Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@MakRo kargom kendi kendine çıktı geldi. Karbon maşama kavuştum. Yarın bi marangoz bulup borusunu kısalttırıp takacağım.

Böylece Monza yünikseltmesi başladı :)

İGS620'yi 180 dolara "2020BSW12" kodu ile alabiliyorsunuz.

Dosyalar

• AB223B90-C867-49B5-A7A9-20EE76169904.png
    AB223B90-C867-49B5-A7A9-20EE76169904.png
    37,1 KB · Okunma: 41
@MakRo kargom kendi kendine çıktı geldi. Karbon maşama kavuştum. Yarın bi marangoz bulup borusunu kısalttırıp takacağım.

Böylece Monza yünikseltmesi başladı :)
Hayırlı olsun bir fotoğraf atarsınız monza ile ilgili bu arada maşayı 29" olarak mı aldınız?

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
@MakRo 26" aldım. Montajı yapınca senin başlığın altına ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Og-evkin'den aldığım gidon, gidon boğazı, gidon bandı, sele borusu ve yol bilgisayarı montaj aparatına 23.48 tl gümrük vergisi yapıştırmışlar. Oldukça uyguna geldi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve flunitraz
(link)
Aksiyon Kamera bu postta yazdığım kamera.
Şuanda kamerada ayrıca gönderilen ekstra pilde Türkiye'de, 2 üründe geldiği günden bu yana işlem görmedi. Kameranın gönderi kodu direk PTT üzerinden takip edilebiliyor.

29.08.2020 itibari kamera işlem görmüş 35 lira vergi çıkmış.

Dosyalar

• 17track.JPG
    17track.JPG
    105,8 KB · Okunma: 25
  • ptt takip.JPG
    ptt takip.JPG
    135,7 KB · Okunma: 28
  • vergi.JPG
    vergi.JPG
    23 KB · Okunma: 18
Son düzenleme:
Bisiklet gözlüğü aldım. Kısa zamanda da geldi. Ama gözlük beklediğim gibi değil. Hiç hoşuma gitmedi. Ne yapmak lazı m. İade göndersem prosedürü nedir

@SEL PER Ben daha önce yakın gözlüğü yerine miyop gözlüğü almıştım. Durumu anlattım ve ürünü iade ettim. Ama 32 tl kargo ödedim çin e geri göndermek için. Ürün 84 tl idi. 😊 aslında birazda İade nasıl oluyor merak ettiğim için Yapmıştım.

2.73$ lık siparişe toplamda 15 TL vergi ödedim 🤬. Gümrükçüler işin suyunu çıkarmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Supertimsah
@onurguler 1 kuruşluk ürün de alsanız ödeyeceğiniz minimum tutar bu artık. İşlem ücreti olarak değerlendirebilirsiniz. Her paket için en az bu tutarı ödeyeceğinizi göz önünde bulundurarak sipariş veriniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@AeroKnight Foto paylaşabilir misiniz? Ve de link.

@trainspotting35 Henüz ürünleri alamadım postanede bekliyor ben izindeyim bu hafta dönersem alacağım. Og-evkin yazarak satıcıyı bulabilirsiniz ama ben yine de link atayım:

US $52.32 16% İndirim | OG-EVKIN HB-003 AERO karbon fiber gidon 31.8MM 420/440/460MM yol bisikleti bükülmüş Bar karbon yol gidon bisiklet parçaları yarış
(link)

@onurguler 1 kuruşluk ürün de alsanız ödeyeceğiniz minimum tutar bu artık. İşlem ücreti olarak değerlendirebilirsiniz. Her paket için en az bu tutarı ödeyeceğinizi göz önünde bulundurarak sipariş veriniz.
Önceden sadece 8 TL gümrük sunum ücreti standarttı şimdi 15 TL’yi standartta bağladılar demek ki 🤬.

Gümrük vergisi iyi oldu , 0.5 dolara 100 tane sipariş veriyolardı, sonra bekle ki gelsin senin ürünler.

aynen öyle 1 kuruş dahi olsa gümrük bedeli alınıyor. 15 dolara aldığım seleye 20 lira ödedim. Dün aksiyon kamera için ihbar bırakmışlar. Bugün iş çıkışı gidip aldım, 35 lira vergi çıkınca merak ettim ne kadar yazdı diyerek. Paketin üzerine 18$ yazmış her hangi bir şeyde yazmamıştım. Sadece ekstra pil gelmedi kargo firmaları pili almıyor farklı kargo ile göndereceğim demiş, o kargoda Ankara'da görünüyor, PTT'deki görevliye sordum bilmiyorum dedi, zaten burnundan soluyordu. Paketi de açmamaları şansım herhalde.
(link) SJ Cam SJ8Pro black + 8. seçenek

SJ Cam SJ8Pro (4).jpgSJ Cam SJ8Pro (4).jpg

Dosyalar

• SJ Cam SJ8Pro (6).jpg
    SJ Cam SJ8Pro (6).jpg
    827,6 KB · Okunma: 18
  • SJ Cam SJ8Pro (7).jpg
    SJ Cam SJ8Pro (7).jpg
    890,8 KB · Okunma: 25
  • SJ Cam SJ8Pro (8).jpg
    SJ Cam SJ8Pro (8).jpg
    1,1 MB · Okunma: 23
@MakRo aynı üründen bende aldım. neyden dolayı ihbar bırakmışlar anlatabilir misiniz?

@MakRo aynı üründen bende aldım. neyden dolayı ihbar bırakmışlar anlatabilir misiniz?
İhbar derken ptt ihbar kağıdı "eve geldik ama yoktunuz" kağıdı. Sizde de pil ayrı olarak mı gönderildi. Bende pili farklı bir posta ile gönderdi Ankara gümrükte görünüyor 19 Ağustos'tan bu yana.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri