Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@Auron Sanchez 50/34 aynakol ile her yokuşa girersin merak etme..

Yol bisikleti ile yokuş çıkmak işkencedir fikrine nasıl kapıldın anlayamadım?

Yol bisikletinin yokuş performansını MTB ile mukayese dahi etme, hem daha fazla tork uyguluyorsun, hem ön maşan sabit, hem de bisiklet hafif... MTB ile seni ağlatan yokuşları bununla ıslık çala çala çıkacaksın.. :)
Bkz. konu ile ilgili önceki postlarım..

Scudo
@yyokes Hocam mtb kullandığım arkadaşlar sürekli böyle diyordu ancak olmadığını gördüm. Bende dişlilerin beni sürekli hep zorlayacağını düşündüm o da olmadı :)

@Mrttkgz Oraya kadar gitmisken M kadro Ultra700'u de denersin. Icimden bir ses M kadro boyunu cok sevecegini soyluyor.
Ic bacak yuksekligin kac cm? Seleyi uygun yukseklige ayarlamanin sorun olacagini sanmam.

Bisikletiniz hayırlı olsun. Ben de bugün M boyunu sipariş ettim. Dağ bisikletinden geçeceğim için endişelerim var. İnşallah çabuk alışırım.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@murat serbet
Hocam cok tesekkurler size de hayirli olsun, gule gule binin :) Hic endiseniz olmasin bindikten sonra iki dakikada vucut kendini adapte ediyor, yalnizca vites kollarinda kafaniz karisabilir basta ona da alisirsiniz zamanla. Cok egleneceginize ve pisman olmayacaginiza eminim :)

@mekolac sagolun hocam bakayim decathlon puanim olmasi lazimdi onlarla alayim olmadi :)

@Auron Sanchez rica ederim unutmadan birde bisikletin yağını temizleyip tekrardan yağladıktan sonra bir 200 km sonra tekrardan az bir yağlamanız gerekiyor çünkü zincire yapışan tozlar yağı emiyor zincire yağ kalmıyor.

@gokberk88 tamam hocam zaten zincirler az yagli geldi kisa bi yag arastirmasindan sonra yaglayacagim :) tesekkurler yardimlariniz icin :)

Hazır yeri gelmişken, biz bisikleti aldık ilk akort ayarı ilk bakım ve ilk alındığında neler yapılmalı bu konuda bizi aydınlatacak profesyonel biri yardım edebilir mi?

@Redrock hocam tekerin oturmasi lazim basta sisik gibi gelebilir sana suan bende de oyle onu oturtman lazim bisikletcide, akort ayarinda sikinti olmamasi lazim, zinciri cok az yagli gondermisler ilk firsatta iyi bi yag ile yaglamak lagzim, koltuk ve gidon ayarini da yap kesin cok farkediyor suruste

Hocam sende kilitli pedal yolladilar mi peki , bi arkadasa yollamamislar da. Bi de sagdaki aynakolda kapak var mi senin benimkini bos yollamislar simdi farkettim

Ben 1 saat önce sipariş verdim mağazaya gönderttirdim orada toplatıp, ayarlatacağım. Şuan ne söylesem boş orada sorarım öğrenirim en geç 24.06.16'da mağazada olacakmış @Auron Sanchez

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Redrock
Tamamen aynı durumdayız. Mağazadan aldıktan sonra binerek eve giderim diye düşünüyorum ama inşallah problem olmaz.

@murat serbet Hocam sanırım istanbuldasınız kendiniz gidip alamadınız mı stoklarda forum istanbulda var gözüküyordu, ben çorlu şubesine gönderttirdim burada yoktu.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Redrock
İstanbul'dayım da maalesef Brandium mağazasında yok görünüyordu. Bu yüzden internetten sipariş edip mağaza teslimi yaptırmak istedim. Forum İstanbul bana çok uzak. Oradan sürerek gelme imkanım pek yoktu. Montajı da yaptırmak istiyorum mağazaya. Bu arada hemşehriyiz ;)

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
@murat serbet
Bende herşey mağazada olsun bitsin diye bakıyorum. Gerçi İstanbul'da sürmek ayrı bir beceri ya :)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde bin.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun bende elimde ki mtb mi( rockrider 8.1) satabilirsem sipariş vereceğim

Bisikletle birlikte verilmeyen Spd pedal için mail attim, bakalım nasıl dönüş yapacaklar ben de merak ediyorum firma politikalarını !

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri