Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 23.718
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
çimentodan yapmışlar heralde maşayı.Bu maaşlar iş görür mü diye okudum.ahah
Bu linkteki yorumlar iyiler (%91 oranında 5 yıldız vermişler!). Sadece birisi "nereden anlamadım bir yağ sızıntısı var, satıcı tavsiye vermiyor" yazmış. Alanların Neredeyse tamamı Rusya'dan almışlar, kargo süresinin 1 ayın üzerine çıkabildiğinden bahsediliyor. Kırılıp yamulacağını sanmıyorum, ama beni düşündüren şey rus kullanıcıların tecrübesi ve üründen beklentisiAvrupa veya amerika ülkesinden yorum göremedim, buradan bir yorum olsa daha gerçekçi olur, çünkü bu kullanıcılar hem sayıca daha fazla malzeme kullanmış, hem de kaliteli malzemeler de ellerinden geçmiş kullanıcılar oluyor ve yorumları daha gerçekçi oluyor. Rus kullanıcıların yorumlarını çok da gerçekçi bulasım gelmiyor bu yüzden
Şöyle de bir şeye denk geldim 3. sayfada:
216370 dosyayı görüntüle
216371 dosyayı görüntüle
BulaşmayınRus kullanıcılar konusundaki şüphelerim haklı çıktı
![]()
Şansa artık hocam.@BisikletSeverÜye Bilemiyorsun hocam, benim aldığım ürün birebir aynıydı.
Hocam bu parçaları bende almam ama orijinal marka ürünler olduğu için sormak istemiştim. Yoksa gidon vesaire hayati risk taşıyor.Maşa, Gidon, pedal kırılması en büyük korkumdur. Bence risk alınmaz.
Haha rus konusunda benimle aynı düşünenler de varmış. Ne kadar vodka diye başlayan bir söz vardı. ? Evet bu yorumları görmüştüm ama sonuçta orijinal bir marka diye pek umursamamıştım. Bu arada maşanın o noktadan kırılması olayını daha önce hiç görmemiştim.Bu maaşlar iş görür mü diye okudum.ahah
Bu linkteki yorumlar iyiler (%91 oranında 5 yıldız vermişler!). Sadece birisi "nereden anlamadım bir yağ sızıntısı var, satıcı tavsiye vermiyor" yazmış. Alanların Neredeyse tamamı Rusya'dan almışlar, kargo süresinin 1 ayın üzerine çıkabildiğinden bahsediliyor. Kırılıp yamulacağını sanmıyorum, ama beni düşündüren şey rus kullanıcıların tecrübesi ve üründen beklentisiAvrupa veya amerika ülkesinden yorum göremedim, buradan bir yorum olsa daha gerçekçi olur, çünkü bu kullanıcılar hem sayıca daha fazla malzeme kullanmış, hem de kaliteli malzemeler de ellerinden geçmiş kullanıcılar oluyor ve yorumları daha gerçekçi oluyor. Rus kullanıcıların yorumlarını çok da gerçekçi bulasım gelmiyor bu yüzden
Şöyle de bir şeye denk geldim 3. sayfada:
216370 dosyayı görüntüle
216371 dosyayı görüntüle
BulaşmayınRus kullanıcılar konusundaki şüphelerim haklı çıktı
![]()
Daha önce aktarıcı vesaire aldım ama daha kullanmadım ürünleri.Aliexpress üzerinden ben ve etrafımda ki bir çok kişi forma haricinde birşey almıyor. Formalarda Santic olunca sorun çıkarmıyor.
Gidon, maşa vs. komponent konusunda pek cesaret edemiyorum. Mümkünse almayın derim üzücü sonuçlara sebebiyet vermesi kuvvetle muhtemel.
Aktarıcı, zincir, göbek vesaire birçok parça aldım ama daha kullanmadım, gidon konusunda zaten bence pek girmemek lazım.Birçok farklı çeşit yedek parça aldım. Çok ince eleyip sık dokumak gerekiyor. . 15-20 dolara gidon-maşa falan almamak lazım. Gerçekten kaliteli olanlar da var. Fiyatlarından belli ediyor kendilerini zaten. Shimano için konuşursak Tourney/Altus/Acera/Claris gibi ekonomik parçalar Türkiye fiyatlarına göre uygun ve bence alınabilir. Daha üst modeller için Wiggle gibi siteleri tercih etmek lazım.
4 sene geçmiş gece gece yarıldım yavsokagi street olarak fln yazdim ancak şahinlerkent i de hawks city olarak mi yazmam gerekiyo
Merhaba Aliexpress ten yaklaşık 350 usd tutan parça almayı düşünüyorum,satıcının ücreti düşük göstermesi işe yarar mı,yoksa açılıp gerçek fiyat araştırması yapılıyor mu ,güncel durum nedir?Teşekkür ederim.
Ürünler gelmiyor bildiğim kadarıyla. 3 aydır Mersin limanında bekleyen konteynırlar var. Tedbir amaçlı içeri girmesine izin verilmiyor. Bilginiz olsun.
Mersin limanı biliyorsunuzdur belki 1. Serbest ticaret bölgesi ve akdenizde olması sebebiyle çinden gelen ürünler bu limana geliyor. Aliexpress diye ayrım görmedim, gıdadan tekstile tüm ürünler 2-3 aydır ülkeye sokulmuyor. Hatta bazı mal alan esnaf isyan ediyordu ürün 2 aydır limanda bekliyor alamıyorum ödeme yapmam lazım tarzında. Bu sebeple kullanmıyorum 2 aydır aliexpress banggod tarzı çin sitelerini.Ali ürünleri olduğuna dair bilginiz var mı, bende bugün bir sipariş verdim bakalım ne kadar sürede gelcek, sipariş vermeden sordum kargo durumu nasıl diye, 3 gün içinde çıkıyor demişt satıcı. Bakalım nasıl olcak
Mersin limanı biliyorsunuzdur belki 1. Serbest ticaret bölgesi ve akdenizde olması sebebiyle çinden gelen ürünler bu limana geliyor. Aliexpress diye ayrım görmedim, gıdadan tekstile tüm ürünler 2-3 aydır ülkeye sokulmuyor. Hatta bazı mal alan esnaf isyan ediyordu ürün 2 aydır limanda bekliyor alamıyorum ödeme yapmam lazım tarzında. Bu sebeple kullanmıyorum 2 aydır aliexpress banggod tarzı çin sitelerini.