Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

Hayırlı olsun güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bisikletin özellikle kadrosu çok hoşuma gidiyor. Durumu ayarlayabilirsem ben de almayı düşünüyorum.

Scudo
@ecelfeli @sahbaz061@kıvanç özkarayel Arkadaslar cok tesekkürler, umarım daha iyisi sizindir veya sizin olur :)

@Cesmeonu
Hocam arkadasin birisinin bisikletini iade almislar 50 km kullandigi halde, digerininkini almamislar. Sanirim karsisinda o sirada muhattap olan insanin insafina kalmis bir durum gibi geldi bana. Umarım olumlu.bir yanit alirsiniz, eğer alamazsanız da bu işin peşini bırakmayın sürekli arayıp mail atın, sonuçta hakkiniz olan bir sey

Arkadaşlar tüm şartlarımı zorlayıp bisikleti alacağım halen kullandığım rockrider 8.1 mtb medium kadro 1.72 boy 78 cm iç bacak ölçüm yine M kadro sipariş vereceğim bu kadro boyu benim için uygun olur mu?

@sahbaz061 Alur 700 kullanıcıları Son 5-6 sayfayı okursan faydalı olur. Bir de iç bacak boyu kol boyu vs onları dikkate alman gerek. Üst boru öne doğru 1-2 cm bombeli bir dizaynı var.

@Groims

Merhaba sanırım Samsun'da ki son m kadro alur 700'ü siz aldınız. Mağaza da ne yazık ki daha yok internetten sipariş vereceğim muhtemelen mağazaya gelmez diye düşünüyorum. Aksilik o ki ultra 700'de Samsun'da yok gidip deneme şansım da yok. Bugün iş çıkışı piazza avm den alacaktım nasip değilmiş. Güle güle kullanın..

@sahbaz061 Alur700'un kadrosu cok buyuk. M dedikleri kadro boyu baska markalarin L kadro boyuna esdeger. Sizin boyunuz icin S kadro daha uygun. Ne yazikki ne Alur ne de Ultra700'de S kadro yok.

Ek: M kadroda orta borunun yerden yuksekligi yaklasik 80 cm.

bence buradan haberleşip aynı şehirde yaşayan arkadaşlar boy mevzusunu birlikte çözebilirler. Bisiklet sahibi arkadaşlar almak isteyenlere yardımcı olabilirler

@sahbaz061 @celikkadro güzel açıklamış. Malesef M kadro size büyük gelir. Ben İstanbullu olduğumdan Samsun'daki bisikleti maalesef alma şansım yok. İnternetten de alabilirdiniz kadro boyu uysaydı.

@Groims
Teşekkür ederim forum da ki bir arkadaş ile sizi karıştırdım Samsun'da yaşadığınızı sandım özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar Bisikletim mağazaya ulaşmış ama yarın sabah gidip teslim alacağım. İş yerimden izin almak istemedim. Beklemek zormuş :)

• Beğen
Yakın bir arkadaşıma önerdim bu bisikleti mosso, carraro felan bakıyordu bunu aldırdım. bisiklet gelince inceleme fırsatı buldum en güzel yanı 105 fren kaliperlerinin kadroya 2 noktadan bağlı olması; daha yüksek fren kabiliyeti sağlayacağı aşikar. diğer bir güzel yanı ise arka fren arka arttırıcı ve ön arttıcının kablolarının kadro içinden geçmesi, janları ise mosso carraro bianchi salcano markalarının stok jantlarında çok çok daha kaliteli aero teller kullanılmış göbeklerde kaliteli olduğunu hissettiriyor maviclere benzettim ben decathlonda mavic te fransız markalar olduğunu düşünürsek mavice ürettirmiş olabilirler diye düşünüyorum ancak çember mavic gibi değil kanallı. Biri jantları konusunda aydınlatabilirse sevinirim. kısacası 2,500 tl ye yok satan bir bisiklet bulursanız alın aldırınn. arkadaşım mağazdaki son bisikleti aldı standdan.

Sevgili arkadaşlar merhaba araştırmalarım sonucu Alur 700'ün S kadrosu bana uygun (1,72 boy 78 cm iç bacak ölçüm) fakat ne yazık ki S kadro hiçbir yerde yok. M boy kadro sipariş etsem pişman olur muyum büyük mü gelir? Bulunduğum ilde ne Alur 700 ne Ultra 700 var dolayısıyla deneyemiyorum. Yorumlarınız nelerdir yazarsanız çok sevinirim.

• Beğen
@sahbaz061 dostum, @ilker bey M kadro ile ilgili tüm soruları Alur 700 kullanıcıları bu linkte açıkladı.
M kadro olmaz. Vücuduna zarar vermeye değmez.

Bende 1.75, 80 cm iç bacak boyum var. M kadroya cesaret edemedim.

@Groims Teşekkür ederim hocam bir süredir takip ettiğim bisikletti indirimi de kaçırmak istemedim açıkçası umutsuzca sormuştum cevabımı da almış oldum. Teşekkürler tekrardan artık yeni modelleri bekleyeceğim, nasip değilmiş.

• Beğen
@sahbaz061 Kardeşim yol bisikletine heveslendiysen Carraro Cr052 2000 tl havale fiyatlısı vardı istersen linkini atayım. O fiyata o alette çok uygun, bu olmasa ben onu alacaktım.

@Auron Sanchez Teşekkür ederim hocam Alur 700'ün kadrosunu çok beğenmiştim en iyi biraz daha beklemek olacak sanırım.

Arkadaslar bisikleti bugun magazadan alip eve surerek dondum. İlk izlenimlerimi paylasmak istedim. Bisikletin akiciligi super. Ucma hissi yaratiyor. Dengesi de harika. Guvende hissettiriyor. Mtbden sonra cukurlari daha fazla hissettim normal olarak. Bir de cukur ve tumseklerde lastiklerden ses geliyor. Ama en buyuk problem fren oldu benim icin. Frenlere ustten tutarken basmayi beceremedim. Surekli alttan tutarak gitmek de biraz zor. Umarim alisirim. Bu arada bisikletle birlikte verdikleri aydinlatmalar cok dandik. Arka aydinlatma yolda dustu. Ogluma da decatlondan 16" bisiklet aldik. Onda da ayni aydinlatmalar var. Dusunun artik.
Ama genel olarak memnunum. Fotograflari telefondan yuklemeyi beceremedim pazartesi insallah.

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz ve Groims
@murat serbet hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin :) tutuşa ve frenlere alişmak biraz zaman aliyor ancak elinizin alisacagina eminim. Ustten tutunca ben hala freni sonuna kadar kullanamiyorum o zor oluyor ama bana yetecek kadar yavaslatabiliyorum. Aydinlatmalar fazla ışık vermiyor gercekten, aksam yol almaya yetmez ben ekstradan A101 den aldigim el fenerini takiyorum 35 50 metre arasi cok iyi aydinlatan bi cihaz, tabi göruntü kötü oluyor aksam diye dert etmiyorum :D size bir sey sorabilir miyim zincire elinizi surdugunuzde yag geliyor mu yoksa sadece orda oldugunu hissediyor musunuz? Bir de lastikleri icine tam oturttular mi ona bakar misiniz cevirince hafif bombe oluyor diger türlü.

Geri