M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.360
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aliexpress ryet marka seleler guzel. Suan full carbon adaptif bir selesini kullaniyorum ve oldukca rahat. Yaklasik 1000km oldu herhangi bir deformasyon vs falanda yok hala ilk gunku gibi.Şu aralar Toseek marka AE ürünü karbon sele borusu ve bahsettiğiniz seleyi inceliyordum. Yorumunuz benim için oldukça faydalı oldu, teşekkür ederim.
Rayları karbon olduğu için çok güvenemedim. 100 gram fazla olsun ama biraz güven versin diyorum kendi kendime. Sonuçta riskli bölgelerAliexpress ryet marka seleler guzel. Suan full carbon adaptif bir selesini kullaniyorum ve oldukca rahat. Yaklasik 1000km oldu herhangi bir deformasyon vs falanda yok hala ilk gunku gibi.
Teşekkürler hocam bir çift tpu da ben aldımRidenow tpu iç lastikler yine indirime girmiş. Tanesi 150 liradan iki tane alınca vergi dahil 360 TL ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. (link)
Bu çok fonksiyonlu alyan seti de indirimde. İçinde zincir kesme aleti de var. (link)
315634 dosyayı görüntüle
Malzeme kalitesi cidden iyi, yakından görüp test etme imkanınız olsaydı bu markaya yaklaşımınız değişebilir, AE ürünleri yada karbon üretim yapan bu tarz firmalar özellikle kendi markasını belli seviyeye getirmiş hem mağaza olarak 2-3 yıl ve üzerinde aktif satış yapan ve bir çok geri dönüş almış ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum, işçilik gayet iyi seviyedeRayları karbon olduğu için çok güvenemedim. 100 gram fazla olsun ama biraz güven versin diyorum kendi kendime. Sonuçta riskli bölgeler![]()

Sanırım 120 gramdı bu sele. Şimdiki sele ve sele boruma göre en az 500 gram tasarrufum olacak değiştirdiğimde. Hafifliğin yanısıra sağlam olması da çok önemli. Aliexpress karbonlarına bakış açım değişiyor yavaş yavaş olumlu yorumları gördükçe. Yaza doğru mutlaka düşüneceğim karbon sele ve sele borusunu. Teşekkürler tecrübeniz için.Malzeme kalitesi cidden iyi, yakından görüp test etme imkanınız olsaydı bu markaya yaklaşımınız değişebilir, AE ürünleri yada karbon üretim yapan bu tarz firmalar özellikle kendi markasını belli seviyeye getirmiş hem mağaza olarak 2-3 yıl ve üzerinde aktif satış yapan ve bir çok geri dönüş almış ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum, işçilik gayet iyi seviyedeEn nihayetinde tercih meselesi, alıp almamak herkesin kendi kararı.
315650 dosyayı görüntüle
315649 dosyayı görüntüle
315648 dosyayı görüntüle
315647 dosyayı görüntüle
315646 dosyayı görüntüle
Bisiklet parçalarında Og-Evkin, Ryet (Lexon), Thinkrider, Magane gibi markaların ürettiği ürünler oldukça iyi. Zaten bu markalar yavaş yavaş Aliexpress dışına çıkıp kendi markalarıyla dünya piyasasına girmeye başlıyor. Aliexpress'de çakma değil de kendi tasarımlarıyla kendi markalarıyla ürün çıkaranlar genelde iyi oluyor. Satıcının faaliyet süresi. Ürünün yorum sayısı gibi durumlar zaten ürün için bir görüş oluşturuyor. Ali'de çakma, taklit ürünlerden kaçının.
Evet bu cihaz yeni çıktı, Magene c406 kullanıyorum, olukça da memnunum, şimdiye kadar hiç problem çıkarmadı, sadece GPS e ilk bağlanırken, biraz açık alan ve sabit durmak gerekiyor, bu şekilde çok daha hızlı bağlanıyor.(link) gps cihazını ilk defa görüyorum. özelliklerine bakarsak garmin alternatifi olabilir gibi duruyor. fiyat olarak da uygun bayağı.

O zaman en iyisi şu an beklemek hocam. İndirimli birkaç tane daha ürün deneyince aliexpress biraz dolandırıcı hissettirdi. Artık indirime girmesini bekleyeceğim. Paskalyada iner diye tahmin ediyorum.@__bisiklet__sever__
Sık sık oluyor bu. Hatta aynısını yaşadım az önce. Şu seleyi AliExpress'ten alıp üç sene kullanmıştım:
315746 dosyayı görüntüle
Sonra bisikleti satarken gönderdiğim için pişman oldum. Aynısı hala var mıdır diye ararken ücretsiz teslimat ile 130 liraya buldum. Hemen alayım dedim ama fiyat değişti.
Gerçi fiyatı yine çok iyi ama hemen almam. Takip ederim bir süre daha.
Güzel duruyor, güle güle kullanın315797 dosyayı görüntüle
Tosekk gidon bisikletin uzerinde yerini aldi
315797 dosyayı görüntüle
Tosekk gidon bisikletin uzerinde yerini aldi
Sele borumda bu marka 6 7 aydır kullanıyorum şimdi gidonu taktım bence sağlam ve kaliteli ürünleriGüzel olmuş hayırlı olsun.
Bende (link)ürünü beğendim ama güvenemiyorum.