Scudo Sports

Aliexpress

Zincir ölçü aleti alıyım dedim ürün 30-40 TL kargo 30 TL vergi 20 TL toplam 80-90 TL. Türkiyede de aynı fiyata bulunuyor. Sadece 1-2$ olan ürünü getirmek istediğimde ürünün 5 10 katı vergi + kargoya gidiyor. Ahh ahh nerde o eski günler 😂
Satıcılar aradığım her ürünü satsa tek seferde toplu alacam ama bi ürün birinde var diğerinde yok..

Scudo
Zincir ölçü aleti alıyım dedim ürün 30-40 TL kargo 30 TL vergi 20 TL toplam 80-90 TL. Türkiyede de aynı fiyata bulunuyor. Sadece 1-2$ olan ürünü getirmek istediğimde ürünün 5 10 katı vergi + kargoya gidiyor. Ahh ahh nerde o eski günler 😂
Satıcılar aradığım her ürünü satsa tek seferde toplu alacam ama bi ürün birinde var diğerinde yok..

Aklımda uzun zamandır bu konuya değinmek vardı. Gerek aliexpress gerekse de wiggle vs siteler için siparişleri forum içinde birleştirip versek gayet iyi olur. Çıkan shipping ücretine gümrük ücretine siparişin gerçek değeri oranında ortak olunur. Bence çok iyi olur organize olabilirsek.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
5 dolar ve ücretsiz kargo olan bir ürünü sepete atınca 3 dolar indirim yaptı ve 15 TL para verip sipariş verdim. Gelince de 15-20tl ücret çıksa 30-35 tlye almış oluyorum. Türkiyede bulabildiğim en ucuzu 90tl idi..

Selam Arkadaşlar, Ali express de satılan taytların jelinde 9d-15d-16d-19d gibi rakamlar var. Bunların hangisi daha konforlu?

@Fota Benim bildiğim rakamların yanında yazan ''d'' density manasına geliyor. Yani yoğunluk. Rakam ne kadar yüksekse yoğunluk o kadar fazla ve konforlu. Yatak, koltuk gibi içinde sünger nevi şeyler barındıran işlerde malzemenin yoğunluğu üstüne oturduğunuz veya yattığınız zaman ne kadar ezilip ezilmeyeceğini belirliyor. Taytların içine konan malzemede de aynı prensip geçerli diye düşünüyorum.

@Fota Benim bildiğim rakamların yanında yazan ''d'' density manasına geliyor. Yani yoğunluk. Rakam ne kadar yüksekse yoğunluk o kadar fazla ve konforlu. Yatak, koltuk gibi içinde sünger nevi şeyler barındıran işlerde malzemenin yoğunluğu üstüne oturduğunuz veya yattığınız zaman ne kadar ezilip ezilmeyeceğini belirliyor. Taytların içine konan malzemede de aynı prensip geçerli diye düşünüyorum.
Teşekkürler

Aliexpress ten gelecek ürünün ptt de takibini ve gümrük vergisinin miktarını nasıl öğrenebilirim?

Aliexpresste indirimler başlamış, alacağınız ürünler varsa şimdiden sipariş edin çünkü kargolarda sıkıntı var. 10 gün önce falan aldığım indirimli ürüne ek süre koymuştum bugün verildi kargoya.
@hrnkral 17Track üzerinden takip edebilirsin, Türkiyeye girdiğinde ptt sistemine düşüyor tüm bilgiler.

@Anonim takip no RB020633979SG şu. 17track sitesinde not found yazıyor. Aliexpress programında menşe ülke deposundan yola çıktı yazıyor. Türkiyeye giriş yapınca ptt takip numarasını nasıl öğrenicem ? Kusura bakmayın ilk siparişim :)

@hrnkral Takip no aynı, yakında ptt sistemine de düşer.

Telefona PTT Kargo uygulamasını kurup bi defa takip noyu yazın, durumu değiştikçe bildirim gelir. Sitesinden sorgulamak doğrulama kodu falan işkence çünkü.

• Beğen
Tepkiler: hrnkral
Selam arkadaşlar; bu ürün tahminen ne zaman gelir; tecrübesi olan arkadaşlar var mı
D653A8B0-CC87-49F5-8955-84BC33EDA15C.jpeg

2020-09-21 14:52

H500aa15a28e84fc8b66fdfd9000d5e337.png

Delivering
Gönderi, yerel gönderim şirketinde

ptt biraz şans işi 1 ay evvel ptt ye teslim edildi hala ortada yok

Bu aralar aradığımı bulmakta sıkıntı çekiyorum. İstek listeme attığım birçok üründe Türkiye'ye gönderim kapatılmış, muadillerinin fiyatları çok yüksek, kargo ücretleri de aynı şekilde. Bir maşa + bir gidon 110 dolar ediyor.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@Fota kargoyu YANWEN ile göndermişler. İstanbul'da yaşıuorsan bir haftaya elinde olur (gümrükte pek beklemezse)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
(link)

Bu üründen kullanan var mı? Tavsiye ederseniz alayım diyorum, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: menem
türkiyeye girişi yapılan ürünün gümrük vergisi neden görünmüyor? bilgisi olan var mı?

Geri