk hafta gecti kargolanmadi bende saticiya mesaj atayim dedim yazdim mesaji sonra bi baktim confirm olmus yani onaylanmis geldi diye. Adam da gondermedi hala konusuyoruz niye gondermedin diyorum simdi paramiz cok diyor adam :koptum::koptum::koptum:

@Mrttkgz hocam aldiginiz urunlerin linkleriduruyorsa paylasabilir misiniz? Ayni saticidan almak isterim :)

Scudo
@Auron Sanchez hocam satın alıcağın kişinin puan ve yorumlarına bak ben 6 parçayı 1 satıcıdan aldım hemen ertesi gün kargoya verdi
Mesela

Bunu Türkiye'den aldım 64 liraya o sitede 6 dolara satan var
image.jpeg

@Auron Sanchez @Groims arkadaşımız paylaşmış bende gobike adlı satıcıdan aldım rockbross ürünleri gerçekten çok güzel

@Auron Sanchez

(link)

Bunu aldım sana Türkiye'den aldığım güzel oturmuyor roshwell marka bu hem kaliteli hem güzel oturuyor

@Groims aynen öyle daha araştır neler bulacaksın benim aldığım ürünler bazı satıcılarda 1-2 dolar ucuz ama yorumları iyi değil ve 6 kargo bekleyeceğime hepsi tek kargoda gelsin dedim 10 lira fazla vereyim dedim

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Groims @Mrttkgz. Tamamdir sagolun arkadaslar elime para gecer gecmez siparis verecegim :)
@Rex hocam evde tutuyorum zaten, sadece universitede serse gir cik yapana kadar tutacak saglam bi kilit alsam yeter, bana kalsa sinifa koyarim da hocalar laf eder :koptum::koptum::koptum:

@Rex Hocam çok daha güvenli bi yer bana kalırsa diğer yerlere göre. U kilit alacağım bir de bunu gürültüsüz, aletsiz açabileceğini sanmıyorum hırsızın :)

Bisikleti bugün deneme şansım oldu, vites ayarlarini yaptim, eski bisikletteki spd pedallari taktım, yola koyuldum yaklaşık 40 km sürdüm çok seri gercekten, soru işaretleri vardı kafamda acaba almasa miydim vs şu an iyi ki almışım diyorum çok farklı çok şahane maşallah :)

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikletlerimiz.jpg @murat serbet
Arkadaşlar resimler çok iyi olmadı ama yine de yüklemek istedim. Ayrıca oğluma aldığım bisikletin resimleri de var. Alur'dan kazandığım puanları kullanınca o da uygun fiyata gelmiş oldu.

@Auron Sanchez Teşekkür ederiz.:) Henüz kullanamadım. Yarın işe giderken daha iyi anlaşılır. 2 Tane oğlum var. Tatillerde genelde onlara vakit ayırıyorum. Bisikletle sadece işe gidip geliyorum. Bazen de pazarları erken kalkabilirsem geziyorum. Durumum bu şekilde.
Ama alışacağımı düşünüyorum. Cumartesi decathlondan dönerken trafikte kullanmama rağmen çok sıkıntı çekmedim. Birkaç gün acemilik olacaktır.

@Auron Sanchez siz alışabildiniz mi?

@murat serbet Aynen alıştım bende baya bi, çok rahat ve hızlı kullanıyorum şuan. Antreman programı yapmam şart ama 4 gündür 30-40 km sürüyorum yüksek kadansta (tabi kaç kadans yaptığımı bilmiyorum ama vücut zorlanıyor) baya yordu beni bugün boynumda çok ağrı oldu yavaş yavaş sürdüm 10 km. Düzenli bi programsız yapmamak lazım şimdi onu anladım km saati gibi gereçler de şart spor olarak yaptığım için.
Sevindim sizin de alıştığınıza, zaten rahat bi bisiklet. Selesi de beklediğimden çok çok rahat geldi bana tabi uzun yol yapamadım daha :) Ne şanslı çocuklarınız var, babası bisiklet tutkunu, keşke bizimkiler de öyle olsa :) Telefona 2500 verdiğimi duysalar bi şey demezler de bisiklet aldığımı duysalar olay olur :koptum::koptum::koptum::koptum:

@Groims Hocam biraz para geçsin elime alacaklarım bitsin gidon bandını istediğim renk yapacağım :) Yani yaklaşık 2025 yılında falan :koptum::koptum::koptum:

@murat serbet hocam öncelikle Allah bağışlasın oğullarınızı, hayırlı olsun bisikletiniz :)
@Groims yarın kısmetse an be an (sanırım böyle :D) paylaşıcam toplanırken bisiklet, daha elime ulaşmadı bisiklet yarın ki sevkıyatla buraya gelecekmiş, gidon bandı şimdilik 2.planda temel ihtiyaçlarını karşılayım sonrasında keyfi uygulamalar yapacağım :)
@Auron Sanchez antrenman programına squat ve ters mekiği eklemeni tavsiye ederim duruştan kaynaklı bel ağrısı çekmemen için :harika:

Geri