Scudo Sports

Aliexpress

@BülentBayraktar sipariş verirken odeme noktasına kadar gelin daha sonra ödemeden vazgeçin direk sipariş verdiniz ürün ödeme bekleyenler kısmına düşecek satıcı daha sonra burdan fiyatı guncelleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Scudo
@CeCeKa Bir gelişme yok henüz.

Düzeltme: @CeCeKa Saat 11 gibi gümrük ücreti hesaplandı. Muhtemelen bugün işlemler tamamlanır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve CeCeKa
3 ay bugün doldu bende refund isteği açtım bakalım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Paketimi bügün teslim ettiler.
15.50 dolar paket 27.75 vergi 🙃 ürünleri beğendim.
WhatsApp Image 2020-08-13 at 12.06.37.jpeg WhatsApp Image 2020-08-13 at 12.06.37 (1).jpeg

@ekren gökhan özellikle şu su geçirmez çantayla ilgili yorumunuzu merak ediyorum, malzeme kalitesi ve kullanım sonrası performansını paylaşırsanız ileride çok sevinirim, iyi forumlar.

O değil de 20 TL lik freecargo ürün alıyorsun.
Elin çinlisi tüm işlemleri halledip sana yolluyor.
Eve geliyor PTT görevlisi 16TL vergi ödemesi isterken bile utanıyor.

Ne tuhaf durumlar.

Son siparişim de elime ulaştı. Siparişten 36 gün sonra geldi. QR mandal. 40 gr ağırlığında. Kuponla 10 dolara geldi. 16 TL vergi ödedim. Linkini bırakıyorum;

(link)

DSC_0010.JPG

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve bonder76
AliExpress standart shipping ile aldığın ürün Türkiye giriş yaptı fakat oradaki kodu “PTT kargo takip” e yazdığımda barkod hatalı diyor.Bu ürünü Türkiye’de hareketlerini nasıl takip edebilirim acaba ?

AliExpress standart shipping ile aldığın ürün Türkiye giriş yaptı fakat oradaki kodu “PTT kargo takip” e yazdığımda barkod hatalı diyor.Bu ürünü Türkiye’de hareketlerini nasıl takip edebilirim acaba ?
Sipariş hareketlerinde yeni bir barkod yazıyor olabilir. Bazen Türkiye ye girince yeni barkod veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: fensinn

17track.net ten sorgularsan Yurt içinde sorgulayabileceğin bir takip kodu daha verecektir muhtemelen o kod ile sorgulayabilirsin hocam
Sonunda pes edip yol bilgisayarı aldım birkaç gün kullanıp değerlendirdikten sonra inceleme yazısı yazacağım.
1.jpg
2.jpg
3.jpg

05 Ağustos'ta sipariş geçtim ve bugün 13 Ağustos aldığım ürün Bursa'da, kısmetse yarın dağıtımda. Bence süper hızlı bir alışveriş 👍 Neredeys 1 hafta ki yurt içi sitelerden alışveriş yapıldığında bile daha geç gelebiliyor.

Gümrüğe sunma ücreti= 8 TL
Damga vergisi=0.8 TL
Gümrük vergisi=21,81
Toplam=30,61 TL vergi görünüyor.

Aldığım karbon sele:
(link)

AliExpress'ten takipli bir sipariş verdim. Letonya'dan çıktı. 17Track'e ve AliExpress'e göre üç gündür Ptt şubesinde ama bana ulaşmadı. Ptt'den de kargo takibi yapmak istediğimde "hatalı barkod" hatasını alıyorum. Ptt'den bu takibi yapmanın yolu nedir?

AliExpress'ten takipli bir sipariş verdim. Letonya'dan çıktı. 17Track'e ve AliExpress'e göre üç gündür Ptt şubesinde ama bana ulaşmadı. Ptt'den de kargo takibi yapmak istediğimde "hatalı barkod" hatasını alıyorum. Ptt'den bu takibi yapmanın yolu nedir?
Birkaç üst mesajda aynısını sordum arkadaşlar yanıtladı hocam

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Birkaç üst mesajda aynısını sordum arkadaşlar yanıtladı hocam
Teşekkürler. Yazmadan önce üstteki mesajları okumalıydım.
TR'ye girdikten sonra kargo takibine yeni kod da eklenmemiş. Orijinal kod da çalışmıyor. Ptt insanı kanser eder.

Onu bunu boşverin de.
Masalsı bir dünya, rüya alemi gibi.

Bir giriyorum uygulamaya, Allaaahhh hiç görmediğim, piyasada olmayan çeşit çeşit çeşit, istediğin konuda, istediğin durumla, olayla ilgili milyonlarca ürün.
Üstelik tasarımları ve kaliteleri de hiç fena değil.
En iyisi de kullanıcı yorumlarının insanı yönlendirmesi.

Bak bak, sepete ekle ekle, istek listesine iliştir iliştir bitmiyor.

En sevdiğim şey AliExpress uygulamasına dalıp kendimi kaybetmek :D

Bayağıdır alışveriş yapmıyordum, abarttım 15 parça filan aldım.
Azar azar geliyorlar :D

91. günde refundım onaylandı. Aliexpresse uzun bir süre ara vereceğim, yarı fiyatına ürün alalım derken 3 katı pahasına stress yaşadım.

Geri