Scudo Sports

Aliexpress

@sspl her güzelin bir kusuru var. 😊 Çok ta keyiften almıyoruz zaten. Birazda mecburiyetten.

Scudo
@sspl her güzelin bir kusuru var. 😊 Çok ta keyiften almıyoruz zaten. Birazda mecburiyetten.
Böyle kusur olmaz olsun. Geldi mi geliyor mu ne oldu derken 3 ay da beklemek cabası. Benim şansıma zaten olabilecek en kötü her şey olur her zaman :)

Arkadaşlar Ali expressi çok sevmiştim ama ürünlerde kalite sorunları yaşamaya başladım. Üstüne üstlük tartışam açmama rağmen gördüm ki, Ali express hiç müşteriyi korumuyor. Ne mi yaşadım. Ortada ürün yokken ürün teslim edilmiş görünüyor. Ptt ye gittim. Böyle bir barkod numarası yok diyorlar. Yani ürün yok. Ali express teslim ettim diyor. 10 gün daha tanıdı.. Bekleyeceğiz bakalım. Yoksa tekrar tartışma açmayı düşünüyorum. Başına benzer bir şey gelen var mı? Ne yapmalıyım..?
,
Bütün bunlardan sonra Ali express o kadar da cazip değil.. Az öz orjinal ürün kullanma taraftarı olmaya başladım.. Yine wiggle chainreaction vs .. en kötü decathlon..

Arkadaşlar Ali expressi çok sevmiştim ama ürünlerde kalite sorunları yaşamaya başladım. Üstüne üstlük tartışam açmama rağmen gördüm ki, Ali express hiç müşteriyi korumuyor. Ne mi yaşadım. Ortada ürün yokken ürün teslim edilmiş görünüyor. Ptt ye gittim. Böyle bir barkod numarası yok diyorlar. Yani ürün yok. Ali express teslim ettim diyor. 10 gün daha tanıdı.. Bekleyeceğiz bakalım. Yoksa tekrar tartışma açmayı düşünüyorum. Başına benzer bir şey gelen var mı? Ne yapmalıyım..?
,
Bütün bunlardan sonra Ali express o kadar da cazip değil.. Az öz orjinal ürün kullanma taraftarı olmaya başladım.. Yine wiggle chainreaction vs .. en kötü decathlon..

Sizin ki gibi geldi görünüp gelmeyen 2 üründen iade aldım. Hatta ürünlerden bir tanesi 1 ay sonra geldi, satıcı ile iletişime geçtim illa paypal isterim dediği için ödeme yapamadım. Sonra hediye olsun dedi geçti. 26 Nisandan bu yana gelmeyen bir tane ürünüm kalmıştı sürekli uzatmaya geçiyordu. Dün disputeye düştü, işin garip tarafı PTT bu ürün kodu ile bana temassız ürün teslim kodu gönderdi ama 17track dışında kargo takibi çıkmıyor ptt sitesi de dahil, yarın bir postaneden gidip soracağım durumu soracağım.

Şuana kadar her hangi bir sıkıntım olmadı, çok hızlı ve çok gecikmeli ürün teslim aldığım da oldu, iade aldığımda oldu. Kalite konusunda 2016'da aldığım lambayı aynı performansı ile kullanıyorum, keza bir çok üründe de durum aynı, işime yarayan ürünler oldukça tercih de edeceğim. Tabi ki orijinal ürünün yeri başka. Bir de şöyle bir durum var, sizin alışveriş geçmişinize ve onay durumlarına bakıyor. Arkadaşımın hesabı sürekli anlaşmazlık açtığı için banlandı. Ürün gelsin gelmesin sürekli açıyordu aliexpress üyeliğini sildi.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    54,8 KB · Okunma: 14
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
,
Koruma süresi dolunca otomatik onaylıyor. Süre bitmeden kontrol edip uzatma talebi göndermek lazım garanti olsun diye. Onaylandıktan 15 gün sonrasına kadar genede tatışma açabiliyosunuz. Koruma sürem bitti ama bana ürün gelmedi derseniz yardımcı oluyorlar. 90 gün koruma süresinden sonra 91. gün bana iade yaptılar biraz uğraştım ama aldım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@kallone

Seleden bahsetmek gerekirse sele UD dedikleri karbondan yapılmış cok hafif takribi 105 gram. Ben genel kalite ve işçiliğini de beğendim yani pahalı bir sele görüntü ve hissiyatinda.

Üzerinde kinforu arttırmak için jel ya da sünger gibi malzemeden orta sertlikte ince bi tabaka var.

Çok uzun deneyimleme imkanım olmadı ama "Pedsiz Olarak" yaklaşık 40 km 1.5 saatlik bir sürüşte kullandim 2 gün önce. Çok zorlanirim incecik tahta gibi diyordum ancak gayet rahat ettim.

1 gün sonrasında ise bacak arası ağrısı oluştu ki bunu normal karşılıyorum, yeni alınan selelerde alışma süreci illaki olur, benim ilk selemde de olmuştu. Biraz daha sürüşe çıkıp deneyimleyecegim.

Sonuç olarak gayet memnun kaldım, kendilerini çok beğendim 😁IMG_20200818_193333.jpgIMG_20200818_193402.jpg

@kallone

Seleden bahsetmek gerekirse sele UD dedikleri karbondan yapılmış cok hafif takribi 105 gram. Ben genel kalite ve işçiliğini de beğendim yani pahalı bir sele görüntü ve hissiyatinda.

Üzerinde kinforu arttırmak için jel ya da sünger gibi malzemeden orta sertlikte ince bi tabaka var.

Çok uzun deneyimleme imkanım olmadı ama "Pedsiz Olarak" yaklaşık 40 km 1.5 saatlik bir sürüşte kullandim 2 gün önce. Çok zorlanirim incecik tahta gibi diyordum ancak gayet rahat ettim.

1 gün sonrasında ise bacak arası ağrısı oluştu ki bunu normal karşılıyorum, yeni alınan selelerde alışma süreci illaki olur, benim ilk selemde de olmuştu. Biraz daha sürüşe çıkıp deneyimleyecegim.

Sonuç olarak gayet memnun kaldım, kendilerini çok beğendim 😁237817 dosyayı görüntüle237818 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın. Seleniz fotoğraflarda biraz öne eğik duruyor bi ayar gerekiyor gibi.

@onurguler teşekkürler. Selelerimin uç kısmından 2-3° aşağı eğimli olarak kullanıyorum çünkü yere tam paralel olduğunda agresif pozisyonlarda hayalara fazla baskı yapıyor.

Fotoğraflarda , olduğundan daha fazla eğik görünmüş.

Ptt'nin sitesinden sorgulayınca hatalı barkod hatasının sebebi nedir bilen var mı?

@Berke gümrüğe gelene kadar o şekilde oluyor

Ülkeye girdi olarak görünüyor ama AliExpress'in sitesinden bakınca...

Benim son sipariş dün gümrüğe gelince görünmeye başladı. Yakındır sizinkininde görünmesi.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Benim son sipariş dün gümrüğe gelince görünmeye başladı. Yakındır sizinkininde görünmesi.
28 Mayıs'ta ülkeye girmiş görünüyordu öyle kaldı. 3 ay geçti parayı da aldım geri ama niye böyle oldu anlamadım. :)

@Berke pandemide aktarmalı gelen ürünler bazı ülkelerde takılı kaldı sanırım. Benim de mayısta verdiğim bir sipariş 2,5 ay hareket görmedi. Sonrasında geldi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Berke
Merhaba, ürünüm Türkiye gümrüğüne geldikten sonra hakkında bilgi alamıyorum. Ptt sitesinde barkod hatası alıyorum. Diğer taraftan uluslararası sitelerde Türkiye gümrüğünde süreç durdu.
Başına gelen var mıdır? Herhangi bir çözümü ya da?

Not: Hiçbir yerde yeni bir barkod numarası gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhaba, ürünüm Türkiye gümrüğüne geldikten sonra hakkında bilgi alamıyorum. Ptt sitesinde barkod hatası alıyorum. Diğer taraftan uluslararası sitelerde Türkiye gümrüğünde süreç durdu.
Başına gelen var mıdır? Herhangi bir çözümü ya da?

Not: Hiçbir yerde yeni bir barkod numarası gözükmüyor.
Benzer bir durum benim mayısta sipariş verdiğim üründe oldu. Bu sipariş önce Letonya'ya gitti baya bir işlem kaydı görünmedi, sonra oradan da yola çıktı gözüktü ve tarafıma PTT'den mesaj geldi "xxx sipariş kodlu ürününüzü temassız teslim almak için xx kodunu verin" diye. 2-3 gün ses seda çıkmayınca PTT'ye gittim orada böyle bir kodlu ürün yok dediler, mesajı gösterdim adam da anlam veremedi. 4 aydır gelmeyince koruma süresi de bitince anlaşmazlık açtım satıcı zaten hiç bir mesaja bakmıyor.

Daha sonra aldığım aksiyon kameranın yanındaki harici pil için ayrı kargo verildiğini mesaj attı, firma kabul etmiyordu onun için dedi, bu bana ekstra vergi durumu demek oluyor ama pil Ankara'ya gelmiş görünüyor. Kamerayı da bekliyorum bakalım, yıllık iznime 1 ay var o zamana gelir diye düşünüyorum. Gönderilen kargo firması için en fazla 1 ayda geliyor denilmiş 15 gün oldu bile.

@MakRo kamera ne aldınız?

Geri