- Tepki
- 5.272
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aliexpressten takipli gönderilen ürünün hareketleri aliexpressten takip edilebiliyorken ptt den kontrol etmek istediğimde takip numarası hatalı diyor.
PTT ürünü hiçbir zaman adresime teslim etmediğinden hep şubeye gidip teslim aldım. Kargom şubeye geldiğinde takip numarası sistemlerinde görünmediğinden paketi bulamayacaklar.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Kargoya verildiyse ptt sistemine hemen düşmez birkaç gün sonra ptt sistemine düşecektir.Aliexpressten takipli gönderilen ürünün hareketleri aliexpressten takip edilebiliyorken ptt den kontrol etmek istediğimde takip numarası hatalı diyor.
PTT ürünü hiçbir zaman adresime teslim etmediğinden hep şubeye gidip teslim aldım. Kargom şubeye geldiğinde takip numarası sistemlerinde görünmediğinden paketi bulamayacaklar.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Bende de hata veriyordu ama birkaç gün sonra düzeldi hatta az önce bildirim geldi istanbul pim torba kapandı diye@izzetince Takibi oradan zaten yapabiliyorum. PTT den yapamıyorum.
@hrnkral Yeni sipariş değil. Paket şuan gümrükte görünüyor.
@izzetince çözümü vermişsiniz siz de. Ben anlamamışım. Teşekkür ederim.
Selam. Gümrük zaten 8 TL gümrüğe sunma ücreti aliyor. Sonra senin aldığın ürünün %20sini alıyor çıkan rakam facia oluyor.@HakanAydn gümrük vergisi mevzusunu bilmiyordum 10 tl bişey aldım ptt görevlisi 16 tl vergi diyince şok olmuştum![]()
Bu arada gümrük PTT sisteminden görünüyor. Gümrük ücreti çıkınca sisteme düşüyor.türkiyeye girişi yapılan ürünün gümrük vergisi neden görünmüyor? bilgisi olan var mı?