Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@m.klcts :ssrtcbya: alıcı mıknatısla etkileşime girmeden birşey ölçebileceğini zannetmiyorum :krnz:

@asdafil yukarıda arkadaş öyle yazmış bende sizin gibi biliyom ama

@cihangir
cep telefonu tamam da ayakkabı niye sorunlu onu anlamadım numara bakımından mı acaba.

@mustafa genç biz de çözebilmiş değiliz :D ilginç bir durum ancak ayakkabılarda genelde sorun çıkıyor ve gelmiyor. ama gelende oluyor. yani diğer ürünler gibi kesin gelecek diye bir durum yok.

bakalım haftaya kışlık takım alacağım, bir deneyeceğim bakalım şansımı :)

Merhaba arkadaşlar aliexpressin uygulamasından sürekli 11.11 indirimi ile ilgili biseyler geliyor , gecen sene bu indirim donemini kacirmistim ve sonra indirimli urunleri duyunca uzulmustum . fakat simdi bakiyorumda indirimli olarak gorunen urunler eskidende ayni fiyat gibiydi , spor kamerasi almayi dusunebilirim , siz nasil degerlendiriyorsunuz bu 11.11 indirimini gercekten indirim oluyor mu ? Birde oyunlar falan var sanirim onlari oynayinca puan falan kazanma işi nasıl ?

Edit:Forum yetkililerine konuyu uygun bolume taşıdiklari icin tesekkur ederim .

Arkadaşlar kamerada gümrük yeme ihtimaliniz yüksek onu belirteyim. Ben 50 TL gümrük ödedim ağustosta.

merhaba herkese. aliexpressten aldığım ürün 18.10.2015 de türkiyeye geldi görünüyor.ancak hala kargom gelmedi. gönderi takibindede çıkmıyor. normal bir süremi acaba ?

Merhaba arkadaşlar.

Aliexpress'ten sürekli alışveriş yapan biriyim. 11.11'de cidden güzel indirimler var. Gördüğüm kadayırla bisiklet aksesuarlarında normal satış fiyatının %20 - % 40 civarında, telefon kılıf ve ekran filmlerinde %40- %60 bandında indirim söz konusu. Eğer ihtiyacınız olan ürünler varsa indirimdenfaydalanmanızı tavsiye ederim.

Satın alma işlemini 11.11 tarihinde yapmak gerekiyor. (Çin'de saatler bizden 7 saat civarında ileri olduğu için 10 Kasım günü saat 17:00 itibariyle alışveriş yapabilirsiniz.)

Alırken kargo durumuna mutkaka dikkat edin. Fiyatlar ucuz diye kimi satıcılar ürünü takipli kargo yerine takipsiz olan ucuz şekilde gönderebilir. Ürünün fiyatını düşürüp kargodan kısıyorlar.

açıkçası ben indirim olduğunu düşünmüyorum. Takip ettiğim bazı ürünler vardı. İlanın indirim oranını yüksek gösterip normal fiyattan satmaya devam ediyorlar. Dikkat etmek gerek. indirim oranına aldanmayın. Fiyata odaklanın.

ürünlerimi sepete attım 11.11.2015 tarihini bekliyorum... %20- %40 arasında değişen indirimler var...

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
@Anonim abi seni görünce soriyim dedim :) bu deltada topeak aerowesge sele altı çanta var yol bisikletinde zarif küçük sele çantası olsun istiyorum bu çantada öyle ama bunun small boyu iphone 5 alırmı sence veya medium u

Dalavere hadisesi şöyle:
Normalde 10 dolarlık ürünü indirim ayağına 5 dolara satıyorlar, 11.11'de 10 dolarlık ürünü 4 dolara atıyor. :D Ürünü normaldekinden %20 daha ucuza satmış oluyor böylece. Eğer takip ettiğiniz ürünlerde indirim varsa alın derim yoksa sırf indirim var diye almaya değmez tabii ki. :)

Benim eskiden aldigim urunler, indirimli olarak gosterilip ayni fiyattan satiliyor gordugum kadariyla. Bnde cok fazla alisveris yapiyorum. Yinede yuzde 20 civarinda indirim olacak gibi secilmis urunlerde

Geri