@I am the Uptown C.
Hocam çok sabırsızım, bi şey isteyince gözüme uyku girmiyor onu almadan

@hashus1099
Sağolun hocam
Aynen ilerleyen zamanlarda imkanım yettiğince geliştirmeyi düşünüyorum, şimdi bunda acemiliğimi atayım da yeni takılacak parçalara hazırlık olsun
Aynakolu ve rublesi şimdilik güzel ama 105 inkileri kullanmadım kıyaslayamıyorum tabi 
@celikkadro
Sağolun hocam
Benjamin adı bisiklete çok yakıştı kerata 
Boy olarak beni düzelttiğiniz için teşekkürler yanlış bilgilendirmek istemem kimseyi 
@Hakkı Derik
Hocam sağolun
Ayrıca teşekkürler sorularımı yanıtladığınız, zamanınızı ayırıp tek tek cevapladığınız için
Anladım ucuz iç lastik candır diyorum o zaman
Ucu olmuyormuş pompanın şimdi baktım da. Aynen hocam çok dikkatli sürüyorum, hava basıncına dikkat edeceğim
Tamamdır zaten o polisler daha arabaları yakalayamıyor beni fark bile etmezler 

@Sadettin Z.
Hocam çok teşekkür ederim, biraz daha param olsa sizin Cannondalenize gözümü dikmiştim ama çıkabileceğimin son noktasındaydım alamadım maalesef, satılmış şimdi de size de alan arkadaşa da hayırlı olsun
Yağlamayı kesin kaçırmamam lazım önceki bisikletimdeki rubleyi yemiştim cahilliğimden. Gidonu biraz kaldırmam lazım sanırım üst kısmından tutarken fren yapmakta zorlanıyorum biraz. Sizin dediğiniz gibi yapmıştım da bisikletçi arkadaş daha da eğdi bu böyle kullanılır diye
Aynen ucuz iç lastik alayım da yolda bırakmasın beni yama, basınçtan çıkan çok oluyormuş demin biraz araştırdım da. Evet hissettim mtb ile yol bisikleti arasındaki farkı hem de çok fazla. Ama alıştım hemen sanki anlamadım yıllardır sürüyor gibi sürdüm demin 18 km yol yaptım
Kilitli pedala daha çok var sanırım daha eldiven, gözlük, forma var sırasıyla
Çok teşekkürler zamanınızı ayırıp tek tek cevapladığınız için elinize sağlık.
@yyokes Hocam çok teşekkür ederim
Hocam çok sabırsızım, bi şey isteyince gözüme uyku girmiyor onu almadan
@hashus1099
Sağolun hocam
@celikkadro
Sağolun hocam
@Hakkı Derik
Hocam sağolun
@Sadettin Z.
Hocam çok teşekkür ederim, biraz daha param olsa sizin Cannondalenize gözümü dikmiştim ama çıkabileceğimin son noktasındaydım alamadım maalesef, satılmış şimdi de size de alan arkadaşa da hayırlı olsun
@yyokes Hocam çok teşekkür ederim