Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@I am the Uptown C.
Hocam çok sabırsızım, bi şey isteyince gözüme uyku girmiyor onu almadan :koptum::koptum::koptum:

@hashus1099
Sağolun hocam :) Aynen ilerleyen zamanlarda imkanım yettiğince geliştirmeyi düşünüyorum, şimdi bunda acemiliğimi atayım da yeni takılacak parçalara hazırlık olsun :harika: Aynakolu ve rublesi şimdilik güzel ama 105 inkileri kullanmadım kıyaslayamıyorum tabi :)

@celikkadro

Sağolun hocam :) Benjamin adı bisiklete çok yakıştı kerata :komik::komik: Boy olarak beni düzelttiğiniz için teşekkürler yanlış bilgilendirmek istemem kimseyi :)

@Hakkı Derik

Hocam sağolun :) Ayrıca teşekkürler sorularımı yanıtladığınız, zamanınızı ayırıp tek tek cevapladığınız için :harika: Anladım ucuz iç lastik candır diyorum o zaman :komik: Ucu olmuyormuş pompanın şimdi baktım da. Aynen hocam çok dikkatli sürüyorum, hava basıncına dikkat edeceğim :) Tamamdır zaten o polisler daha arabaları yakalayamıyor beni fark bile etmezler :koptum::koptum::koptum:

@Sadettin Z.

Hocam çok teşekkür ederim, biraz daha param olsa sizin Cannondalenize gözümü dikmiştim ama çıkabileceğimin son noktasındaydım alamadım maalesef, satılmış şimdi de size de alan arkadaşa da hayırlı olsun :) Yağlamayı kesin kaçırmamam lazım önceki bisikletimdeki rubleyi yemiştim cahilliğimden. Gidonu biraz kaldırmam lazım sanırım üst kısmından tutarken fren yapmakta zorlanıyorum biraz. Sizin dediğiniz gibi yapmıştım da bisikletçi arkadaş daha da eğdi bu böyle kullanılır diye :agla: Aynen ucuz iç lastik alayım da yolda bırakmasın beni yama, basınçtan çıkan çok oluyormuş demin biraz araştırdım da. Evet hissettim mtb ile yol bisikleti arasındaki farkı hem de çok fazla. Ama alıştım hemen sanki anlamadım yıllardır sürüyor gibi sürdüm demin 18 km yol yaptım :) Kilitli pedala daha çok var sanırım daha eldiven, gözlük, forma var sırasıyla :) Çok teşekkürler zamanınızı ayırıp tek tek cevapladığınız için elinize sağlık.

@yyokes Hocam çok teşekkür ederim :)

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanın belki ileride lastikleri değiştirmeniz gerekebilir tam olarak kaç kg bilginiz varmı large bedeni merak ediyorum

Arkadaşlar demin 2 senedir Carraro Crs600 mtb bisikletimle gittiğim üniversite yolundan gidip döndüm. 2 senedir gidip geldiğim yolu en fazla 5 km sanırken geçen gün google mapten baktığımda 18 km yol gittiğimi görüp şok olmuştum. Yani mesafe algım o kadar kötü :koptum::koptum: Demin o yoldan yol bisikletimle gidip döndüm ve yolun aslında dümdüz asfalt olmadığını farkettim. Yol taş doluydu sıyrıla sıyrıla gittim. Mtb de pedal çevirmeden kesin duracağı rüzgarda yol bisikletiyle neredeyse hiç hız kesmeden gidildiğini farkettim. Bisiklet yolda akıp gidiyordu resmen, mtb de nefes nefese gidip döndüğüm yolu çok rahat bi şekilde tamamladım.

@NewStyle Çok teşekkür ederim :) Lastikler yıpranana kadar kullanmayı planlıyorum malum ucuz olmuyor pek lastikler :) Malesef ağırlık hakkında hiç bi fikrim yok

@Auron Sanchez öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürün :)
ince lastik solüsyonla ve solüsyonsuz yama setiyle de yamalanır. solüsyonsuz topeak solüsyonlu da 5 liralık yama setiyle yamaladım. küçük olan yamalardan alın.
btwin in iç lastikleri çok dandik öyleki lastiği şişirirken bile sibop kısmından yarıldı. maxxis iç lastik kullanıyorum tavsiye ederim.
bence her 500 km de bakımını yapın tabi bunda sade su ile yıkamalar hariç
topeak in raceracket hp modeli var 100 tl çok rahat hava basabilirsiniz max 160 psi basma değeri var.

@gokberk88 Çok teşekkür ederim :) Bende bi yama var da herhalde bi tur dolanır bu lastiğe dışı turuncu içi siyah olanlardan :koptum: Sipop kısmından yarıldığını okudum demin 735TCA da sanırım siz yazmıştınız yine :) Maxxis'in iç lastiğinin fiyatlarını araştırma şansım olmadı henüz, patladığı sırada yanımda bulundurmak için bi tane alabilirim tavsiyeniz için teşekkürler :) Tamamdır onu hesaplamak için bi km saati şart bana :) Daha çok alacağım şey var baktım da 100 lira da ordan geldi :komik: Fiyatlarına baktım da zaten en uygunu raceracket diyor herkes. Sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için :)

@Auron Sanchez hayırlı olsun yarın bende siparişini vereceğim, sanırım sizinle aynı zamanda yol bisikleti arayışına girmiştik. Şimdi de aynı zamanda aynı bisiklete sahip olacağız. İyi pedallamalar :)

@Redrock Sağolasın hocam :) Aynen hatırlıyorum :) İnşallah en kısa sürede sahip olursun istediğin bisiklete, aldıktan sonra mesajını bekliyorum, şimdiden hayırlı olsun :harika:

@Auron Sanchez

En yakın zamanda yorumumu yazacağım hocam tabii biraz acemice olcak ama olsun :D

Hayırlı olsun maşallah kara şimşek :D kazasız belaasız kullanman dileğiyle =)

Bende haftasonu samsundan aldım ama üzerinde spd pedal yoktu ne yapmalı acaba , sordum hatta yok dediler

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hologram Sağolun hocam isim yakıştı :D

@Cesmeonu Siz bi decathlonu arayın spd pedal ve kalleri ile birlikte verilecektir yazıyor Alur700 ün sayfasında. Vermek zorundalar. E-mail atın bir kaç tane kesin bir çözüme kavuşur. Adını kötüye çıkarmak isteyecek bir firma olduğunu düşünmüyorum

@Cesmeonu E-mail kesin çözüm, ordaki kişilere sormayın direk arayıp mail atın, ana yere ulaşsın dedikleriniz

Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin. Bisikletin donanimini tam olarak yazabilir misiniz.Almayi dusunen arkadaslar icin faydali olur.

@H.T cok sagolun hocam :) donanim olarak decatlonun sitesinden fazla bi bilgim yok malesef benim de :( Ancak sunu soyleyebilirim yol bozukluklarini cok hissetmedim, beni rahatsiz etmedi sanirim maşadan kaynakli bi durum bu. 50/34 aynakolu var, yol bisikletiyle yokus cikmanin iskence oldugunu cok duydum ancak mtb den farkli bi his uyandirmadi bende cok rahat ciktim. Lastiklerden de memnunum markasini kalitesini bilmiyorum ancak yol tutusu cok iyi. Hatta ilk kullanmaya baslayacagim sırada korkmustum donuslerde kaymasindan, yola hakim olamayacagimdan ama cok rahattim, hizli bi sekilde donusleri de donebildim. Pedal spd pedali ama normal ayakkabiyla kullaniyorum ben, iyi kavriyor, kayma vs. olmadi. Bir de arka gobegin sesi hosuma gitti guzel geliyor giderken, yolda hizini kesmeden akiyor bu buyuk ihtimalle tum yol bisikletlerinde boyledir diye dusunuyorum. Bunlarin disinda aklima bi sey gelmiyor malesef umarim yardimi dokunur arkadaslar :)

Ben ne kadar çok "çok" yazıyorum bi daha okuyunca sasirdim azaltiyim sunlari :eek::eek::komik::komik:

@H.T
Donanım olarak aynakol dışında bütün vites bileşenleri 105in 10lusu sanırım eski seri grupset. Aynakol btwin üretimi keza jantlarda o şekilde.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Şu videodan sonra btwinin jant kalitesinede güvenmeye başladım akıcılık konusunda.Alur 700 jantları sanırsam mavic ama olmasada kaliteli olduğuna eminim..

@celikkadro aynen hocam bugün dediklerinizi yapıcam bakalım sabahın bu saatinde aklımda alur var :)))

Geri