Scudo Sports

Aliexpress

@Berke hocam her hafta iki paketim geliyor aliexpress den. Sizin hesaplama hatalı.

Ürün bedeli + Paketin üzerinde yazan tutar (Bu tutara inanmazlarsa paketi açıp kendileri bir değer belirleyebiliyor.) x %20 + 8.80 TL gümrüğe sunma bedeli

En son 26 dolar değerinde grafik tablet aldım, satıcı 7 dolar yazmış. Gümrükte paketi açıp 40$ olarak yazmışlar değerine. 68 TL vergi ödedim (8$ + 8.80 TL)

Bu yıl verdiğim yaklaşık 20-25 siparişin hiçbirinde %20 Gümrük vergisi ve gümrüğe sunma bedeli dışında ÖTV adında bir tahsilat olmadı. Siparişlerin nerdeyse tamamı son iki aya ait.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Yldrm07
Scudo
Aliexpressten 1 hafta önce verdiğim sipariş bugün bana ulaştı. Aras kargo tarafından getirilen pakette gümrük vergisi vs. de görünmüyor. Çok şaşırdım.

Aliexpressten 1 hafta önce verdiğim sipariş bugün bana ulaştı. Aras kargo tarafından getirilen pakette gümrük vergisi vs. de görünmüyor. Çok şaşırdım.
Ne aldınız hocam acaba?

Bugünlerde siparişlerim 10-11 günde geliyor. Hayırdır inşallah. Vergi tatlı geldi galiba 🤣

Benim bir siparişim var 1 ayı geçti ortada yok. Takip de edilemiyor. Daha önce aynı kargo yöntemi ile alış veriş yapmıştım ve takip edilebiliyordu. Satıcıya sordum sizin seçtiğiniz yöntem çinden çıktıktan sonra takip edilemiyor dedi. Ki standart seçili gelen kargo idi. Özellikle seçmedim. Aynı kargonun ekonomi olanı varmış o takip edilemiyormuş çinden sonra. Caniao economy

OG- Evkin'den aldığım gidonu yeterince sıkmama rağmen kayıp öne doğru düşüyor. Artık kaza yapacağım diye korkuyorum vidalar da yakında yalama olacak sizce napayım?

@AeroKnight Boğaz bağlantı yerine karbon macunu sürdünüz mü? Sürmediyseniz bir miktar sürmeniz gerekiyor. Aksi halde kayması doğal. Macun bu kaymayı engelliyor. Türkiye'de bulamazsınız ama bildiğim kadarıyla Wiggle'da satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling ve MakRo
@Aybek Cihan Yok hocam sürmedim nereden bulabilirim onu?

Bu ayın 11 inde verdiğim sipariş 17sinde TR geldi. Bugün teslim edildi. Bugüne kadar en hızlı gelen kargom bu oldu.10 dolar için 16.42. TL vergi ödedim.
Mağaza puanı % 100 bu arada .
EE278299-99D0-41A3-86AE-0851C2E22457.jpeg

selamlar. denemek için bir forma siparişi verdim bekliyorum.

Gümrük vergisinden bahsediliyor. bu ücret nerde karşıma çıkacak. kapıdan teslimde mi?

@Gncrvic bir üsteki resimde detayları görebilirsiniz. Teslim alırken ödüyorsunuz.

selamlar. denemek için bir forma siparişi verdim bekliyorum.

Gümrük vergisinden bahsediliyor. bu ücret nerde karşıma çıkacak. kapıdan teslimde mi?

Aliexpress'ten yada track24'ten takip numarasıyla takip edin, Türkiye'ye giriş yaptıktan birkaç gün sonra PTT'nin sitesinde aynı numara ile görebilirsiniz

Verdiğim forma siparişi bir haftadır ptt şubesinde gözüküyor, ptt evlere kargo getirmiyor mu yurtdışı siparişinde, şubeden mi almam lazım

@BooJack getiriyor, biraz yavaşlar. İstersen gidip alabilirain.

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Verdiğim forma siparişi bir haftadır ptt şubesinde gözüküyor, ptt evlere kargo getirmiyor mu yurtdışı siparişinde, şubeden mi almam lazım
Hangi forma? Ben de bakınıyorum bugünlerde.

Geri