Scudo Sports

Aliexpress

O markada vardi efendim. (link) ve aralarinda cok fark yoktu. Dumen bogazindan bende almistim, (link) :). Umarim dediginiz gibi olur :D.

Scudo
Bu maaşlar iş görür mü diye okudum. :D ahah

Bu linkteki yorumlar iyiler (%91 oranında 5 yıldız vermişler!). Sadece birisi "nereden anlamadım bir yağ sızıntısı var, satıcı tavsiye vermiyor" yazmış. Alanların Neredeyse tamamı Rusya'dan almışlar, kargo süresinin 1 ayın üzerine çıkabildiğinden bahsediliyor. Kırılıp yamulacağını sanmıyorum, ama beni düşündüren şey rus kullanıcıların tecrübesi ve üründen beklentisi :naslyany: Avrupa veya amerika ülkesinden yorum göremedim, buradan bir yorum olsa daha gerçekçi olur, çünkü bu kullanıcılar hem sayıca daha fazla malzeme kullanmış, hem de kaliteli malzemeler de ellerinden geçmiş kullanıcılar oluyor ve yorumları daha gerçekçi oluyor. Rus kullanıcıların yorumlarını çok da gerçekçi bulasım gelmiyor bu yüzden o_O

Şöyle de bir şeye denk geldim 3. sayfada:

216370 dosyayı görüntüle

216371 dosyayı görüntüle

Bulaşmayın :snzdglsn: Rus kullanıcılar konusundaki şüphelerim haklı çıktı :cool:
çimentodan yapmışlar heralde maşayı. :D :D

• Hahaha
Tepkiler: Road_Runner
@BisikletSeverÜye Bilemiyorsun hocam, benim aldığım ürün birebir aynıydı.
Şansa artık hocam.
Maşa, Gidon, pedal kırılması en büyük korkumdur. Bence risk alınmaz.
Hocam bu parçaları bende almam ama orijinal marka ürünler olduğu için sormak istemiştim. Yoksa gidon vesaire hayati risk taşıyor.
Bu maaşlar iş görür mü diye okudum. :D ahah

Bu linkteki yorumlar iyiler (%91 oranında 5 yıldız vermişler!). Sadece birisi "nereden anlamadım bir yağ sızıntısı var, satıcı tavsiye vermiyor" yazmış. Alanların Neredeyse tamamı Rusya'dan almışlar, kargo süresinin 1 ayın üzerine çıkabildiğinden bahsediliyor. Kırılıp yamulacağını sanmıyorum, ama beni düşündüren şey rus kullanıcıların tecrübesi ve üründen beklentisi :naslyany: Avrupa veya amerika ülkesinden yorum göremedim, buradan bir yorum olsa daha gerçekçi olur, çünkü bu kullanıcılar hem sayıca daha fazla malzeme kullanmış, hem de kaliteli malzemeler de ellerinden geçmiş kullanıcılar oluyor ve yorumları daha gerçekçi oluyor. Rus kullanıcıların yorumlarını çok da gerçekçi bulasım gelmiyor bu yüzden o_O

Şöyle de bir şeye denk geldim 3. sayfada:

216370 dosyayı görüntüle

216371 dosyayı görüntüle

Bulaşmayın :snzdglsn: Rus kullanıcılar konusundaki şüphelerim haklı çıktı :cool:
Haha rus konusunda benimle aynı düşünenler de varmış. Ne kadar vodka diye başlayan bir söz vardı. ? Evet bu yorumları görmüştüm ama sonuçta orijinal bir marka diye pek umursamamıştım. Bu arada maşanın o noktadan kırılması olayını daha önce hiç görmemiştim.
Aliexpress üzerinden ben ve etrafımda ki bir çok kişi forma haricinde birşey almıyor. Formalarda Santic olunca sorun çıkarmıyor.
Gidon, maşa vs. komponent konusunda pek cesaret edemiyorum. Mümkünse almayın derim üzücü sonuçlara sebebiyet vermesi kuvvetle muhtemel.
Daha önce aktarıcı vesaire aldım ama daha kullanmadım ürünleri.
Birçok farklı çeşit yedek parça aldım. Çok ince eleyip sık dokumak gerekiyor. . 15-20 dolara gidon-maşa falan almamak lazım. Gerçekten kaliteli olanlar da var. Fiyatlarından belli ediyor kendilerini zaten. Shimano için konuşursak Tourney/Altus/Acera/Claris gibi ekonomik parçalar Türkiye fiyatlarına göre uygun ve bence alınabilir. Daha üst modeller için Wiggle gibi siteleri tercih etmek lazım.
Aktarıcı, zincir, göbek vesaire birçok parça aldım ama daha kullanmadım, gidon konusunda zaten bence pek girmemek lazım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bende r7000 fren ayağı almıştım bir sene oldu sorunsuz ama bakarken en çok oy olan ve en ucuzu olmayan parçalara bakmak da yarar var...

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
kal aldım çat çut kırıldı bir ucu, bir diğerinde ise pedala oturmuyor 1 mm like bir kağıt parçası sıkıştırdık öyle oturdu baksan kutu mutu herşeyiyle shimano. satıcı önemli olan. iyi bir mağaza bulmalısınız hatta avrupadan sipariş verilmişmi almanlar italyanlar fransız ingiliz yorumları var mı? daha sonra geri dönüş olmuş mu bunlara bakın.
Herşeye rağmen ben olsam almadan önce bir daha düşünürdüm.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar arkadaşlar Ae hakkında baya donanıma sahibim,aklınıza takılan sorular olursa girebildikçe siz bisiklet severlere yardımcı olması amacıyla yanıtlayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Selamlar. Aliexpres siparişim geldiğine dair mail geldi. Posta şubesinden alabilirsiniz diye. Bu siparişler kendi semtimizdeki PTT yemi gelir. Yoksa merkez PTT de falanmi tutulur?

Ürün Adrese gelip evde yoksanız bağlı bulunduğunuz ptt de olur. En güzeli ptt kargo takip sitesinden gönderi numarasını sorgulamak. Orada hangi şubede olduğu yazar

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
ben ara verdim şahsen bu coronadan sonra. henüz bir bilinmeyen, her ne kadar cansız obje ile taşınamıyor vs densede.
@Theo3232 normalde size getirmeleri lazım, evde bulamamışlar herhalde arkadaşın dediği gibi.

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
Merhaba Aliexpress ten yaklaşık 350 usd tutan parça almayı düşünüyorum,satıcının ücreti düşük göstermesi işe yarar mı,yoksa açılıp gerçek fiyat araştırması yapılıyor mu ,güncel durum nedir?Teşekkür ederim.

Merhaba Aliexpress ten yaklaşık 350 usd tutan parça almayı düşünüyorum,satıcının ücreti düşük göstermesi işe yarar mı,yoksa açılıp gerçek fiyat araştırması yapılıyor mu ,güncel durum nedir?Teşekkür ederim.

350 dolarlık malzemeye 20 30 dolarlık yazdırmadıgınız sürece problem olmaz, 100 150 dolar yazdırmakta fayda var, şüpheli durum olduğunda kart ekstresini isteyebilirler

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Ürünler gelmiyor bildiğim kadarıyla. 3 aydır Mersin limanında bekleyen konteynırlar var. Tedbir amaçlı içeri girmesine izin verilmiyor. Bilginiz olsun.

Ürünler gelmiyor bildiğim kadarıyla. 3 aydır Mersin limanında bekleyen konteynırlar var. Tedbir amaçlı içeri girmesine izin verilmiyor. Bilginiz olsun.

Ali ürünleri olduğuna dair bilginiz var mı, bende bugün bir sipariş verdim bakalım ne kadar sürede gelcek, sipariş vermeden sordum kargo durumu nasıl diye, 3 gün içinde çıkıyor demişt satıcı. Bakalım nasıl olcak

Ali ürünleri olduğuna dair bilginiz var mı, bende bugün bir sipariş verdim bakalım ne kadar sürede gelcek, sipariş vermeden sordum kargo durumu nasıl diye, 3 gün içinde çıkıyor demişt satıcı. Bakalım nasıl olcak
Mersin limanı biliyorsunuzdur belki 1. Serbest ticaret bölgesi ve akdenizde olması sebebiyle çinden gelen ürünler bu limana geliyor. Aliexpress diye ayrım görmedim, gıdadan tekstile tüm ürünler 2-3 aydır ülkeye sokulmuyor. Hatta bazı mal alan esnaf isyan ediyordu ürün 2 aydır limanda bekliyor alamıyorum ödeme yapmam lazım tarzında. Bu sebeple kullanmıyorum 2 aydır aliexpress banggod tarzı çin sitelerini.

Mersin limanı biliyorsunuzdur belki 1. Serbest ticaret bölgesi ve akdenizde olması sebebiyle çinden gelen ürünler bu limana geliyor. Aliexpress diye ayrım görmedim, gıdadan tekstile tüm ürünler 2-3 aydır ülkeye sokulmuyor. Hatta bazı mal alan esnaf isyan ediyordu ürün 2 aydır limanda bekliyor alamıyorum ödeme yapmam lazım tarzında. Bu sebeple kullanmıyorum 2 aydır aliexpress banggod tarzı çin sitelerini.

Bunu bilmiyordum, sipariş ettiğim şeyin hayati önemi yok zaten. Gelirse gelir buraya yazarım, gelmezse iptal eder geçerim

Arkadaşlar o siparişler kapınıza gelse bile kargocunun elinden almayın :kedicik:

Bu durumda Aliexpress yerine durum normale dönene kadar biraz daha maliyetli de olsa İngiltereden Wiggle C.R gibi sitelere yönelmek daha mantıklı görünüyor sanki..

ben şubat 26 da şişme mat sipariş vermiştim, 2 gün önce geldi. 1 ay önce verdiğim siparişler aktif halde görünüyor..aliexpress ten mersine geldiğini sanmıyorum direk istanbul yazıyor tr deki ilkgirişte herzaman..

Geri